Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 128 129 130 ... 752 753 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2012-04-28 (10:18)![]() Data rejestracji: 2012-03-30 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 519 683 [ CZCIONKA MONOSPACE ] aaa moje gg to 10480717 - możesz sprawdzać to gg jest niezmienne od kilku lat, a tutaj jeszcze w razie wątpliwości masz nr. tel.746628881 co potwierdzi pan pokrzywdzony za "szmatę" - stacjonarny z kierunkiem 74 aby Cię zupełnie przekonać ![]() ![]() ![]() mam nadzieję ze to Cię przekona i nie będziesz się już męczył w swoich domysłach ![]() ![]() ![]() |
2012-04-28 (14:03)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 519 734 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W przerwach pomiędzy kolejnymi odcinkami naszej telenoweli, proponuję obejrzeć filmik zrobiony techniką poklatkową ![]() http://vimeo.com/9679622 |
2012-04-28 (18:05)![]() Data rejestracji: 2012-03-30 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 519 777 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet wybacz,ale uśmiałam się i muszę się tym ze wszystkimi podzielić: 913433. Monet 2012-04-28 (13:33) Gród Gryfa Przypominj sobie jakie perfidne podpuchy jako niby "BOSS" odwałałaś względem mnie. Stworzyłaś klona którym niby ja miałem być to chciałaś im tam wmówić. Ale tam się z Tobą nie cackali jak ogarnęli z kim mają do czynienia wyleciałas na zbity ryj. Teraz wracasz bo twoje pragnienie ciąglego mieszania ,knowania awanturowania się musisz gdzieś realizować. ****** Przypominj sobie jakie perfidne podpuchy jako niby "BOSS" odwałałaś względem mnie. ------- Jasne, o niczym ani o nikim innym nie myślę - tylko swoje wszystkie działania względem Ciebie ![]() Ciekawe co na to hewka14??? ---------------- Stworzyłaś klona którym niby ja miałem być to chciałaś im tam wmówić. ------ Tak, no to oczywiste,ze klonuję Ciebie - do swoich klonów to mi już sił zabrakło ![]() ------------------ Ale tam się z Tobą nie cackali jak ogarnęli z kim mają do czynienia wyleciałas na zbity ryj. ------------------------------------ Czy aby na pewno taka wersja? Czy może raczej wyobraźnia figla Ci spłatała ? Ech no i nie wiedziałam,że jestem aż pod takim nadzorem Twoich czujnych oczu ... i gdzie mnie na necie jeszcze wyglądasz,szukasz,szpiegujesz? ------------------------- Teraz wracasz bo twoje pragnienie ciąglego mieszania ,knowania awanturowania się musisz gdzieś realizować. I tu się grubo mylisz drogi użytkowniku - wróciłam tu,bo : http://www.youtube.com/watch?v=gpWwn3eQncc http://www.youtube.com/watch?v=eG265cIxQ9E&feature=related ![]() ![]() |
2012-04-28 (20:15)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 519 800 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rychfer> to że kupujesz produkty firmy OSRAM wcale mnie nie dziwi , a to że walisz tu kity z YOUTUBE jeszcze bardziej mnie nie dziwi , po prostu PASTUCH jesteś jakich tu nie brakuje i tyle ww tym temacie , przerzuć się na POLAM patryioto idioto!!!! |
2012-04-28 (21:45)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 519 839 [ CZCIONKA MONOSPACE ] POLAM i wszystko jasne ![]() |
2012-04-28 (21:45)![]() Data rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1424 ![]() | wpis nr 519 841 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bez komentarza |
