Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 129 130 131 ... 752 753 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2012-04-30 (10:12)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 520 250 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zal mi Ciebie... szczerze:( "monopolowy" ? tylko takie słowo? ![]() ![]() jakbym sie zachowywał w 10 %, tak jak wiekszosc z Was postepuje.. to było by: ukrzyżować go ! znaczy romanxa. narazie |
2012-04-30 (10:15)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 251 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36 Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 3865 " proszę o usunięcie moich wszystkich wpisów z moich adresów ip z moich wszystkich nicków " nie dość,że durnia z siebie to i jeszcze żałosny - rola błazna chyba komuś innemu przypadnie - mam juz nawet swój TYP - a zastanowię się w spokoju i harmonii czy będzie się nadawał ![]() |
2012-04-30 (10:26)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 520 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] frendzel jesteś romanx - to taki ładny dodatek do szaty |
2012-04-30 (10:37)![]() Data rejestracji: 2012-02-23 Ilość postów: 578 ![]() | wpis nr 520 260 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ciekawa konwersacja:))...chwilami |
2012-04-30 (11:50)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 520 293 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ostatni mój wpis. Pani problem polega na tym, że cokolwiek by człowiek nie napisał, a nie będzie to po Pani myśli, to od razu jest to spiskiem i innymi wybujałymi rzeczami. Nie wiem, na co Pani jeszcze czeka? Chyba napisałem wyraźnie, ale rozumie, że po weekendzie jest problem z czytaniem, więc powtórzę. Jeśli nie da mi pani spokoju, to będę musiał ruszyć sprawę dalej. Wie Pani, że już raz się powstrzymałem, ale wszystko jest bezpiecznie zabezpieczone. Chyba logiczne, że jeśli sprawy zajdą tam, gdzie bym nie chciał, to będą musieli się pojawić świadkowie zajścia, na razie to tylko nicki ze strony. Zaznaczam, że ja tego nie chcę, bo nie chcę nikogo mieszać w takie głupoty. Ale chyba pani rozumie, że Pani natręctwo ma jakieś granice. Nie ma miesiąca żeby Pani nie wyskakiwała do mnie z jakimiś nowymi domysłami, plotkami, a ja nie wiem już jak mam Pani wytłumaczyć, że mam te wszystkie spory głęboko w ……. nosie. Zadaje Pani pytanie „ciekawe skąd Pan wszystko wiedział”? No do cholery. Jeszcze mi Pani zabroni tu wchodzić i czytać? Przecież na każdej stronie, swoim blogu pisze Pani same negatywy o tej stronie, o ich użytkownikach (między innymi o mnie), a najbardziej smutne jest to, że pisze Pani o tych, co tutaj są i o tych, co dawno już tą stronę opuścili, tak jak ja. No, ale chyba czytać mogę. Już kiedyś Pani pisałem, że takie śledztwo, jakie Pani przeprowadziła odnośnie mojej osoby, to już zakrawa o paranoję. Brakuje jeszcze Pani mojego DNA i będzie wszystko. Kto może to wytrzymać? Ciągle jakieś zaczepki, ciągle jakieś bezsensowne wpisy, które nawiązują do mojej osoby, ciągle wplątywanie mnie w jakieś spiski, ujawnianie moich danych. Z grzeczności nie wspomnę o tym, z jaką rewelacją w zeszłym miesiącu Pani wyskoczyła, tłumacząc się oczywiście troską. Wie Pani, o mnie ma się kto troszczyć, a czy o Panią? Oczywiście mnie to nie interesuje, bo jak Pani napisała wcześnie „moje dobre imię” nie pozwoliłoby mi wtrącać się w kogoś prywatne i zawodowe życie, oraz robienia tyle przykrości po całym necie. Pani ma w tym jakiś cel. Robić ciągle komuś przykrość, zastraszać, że się coś ujawni i pisać ciągle jakieś bzdury. Nie wiem jak Pani wytłumaczyć, że są osoby, którym życie nie kończy się na Multipasko, problem tylko w tym, że są osoby, które nie potrafią tego uszanować. Pani należy do tej drugiej grupy. Ja nie chcę żadnych sporów, żadne spory mnie nie interesują, chę tylko spokoju, a nie ciągłego wywlekania kłamstw. Więc jeszcze raz powtórzę, gdyby umknęło. Sprawa dotyczy tylko mnie i Pani i to miałem na myśli. Oczywiście rozumie, że Pani mój tekst przetłumaczy teraz na swój język i pojawi się standardowe dzisiejsze pytanie dnia…. „Oczekuje wyjaśnień”. No cóż, inaczej nie potrafię wytłumaczyć, że nie jestem wielbłądem. Temat ze swojej strony uważam za zamknięty, ale domyślam się, że z Pani strony mój spokój nie będzie długo uszanowany. Bo z jednej strony stawia się Pani na ofiarę prześladowań prywatnych, a z drugiej strony jeśli chodzi o moją osobę, to przekroczyła już Pani wszelkie granice prywatności i nie tylko. Więc gdzie tu konsekwencja? Ps. Jak Pani widzi, nie wtrącam się teraz w dyskusję na temat moderatora, Moneta i Robala. A Pani aktywność jest tradycyjnie bardzo duża. Dlaczego? Bo może będzie kolejny spisek i będzie można toczyć kolejną wojnę. Mam nadzieję, że tym razem mnie Pani oszczędzi. Mimo wszystko, pozdrawiam i życzę udanego rodzinnego weekendu. |
