| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 956 957 958 ... 3439 3440 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa) |
2015-11-10 (11:18) dusiaData rejestracji: 2014-11-02 Ilość postów: 9937 | wpis nr 942 810 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krzysiu dzięki WIELKIE |
2015-11-10 (11:29) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 | wpis nr 942 812 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dorotko mandat-17 Ewa to samo co podał Nostradamus |
2015-11-10 (11:36) dorotkawData rejestracji: 2015-04-07 Ilość postów: 1197 | wpis nr 942 813 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Krzysiu:):):) Powodzenia |
2015-11-10 (11:46) ewa102Data rejestracji: 2015-09-29 Ilość postów: 1210 | wpis nr 942 814 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nostradamus pięknie dziękuję za analizę. |
2015-11-10 (12:12) elena55Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6347 | wpis nr 942 818 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Sen: -A(16)78 kupiła-8 buty-43,13num, później okazało się że ich nie ma , kradzież?-35. W tym sklepie-33,29 były kamery-22 więc A(16)78 zażądała by obejrzeć "nagranie z monitoringu"-(=114)6mum Sprzedawczyni nie chciała się zgodzić -chłopak ok.18-21lat (młody mężczyzna lub młodzieniec) parodiuje sytuację w sklepie(gra jak aktor-8) -A(32)17 przekazuje fakturę-24(lub rachunek-34) aby odebrać należność(pieniądze-57) na blankiecie faktury widnieje kwota "118"zł i coś z tą końcówką "18" że ja niby miałam ją zapłacić ? -szpital-15,72 lekarka-33 rozmowa z nią-36 -znów szpital-15,72 zajmować się dziećmi-11, przyszedł mężczyzna-12 chyba nauczyciel-45 katecheta? bo opowiadał jakąś przypowieść religijną( religia-43num) dzieciom. Na pewno nie był to ksiądz bo miał na sobie jasne jakby białe ubranie-48. Poczuć się źle, ten nauczyciel przyłożył ucho do moich pleców-24 i powiedział że słyszy szmery "zapalenie płuc"-(43+16)59 i mam leżeć w łóżku(chora-6). Następnie widzę siebie-10 ja się myję-52 i zauważa to ten nauczyciel, pyta czemu nie leżę, odpowiedziałam, że kupiłam i zażyłam leki-7 i jest mi lepiej. W szpitalu okociła się kotka(mieć tylko świadomość), widzieć jak dzieci przenoszą z jednego łóżka-44 na drugie kocięta-28,11, są może dwudniowe, zbieram te kocięta w jedno miejsce, jest ich chyba z 10 takie szarobure i mówię do dzieci że teraz będziemy "nadawać im imiona"-67num. Przed salą-54 stoi dziewczyna-20(lub młoda kobieta-18) rozgląda się za nauczycielem i chce z nim porozmawiać-27 Pozdrawiam Pa --- wpis edytowano 2015-11-10 12:14 --- |
2015-11-10 (13:20) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 942 833 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam U mnie dzisiaj trochę jest : Idę koło gimnazjum, jest tam dom oszklony, w środku jest kobieta i mężczyzna, na łóżku leżą 4 psy, piękne i duże, 2 szczeniaki- młode psy, chce jednego wziąść,ale juz jest zarezerwowany, kobieta mówi do mnie szybko i niezrozumiałe. Pies zrobił siku obok moich nóg. Wychodzę z tego domu, jest piękny zielony ogród,i polna droga, Monika stoi obok żywopłotu,kobieta mówi ze projektuje domy. Piękny duży stary most ozdobiony zielonymi roślinami wysoko pnacymi. Syn Patryk siedzi w trawie z kolega Mateuszem, pytam się czy nie jest mu słabo, jest blady. Sklep "bajka" oglądam pierścionki, pytam o pierścionek z turkusem, za.mną stoi TB -19+61=80 Sklep widzę jak Marta upada - maleje, chce zadzwonić do jej męża ale nie mogę znaleźć numeru, kobieta ze sklepu mówi ze podknela się o skarpetki a ja mówię że jest w ciąży. Pozdrawiam |
2015-11-10 (13:25) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 942 835 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Miało być mdleje |
2015-11-10 (15:12) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 | wpis nr 942 855 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Elena dopisze ucho-44,lekarstwo-7,imię-7, pozostałe bez zmian Aga szkoła-55,dom-37,szkło-5,łozko-44,pies-18,35,sikac-4,ogrod-23,droga-41,most-62,16,rosliny-31,zielone-64,syn-61,trawa-64,sklep-33,Bajka-7,pierscionek-57,28,TB-80,stary-80,upadek-44,niemoc-69,ciezarna-16,skarpetki-6 |