2012-04-28 (22:54)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 519 870 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko sprawdź te końcówki - kobiet.. prosi - i - daj znać ... koniecznie i nie musi być do mnie po pw - lepiej nawet gdyby było - publicznie, bo znowu będzie, że dane sprzedajesz ... /notabene - ile za sidika ze wszystkimi chronologicznie wpisami usera i zasłonięciem ? co trzeba dać ? / *********************************** "Masło maślane" - już tłumaczyłem - przepraszam - >>... charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty... A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot... Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?... << ****************************************** A kogo tam w podszywających się mieliśmy ? Choćby kol.. bluszcz.. - oj, ten dał do pieca / nie przepadał za Darkiem ? /- oddajmy je.. głos - http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=22&lang=pl 121525. Daro się rozrasta i reklamuje,siej klony jeden po drugim, niedługo niemowlaki zaczną mówić!!! Daro daleko tobie do Pasko.. chciało by się zbudować,ale nie wychodzi! nie wychodzi, co?? bluszcz33 2011-02-07 15:45:37 IP: 213.92.166.* ale uwaga - bo co było jeszcze ? - http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=21&lang=pl 121666. graj graj bluszcz mogę sobie zanucić mag bluszcz33 2011-02-27 15:11:04 IP: 213.92.166.* -------------------------- 121665. OOO!! to nagrabiłeś bluszcz,że masz bana. I dobrze, jak nie potrafisz się zachować!! kara musi być!! mag.. 2011-02-27 14:42:57 IP: 213.92.166.* co dalej ? http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=13&lang=pl 122431. kochana mag.. dziękuję zauroczony 2011-06-28 14:55:31 IP: 82.160.231.* 122407. kochana mag.. jesteś? zauroczony 2011-06-24 12:50:25 IP: 213.92.166.* ********************************************************** a z czatu - dedykuję hipokrytom dwulicowcom obłudnikom... i - kto trollem wojuje ... 81874. miks 2009-12-07 (20:41) Oj Karmelkowa77 wieści sprzed roku przekazujesz jako nowości. Poziom Hipopotana. Żenada!. 81878. kameliowa77 2009-12-07 (20:49) miks >>> a Ty gdybyś doczytał co piszę,to zrozumiałbyś,że wkleiłam to co znalazłam,a nie " nowość " Twój poziom czytania ze zrozumieniem jest nawet niższy jak w/w osoby hehehe !!! ************************************************************* I powiedzmy sobie jasno - trudno, żeby była, to chęć grania w luja, nickami - bo "końcówki" ujawniły się - zaczęły być widoczne przecież dopiero jakiś czas PO tych durnych, mających skłócić, sprowokować, wywołać awanturę wpisach i po jeździe trolli budząc tylko pewnie czasem niejakie zdziwienie i jeszcze jedno - moderator, TO - te końcówki - w różnych miejscach, z różnym zdaniem - jako jednego usera - widział nie oszukujmy się cóż pewnie jescze niejednego zrobi się na doładowanie konta dobrego typera, albo krótszą nóżkę zmoczonego wróbelka wesołej zabawy |
2012-04-29 (16:19)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 046 [ CZCIONKA MONOSPACE ] aaa korzystając z wolności tutaj/jeszcze?? nie ma blokady??? Drogi Panie danteV - pisał Pan,ze "wszyscy mają dość i będą świadczyć??/tak? a cóż takiego się tutaj wydarzyło????/ I że poznam wszystkich.... Pański odnośnik to do tej stronki i do mnie jak mniemam??? Czyżby istniała jakaś sprawa o której nie mam pojęcia,a Pan mimo,ze nie uczestniczy w życiu tej stronki,wiedział więcej jak ja - jak domyślam się o sprawach,które tyczą się mnie???? Oj,oj albo mi Pan napisze ale tutaj o tych "wszystkich" i co Pan miał na myśli/mam prawo wiedzieć,a co..../ albo.... chyba nie muszę Panu pisać - ja jeżeli jestem winna i jeżeli będę zmuszona płacić na jakiś szczytny cel /co pan sugerował /od razu wyrok i kara????/ - to wie Pan już że zrobię to z radością i poczucia straty z pewnością mieć nie będę - a za pana brzydkie i głupie zagrywki ... no cóż Czekam z niecierpliwością na Pańskie wyjaśnienia - ale tutaj pozdrawiam ![]() |
2012-04-29 (16:19)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 047 [ CZCIONKA MONOSPACE ] i robal 36 raz jeszcze - nie rób z siebie durnia |