2012-04-30 (12:01)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 299 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi Panie danteV poprosiłam o wyjaśnienie mi znaczenia "wszyscy będą świadczyć" i że "wszystkich poznam" nic po za tym. I proszę swoje oceny zachować dla siebie lub na priv mnie one nie interesują - więcej nic w tym temacie - czekam na wyjaśnienie pańskich słów. Tutaj aby potem nie było,że w realnym świecie robię panu to czy tamto ... |
2012-04-30 (12:17)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 309 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV pisałeś,że masz skopiowane "dowody" z kilku gg / czyich? pisałam do wielu użytkowników głupoty o Tobie? /do jakich użytkowników i jakie głupoty?/ Doprawdy, Ci użytkownicy tak ot sobie informowali Cie o moich głupotach z braku lepszych zajęć?? Czy może jednak interesowałeś się z kim i o czym piszę? a teraz czekam na wyjaśnienia co znaczy "poznam wszystkich" i "będą świadczyć przeciwko mnie" Może zacznijmy od tego KTO? |
2012-04-30 (13:01)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 318 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobra drogi użytkowniku danteV skoro nie masz ochoty podzielić sie ze mna informacjami do kogo pisałam o Tobie głupoty skąd masz po kopiowane te moje głupoty /od kogo i z czyjego gg/ i w jakim celu ktoś Cie informował o moich głupotach i dlaczego interesowałeś się moimi głupotami - będziesz musiał mieć ochotę opowiedzieć to mojej prawniczce - ja za swoje błędy również odpowiem/o ile istnieją takie/ Tymczasem korzystam z pięknej pogody - syn namawia mnie na odwiedziny w Muzeum Techniki Kolejnictwa - pozdrawiam wszystkich zainteresowanych |
2012-05-01 (13:01)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 607 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2012-05-01 (12:44) pięknaja Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2291 Moi Drodzy..... pozwolę sobie zamieścić tu pewne ....wyjaśnienie. W wielu miejscach ukazała się "przestroga" wielonickowej77 przede mną..... cyt."na tym portalu grasuje jakiś psychol pod nickiem pieknaja,który wyciąga dane od innych użytkowników /miejsce zamieszkania,praca/ " i.... "dzięki temu co piszę tutaj pieknaja nie znajdzie już żadnego chętnego na otwartość,szczerość" http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2EygDllgvYIJ:multiinfo.blog.onet.pl/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Dlaczego 77 zrobi wszystko ,żeby NIKT nie chciał ze mną rozmawiać - WIEM ale nie znam odpowiedzi na kilka pytań 1.. Jeżeli "wyciągam" jakiekolwiek dane od jakichkolwiek użytkowników chciałabym wiedzieć od kogo i PO CO?? 2. Chciałabym znać choć jeden przykład wykorzystania owych danych. CO niby z nimi robię?? 3. Jeżeli chodzi o wielokrotnie podawane dane 77 /imię i nazwisko, numer telefonu/ TU na tym portalu przez samą zainteresowaną oświadczam, że dane tej osoby ABSOLUTNIE mnie nie interesują. *************** I jeszcze jedno,. Ja , w przeciwieństwie do 77 MAM normalne życie. I na pewno NIE jest nim wirtualny świat multipasko i netu. 2012-05-01 (12:56) sol77 Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 50 A kto jak nie Ty "groził" ze ujawni prywatną korespondencję "zainteresowanym" tutaj na portalu - madzia77 i swojej? A czym że jest "prywatna korespondencja" jak nie danymi z prywaty? hihi tutaj wszystko jest w temacie - wystarczy poczytać ... Szantażowałaś ujawnieniem "prywatnej korespondencji/ w stosunku do jednej z użytkowniczek i zrobiłaś to za pośrednictwem portalu "Multipasko" I mam nadzieję,że nikt już się nie da nabrać na Twoją sympatię. Oczywiście z nowych użytkowników - a teraz spadówa !!!! Na wypadek gdyby przyszło Ci do głowy wyciąć co niewygodne ![]() |
2012-05-01 (13:05)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 520 610 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeśli już macie taką potrzebę rozmowy, to może darujcie czytania tego innym (bo prawie nikogo to nie interesuje) i przenieście się poza forum. |