2015-11-10 (15:51) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 942 863 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziękuję Krzyś. Wywala mnie co chwile z netu Krzyś co proponujesz na wieczór?? |
2015-11-10 (15:57) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 | wpis nr 942 864 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aga podałem liczby na czacie, Janosik ma sprawdzić |
2015-11-10 (16:10) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 942 868 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ok widziałam już |
2015-11-10 (17:20) irciaData rejestracji: 2015-05-25 Ilość postów: 415 | wpis nr 942 878 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam saba pies zaginął szukałam go w parku z mama znalazłam w pokoju konkurs anka i anika robi dużo zdjęć anika zrobiła tylko 1 zdjęcie i wygrała , na ścianie wisi zdjęcie kubusia puchatka opieka nad 2 dzieci remont starej kamienicy rusztowanie siatka wąskie przejście zaczęłam się dusić astma pył z cementu wapno |
2015-11-10 (18:01) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 | wpis nr 942 882 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ircia pies-18,35,szukac-66,park-70,mama-74,9,zdjecie-57,dzieci-11,remont-55,stara- 80,siatka-23,chora-6,cement-40,wapno-24,Kubus Puchatek-41 |
2015-11-10 (18:11) irciaData rejestracji: 2015-05-25 Ilość postów: 415 | wpis nr 942 890 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dziękuje za pomoc |
2015-11-10 (19:37) stokrotka24Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 | wpis nr 942 906 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Gratuluję wygranym. Bardzo miło Was się czyta, a Dusia, wcale nie namieszałaś. Zdrowie jest najważniejsze, co tam wygrane? I może będę nudna, ale czy zbadałaś poziom wit.D3? Nigdy nie piszę czy nie mówię o rzeczach, które sama na sobie nie sprawdziłam. Do tego znam osobiście osoby, którym odpowiednio wysokie dobrane dawki witamin i minerałów, zmiana diety, przywróciło zdrowie, a przynajmniej poprawiło komfort życia, a to już wiele. Życzę Ci Dusiu dużo zdrowia i obyś znalazła dla siebie odpowiednią drogę. Dorotkaw, rzeczywiście mój sen o kwiatach, cmentarzu i Janie Pietrzaku ładnie wszedł, ale odkryłam jeszcze coś. Na nagrobku były daty, ale pierwszej nie pamiętałam, a teraz sprawdziłam datę urodzenia J.P. 1937, oczywiście o 14 padło 19-37 oraz 38 z imienia i nazwiska, a wieczorem 20-10-38 oraz kolory, jak zauważyłaś. Takie moje przemyślenia... Miłego wieczoru. |
2015-11-10 (19:44) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10990 | wpis nr 942 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam wszystkich serdecznie Coś mi się wydaje, że gwiazdy są dziś nadąsane i pochmurne, jak pogoda - niezbyt przychylne były snom mam nadzieję, że opamiętają się do wieczora Chyba przez ten wiatr całą noc tułałam się pomiędzy snem, a jawą. Z tego męczącego melanżu udało mi się wyszarpać jakiś niejasny obraz butów - 43 -, hm, zobaczymy czy wskoczy w końcu w buty ta leniwa liczba ! Wczoraj tak jakby nieco nazbyt mieliłam jęzorem w związku z czym rozgrzebałam temat, a nie miałam kiedy zakończyć. Dopiero teraz mam trochę czasu, więc wybaczcie, ale pomęczę Was troszkę, by "pozamykać" rozpoczętą dyskusję Dusiu, Ty nie zrobiłaś żadnego zamieszania na stronie, a fakt, że zadałaś pytanie odnoszące się do Twojego problemu zdrowotnego świadczy tylko o tym, że jesteś otwarta na ludzi tu piszących i że oni są godni zaufania - to przecież naprawdę piękne Poza tym każdy ma czasem potrzebę, czy po prostu chęć powiedzieć tu coś "swojego" - i dobrze, że tak jest, bo dzięki temu atmosfera na "obróbce" jest niepowtarzalna. Czasem tu jest tak wesoło, że gdy czytam wpisy odnoszę wrażenie, jakbyśmy byli w jednym pokoju Tak sobie myślę, że jeśli Twoje cichutkie, delikatne