2012-04-30 (09:10)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 225 [ CZCIONKA MONOSPACE ] podbijam temat na wypadek gdyby szanowny użytkownik przeoczył tym gąszczu tematów o lotto ![]() |
2012-04-30 (09:22)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 230 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie danteV ja tutaj czekam na wyjaśnienia - mój nr. tel proszę wykasować, wypominał pan o tutejszych "wszystkich" że chcą świadczyć - a ja chcę się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi,bo pojęcia bladego nie mam. Przeciwko czemu i tak naprawdę przeciwko komu.Naturalnie wpis "szmaty" istnieje,świadkowie są - proszę zaoszczędzić sobie fatygi i napisac mi wszystko jak było,ale tutaj ![]() |
2012-04-30 (09:31)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 520 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ma Pani dwa oblicza i wie Pani dobrze jaka była nasz rozmowa. Ale jeśli Pani koniecznie chce, to przypomnę. Chyba wszyscy wiedzą dobrze na tym portalu, że ujawniła Pani moje wszystkie dane osobowe, bez mojej zgody. Kilkakrotnie pisałem już, że nie mam z tym portalem nic wspólnego, oraz mam maile do Admina z prośbą o skasowanie mojego konta. To Pani ciągle wraca do przeszłości. Czy ja gdziekolwiek o Pani coś wypisuję? Pani hula z moimi danymi po całym necie, wydzwania gdzie się da i co ja mam siedzieć cicho. Jeśli - powtarzam JEŚLI, sprawa skończy się w prokuraturze, to chyba logiczne, że będą wzywani świadkowie. O to Pani chodziło? Dziwne - przecież to Pani powiedziałem. Czy Pani w końcu może zrozumieć to i dać mi święty spokój? Jeśli Pani chodzi o "szmaty", to proszę iść do sądu, a nie wymierzać sprawiedliwość poprzez mieszanie w życiu prywatnym i służbowym, bo to chyba jest nielegalne, a Pani wszystkim wytyka prawo. Zarzuca Pani też wszystkim wywalanie prywatności i wnikanie w cudze życie. A Pani co robi????????? |
2012-04-30 (09:34)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 233 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przykro mi Panie danteV jest Pan moim kluczem, pisząc o tych "wszystkich" potwierdził pan co nieco,a że ja lubię sobie wszystko wyjaśniać od a do z to czekam,na pańskie wyjaśnienie /może i innych/ jaki był "cel misji" bo chyba pan nie zaprzeczy,że nie wie pan o co chodzi? prawda? pańskie sms jasno pokazują że był pan zorientowany w sytuacji - ktoś kiedyś mi wspominał /czy nie był to kol. Monet?/ że wybierając sie na wojnę trzeba mieć czym i z czego strzelać - dokładnie tak: potwierdzam w 100% ze ten trollik miał racje ..... a tutaj toczy się bój o pańskie "dobre imię" ![]() |
2012-04-30 (09:42)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 234 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Proszę mnie nie uczyć - wiem jakie jest prawo i jak pisałam jeżeli czuje się pan w jakiś sposób pokrzywdzony w realnym świecie itp. proszę iść do sądu - korzystać z dobrodziejstw demokracji.Pięknaja jesteś dobra w prawie jak sama pisałaś - co powiesz o szantażu /emocjonalnym??/ za pośrednictwem neta - pomijając juz zasady etyki o których tak pisałaś tutaj wszem i wobec? I jeszcze raz Panie danteV czekam na wyjaśnienie - co miało oznaczać "wszyscy świadczyć" i "wszystkich poznasz" ? Kompletnie nie wiem o co chodzi - no chyba,że uzył pan tych sformułowań aby nastraszyć? Jeżeli tak? To wie Pan przecież /o czym i pan pisał mnie/ że jest to karalne .... o ile popełniłam jakieś przestępstwo tutaj na stronce? |