2012-05-01 (13:16)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 520 618 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moderatorze nick sol77 w poważnych znowu ubliża..Proszę o interwencję. |
2012-05-01 (13:17)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 620 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ooo przepraszam faktycznie świnia to pożyteczne zwierzę ... |
2012-05-01 (13:17)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 520 621 [ CZCIONKA MONOSPACE ] użytkowniku Monet - uprzejmie informuję, iż moderacja chwilo nie mozliwa, z przyczyn nie zależnych od moderatorów. |
2012-05-01 (13:19)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 520 622 [ CZCIONKA MONOSPACE ] do czasu interwencji Admina, proponuje ignorować...... i zająć się ważniejszymi sprawami ![]() http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/589327,Podrozeje-kawa-i-lody-Rzad-podnosi-podatki |
2012-05-01 (13:30)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 520 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fakt bardzo uspakajające i pocieszające wiadomości. Ale trzeba się przyzwyczajać .Po Euro w kopanej czeka nas fala a wręcz tsunami takich informacji. |
2012-05-01 (13:42)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 644 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewien fircyk bez krępacji, Cud obiecał całej nacji. Trafnie uznał: - Lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi. No i młodzież uwierzyła, Do urn wartko podążyła. I w Irlandii, i w Londynie, dali wiarę wielkiej ściemie. I we Wronkach i w Półtusku, Dali głos Donaldu Tusku. No, nareszcie jest nadzieja! Naród wybrał czarodzieja. Media wielce mu pomogły Nawet Doda wzniosła modły, Chociaż chichot miała podły. "Niezależni" dziennikarze piali o ich Polsce marzeń. Bez Kaczora, Dorna, Ziobry... Nu, wybrali, pachołka Moskwy To co najpierw obiecywał, Po wyborach odwoływał. Toż to kawał hipokryty, Rude włosy, wzrok kosmity. Serki, jabłka podrożały A indeksy pospadały! Studia płatne? Oszalałeś?!!! Polskiej biedy nie widziałeś?! Niech ci dziad podpowie, Skąd w Warszawce tyle bomb? Może to nad PO sąd?! Chociaż rządzą nic nie mogą, nic nie wiedzą, NIC nie zrobią! Walka z PiS-em, punkt "programu" Gratuluję superplanu! Obiecanki się skończyły, Puste hasła poznał lud No i w końcu stał się cud: CZARY MARY MAMY SMRÓD !!! |
2012-05-01 (16:55)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 520 740 [ CZCIONKA MONOSPACE ] CZARY MARY MAMY SMRÓD !!! ...nic dodać ni ująć .. w HYDE PARKU to już nawet liście z drzew opadły od rybiego smrodu /drogi użytkowniku jeżeli nie wiesz o kim mowa spójrz na avatar z postu powyżej , nie licząc reklamy/ |
2012-05-01 (17:01)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 520 743 [ CZCIONKA MONOSPACE ] soltroll77> skąd ten wierszyk zerżnęłaś ??? |
2012-05-01 (20:10)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 520 796 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to kolejny wyczekiwany z utęsknieniem wpis na gg od sol 77 dawniej Madzi77... ostatni fragment wyraźnie wskazuje z chciałaby żeby to pokazać na forum Nie potrafię jej odmówić..... 42644785 18:18:59 Mam Cię dość buraku - ja jak obiecałam wklejek z naszej prywaty nigdzie nie wklejam Ty natomiast tak.Nie masz poszanowania dla tej prywaty ja mieć też nie będe - to co mam w archiwum o czym pisałeś zgłoszę na policję - zdaje sie popełniasz przestępstwa podatkowe - zobaczymy czy będziesz taki mądry jak ja swoją prywatę udostępnię organom ścigania a teraz miłej niedzieli i zastanawiania sie kiedy zapuka do Ciebie policja 18:19:49 acha to jest profil mojej córki - mozesz zaznaczyc na forum Tak! Przyznaję się ! Gram u nie zalegalizowanego w Polsce bukmachera. I tutaj podpowiem koleżance że tego typu przestępstwa ściga Służba Celna to tak na wypadek jakby normalna Policja nie wykazała zainteresowania. Mam nadzieje że jak już mnie dorwie "czarna brygada" to jako okoliczność łagodząca będzie fakt że ja tylko wpłacam.... A jakiekolwiek informacje o wygranych to tylko... np. gawędziarstwo? Miło że koleżanka zdecydowała się ukazać swoje prawdziwe oblicze. A swoja drogą kiedyś takim włosy obcinali i szujami nazywali. |
2012-05-02 (11:15)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 520 966 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() chyba nie.................... ???????? ![]() ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 129 130 131 ... 752 753 Wyślij wiadomość do admina |