pytanie nazwałaś "namąceniem", to co powiesz i jak nazwiesz moje notoryczne gadulstwo ? - jak pomyślę, to aż gęsia skórka na karku mi się pojawia, bo na odkupienie tego grzechu nie widzę innej alternatywy, jak nałożyć jutowy wór pokutny na grzbiet, szpiczasty kaptur na łeb, a na plecach umieścić naszywkę z napisem "wichrzyciel" i w tym plugawym stroju ruszyć w miasto Wyobrażasz to sobie ? - i jak już sobie wyobraziłaś, to wiedz, że jeśli nie wymażesz ze swej głowy myśli, że zrobiłaś zamieszanie na stronie, to nie będę mieć innego wyjścia i w ten worek naprawdę będę musiała założyć A już całkiem poważnie - mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie Pewno we czwartek masz urodziny ? - do tego czasu musi, po prostu musi być wszystko w jak najlepszym porządku, a na buzi uśmiech od ucha do ucha - bo to przecież oczywiste, że prawie zawsze go masz Tczewianko, przepraszam, że tak późno odpowiadam - ale może nie jest najgorzej, bo skoro u Ciebie "dobry wieczór" jest około północy, to mój poranek wręcz powinien być o tej porze Teraz serio: jak wiesz astma jest chorobą wymagającą wielkiej ostrożności, więc "ludowe sposoby" wdrażane samodzielnie należy potraktować bardziej, jako "wspomagacze" organizmu ( przynajmniej wg mnie). Jest inaczej, gdy ma się do czynienia z osobą posiadająca szeroką i solidną wiedzę na ten temat - tu można poddać się prowadzeniu choroby oczywiście pod warunkiem, że osoba ( lekarz, zielarz..) ma naprawdę sprawdzoną, dobrą opinię, jak np pani irydolog, o której wspomniałam Dusi. Jako laik z ludowych metod poznałam teoretycznie sposób leczenia astmy kiszoną kapustą z czosnkiem - ma się to spożywać przez ok. dwa miesiące. Słyszałam ( tylko), że faktycznie pomaga i po takiej kuracji można zmniejszyć dawki leków, gdyż astma wyraźnie łagodnieje. Jak zaznaczyłam znam to tylko ze słyszenia, więc nie mogę potwierdzić, że osobiście znam przypadek takiego leczenia. Zastanawiałam się, co takiego jest w kiszonej kapuście, ale moje dociekania są tak mało profesjonalne, że daruję Ci wywody na ten temat. Tak bardzo z grubsza powiem tylko, że przypuszczalnie chodzi o antybiotyczne działanie czosnku oraz o enzymy zawarte w kapuście, prawdopodobnie acetyloholinę - ale to naprawdę bardzo mgliste domysły i być może nawet mylne. Na pewno mogę powiedzieć, że w 'kiszonkach" coś bardzo dobrego jest - cierpię na migreny i podczas takiego "napadu" najlepszym lekiem jest woda z ogórków kiszonych lub sok z kiszonej kapusty - sprawdzone na mnie i nie tylko, pewne. Jeśli jesteś zainteresowana "wspomaganiem" organizmu kapustą kiszoną możesz pogrzebać w internecie. Ze swej strony nie mogę nic więcej powiedzieć, niż to, co zamieściłam. Na pewno bardzo pomocne, a jednocześnie nieinwazyjne i nie kolidujące z lekami farmakologicznymi są leki homeopatyczne. To mogę powiedzieć na pewno, gdyż osobisty mój mąż właśnie tymi lekami sam "wyprowadził się" na prostą po jedynych możliwych do stosowania w bardzo ciężkim okresie lekach "chemicznych". Nie będę tu opisywać tych strasznych zdarzeń, w obecnej chwili będących wspomnieniem z gatunku czarnego humoru, powiem tylko, że naprawdę dzięki tym właśnie lekom był w stanie krok po kroku przekierowywać się na samodzielne na rzeczywiste leczenie, które przyniosło oczekiwane efekty. W obecnej chwili jest jeden problem - leki homeopatyczne nie są na rynku polskim dostępne w takiej gamie, jak kilkanaście lat temu. Obecnie najbardziej popularna jest firma "boiron", której leki dawkowane są bardzo specyficznie i człowiek nie obeznany "profesjonalnie" z chorobą i lekami może mieć duży problem w stosowaniu tych leków. Do samodzielnego leczenia najbardziej przydatna jest firma Reckeweg, która z niezrozumiałych dla mnie przyczyn została z rynku wyparta. Homeopaci twierdzą, że najbardziej efektywne jest leczenia lekami prostymi ( chodzi tu o jedną rozcieńczoną truciznę), a tłumaczenie to jest tak logiczne, że nie mogę się zgodzić się z nimi. Jednak firma Reckeweg, choć