2012-04-30 (09:43)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 520 235 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy pani rozumie, że mi chodzi o sprawy pomiędzy mną, a Panią. Nie interesują mnie Pani sprawy z innymi użytkownikami. Jakim jestem kluczem? Niech Pani zejdzie na ziemię. Jak chce Pani walczyć z Monetem, Robalem i innymi użytkownikami, to niech sobie Pani walczy. Ja z Waszymi sprawami NIE MAM NIC WSPÓLNEGO!!!! I proszę to traktować jako moje oświadczenie, gdyby jednak coś. NIC NIE MAM WSPÓLNEGO. A jak będę potrzebował świadków odnośnie tego co pani zrobiła MI - podkreślam MI i tylko MI, to ich będę szukał. Reszta, to Pani ciągłe jakieś wybujałe domysły. Ma Pani spory z innymi użytkownikami, a mnie straszy moim dobrym imieniem. Gdzie tu logika. To tyle z mojej strony, bo naprawdę ręce już mi opadają. I żeby byłą jasność. Publicznie proszę, żeby pani zerwała ze mną jakiekolwiek kontakty, czy to prywatne, czy też wykorzystując dane mojej pracy. To jest już chore, co miesiąc Pani wybucha z nowymi odkryciami i nie daje człowiekowi spokojnie żyć. Niech Pani sobie żyje spokojnie i ten spokój da innym. |
2012-04-30 (09:46)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 520 236 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV ta osoba uważa, że może wchodzić spod różnych nicków, że może jątrzyć ubliżać dokuczać - miały / z koleżank.. - co sama napisała, a to, te słowa są jeszcze - nie zasłonięte w przeciwieństwie do innych/ - niezły ubaw ... Natomiast każda uwaga w kierunku takiego nowego nicka odbierana była jednak nie jako do tego nicka tylko do siebie... A tego typu działalność , widać też było na stronie tego wynalazcy - gl - pewne uprawnienia miało kilka osób - użytkownik "boss" - sam zacżął się gubić w tym, co kto napisał, co kto wykasował... cóż spokój harmonia odprężenie - czemu znikają, co "sympatyczniejsi" użytkownicy ? może zdają sobie sprawę, że sami niewiele mogą... pozdrawiam PS o działaniach moderacji - zamilczmy |
2012-04-30 (09:49)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 238 [ CZCIONKA MONOSPACE ] walczyć? ja jedynie czekam na wyjaśnienie "wszyscy świadczyć" "wszystkich poznasz" mam chyba prawo co? Skoro pisałeś to w ten sposób to chyba wiedział Pan co pisze prawda? Dlatego oczekuje wyjaśnienia ? Druga ciekawa sprawa nie ma pana na stronce,a o wszystkim pan wiedział - ciekawe? jakiś dobry duszek ... czy inne szatki? Ja jestem cierpliwa i czekam ![]() |
2012-04-30 (09:56)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 239 [ CZCIONKA MONOSPACE ] robal 36 a co Ty tutaj robisz? LOST ![]() "sympatyczni użytkownicy"? masz na myśli tych co wywalają prywatę na czata czy tych co szantażują,że to zrobią,a może tych co szmatami rzucają,a może kilkomaniaki,miksy itp? Czy może jednak w końcu tych co za pośrednictwem neta próbują w jakiś sposób emocjami manipulować /z braku lepszych zajęć//a Ty tak robiłeś????/ tych masz na myśli - no to poooowo i raz jeszcze konsekwentnie - nie rób z siebie durnia |
2012-04-30 (10:04)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 520 244 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aha wywalanie prywaty ? o czyimś alkoholiźmie od kogo usłyszeliśmy ? cóż , to mało prywatne pewnie było A w związku z tą chorobą - wpis moderatora i słowa "pod sklepem monopolowym " oj tak - pokazują znowu klasę tego człowieka I no no uwaga taka nie byle jakim durniem ! n.a.j.w.i.ę.ks.z.y.m ale, ale - bo słyszałem, że z durniami t e ż się nie dyskutuje więc |
2012-04-30 (10:10)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 520 249 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jeśli wlazłeś między ... zrozumiał czy nie? ech wszystkich lustrujesz pod kontem wielonikowości ![]() to może napiszesz coś teraz o swoich poprzednich wcieleniach swojego czasu krzyczałeś ..... BĄDŹ ODWAŻNA PRZYZNAJ SIE ILE MASZ NICKÓW" zobaczymy jaką Ty masz odwagę ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 128 129 130 ... 752 753 Wyślij wiadomość do admina |