produkująca leki złożone ( z kilku rozcieńczonych trucizn) dokonała właściwie cudu w swych preparatach - leki te bardzo jasne dla laika, bardzo dobrze opisane równie dobrze działały na organizm. Lek o nazwie R1 - odpowiednik "chemicznego" antybiotyku działał lepiej, niż klasyczny antybiotyk - zdalnie nie udowodnię, ale naprawdę wiem, co mówię. Reckeweg wydał swego czasu książkę - spis i opis swoich leków, którą kiedyś można było kupić po prostu w aptece. Książka ta jest o tyle fajna, że pozwala się w bardzo jasny sposób zapoznać z naturalnymi substancjami działającymi na daną dolegliwość. Wiem, że można kupić ją przez internet ( choć nie jest to łatwe) i wiem też, że leki tej firmy można zamówić w Anglii ( cena taka, jak w Polsce, albo nawet ciut niższa). Jeśli jesteś zainteresowana ziołami, ze swej strony nie mogę podać Ci nic innego, jak adres irydolog, która podałam Dusi ( ale domyślam się, że to dla Ciebie daleko) lub przekonać, że warto udać się do najbliższego (ale sprawdzonego, a nie tylko kierującego się modą) homeopaty, bądź też podać adres, pod którym możesz zamówić leki ( mogę wziąć od koleżanki, która się do tych leków dogrzebała). Zaznaczam jednak, że gdybyś zdecydowała się na samodzielne leczenie lekami homeopatycznymi musisz być w stałym kontakcie ze swoim lekarzem, gdyż podczas leczenia homeo, dawki leków farmakologicznych będą musiały ulegać sukcesywnemu zmniejszaniu. Cokolwiek postanowisz - trzymam kciuki i życzę dużo zdrowia Aga, dziękuję Ci ślicznie za wczorajszy wpis Po pierwsze - taka osobista radość, że nie jestem sama, no i .... że nie jestem takim totalnym obróbkowym oszołomem, którym czasami się czuję Po drugie - myślę, że opinia wyrobiona na własnych ( tu Twoich) doświadczeniach jest bardzo mobilizująca dla innych poszukujących, którzy wypatrują światełka w chaosie Po trzecie - szczere gratulacje za świadomą postawę Krzysiu, masz rację, "jeszcze gorzej" - bo jeśli jesteś spod znaku Barana, to uparciuch z Ciebie nad uparciuchami ! Wobec tego nie mam innego wyjścia, hehhh - wycofuję się z zemsty Nie to, żebym się bała, nie myśl sobie - ale wiem, że z Baranem nie wygram i nic też nie wskóram Obiecuję więc, że kiedy się WSZYSCY spotkamy na ogólno- Lwich urodzinach u Agi ( kiedyś Swoją drogą tak sobie myślę - nie wydaję się Wam, że strasznie dużo tych ognistych znaków na 'obróbce mamy? Aż dziw, że od tej ognistości stronka jeszcze nie spłonęła! Dobrze, że "wodne" dziewczyny są w prawie proporcjonalnej ilości - pewno one nas ratują ! Ok, to na tyle dręczenia Was - z chwilą wysłania teksu zarządzam w sobie spokój i solennie obiecuję przejść w fazę milczenia... . Chyba... . Mam taką nadzieję A na koniec, by łatwiej było powrócić do sennych rachunków, zagadka matematyczno- gramatyczna - kto nie zna, a szybko rozwiąże tę niezwykle trudną sprawę, ten dziś wieczór wygrywa Na początku było tak: bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana. A potem były dwie takie zmiany - ile razy szpak był dziobany ? ??? Pozdrawiam wszystkich cieplutko i - wygranych jeszcze dziś !!! paa |
2015-11-10 (19:53) krysieńkaData rejestracji: 2011-05-30 Ilość postów: 62276 | wpis nr 942 911 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ikuś ja jestem zodiakalna RYBKA Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych |
2015-11-10 (19:57) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 | wpis nr 942 912 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika ani razu |
2015-11-10 (20:06) stokrotka24Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 | wpis nr 942 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja jestem podwójnym baranem. Pozdrawiam. |
2015-11-10 (20:18) ewa102Data rejestracji: 2015-09-29 Ilość postów: 1210 | wpis nr 942 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja jestem zodiakalnym strzelcem. Pozdrawiam wszystkich i życzę proroczych snów. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 956 957 958 ... 3439 3440 Wyślij wiadomość do admina |