Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 146 147 148 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY (moderator tematu: kogucik19)

2009-04-11 (10:46)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 193 218
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No Panowie dajecie czadu przy wielkiej sobocie : ) ale ja nie o tym. Murphy mam pytanie do Ciebie (zaznaczam że to nie złośliwość). Grono ludzi uwarza Ciebie za mądrego człowieka i zresztą sam za takiego sie uwarzasz (ja tego nie kwestionuje) więc odpowiedz mi jak ty rozumiesz stwierdzenie \"gwarancja zwrotu włożonego wkładu oraz abonamentu przy nie trafieniu.........\". Interesuje mnie Twoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam
2009-04-11 (11:48)

status murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 308

3970
wpis nr 193 225
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mało mnie obchodzą sprawy , w których nie jestem stroną - zatem to stronom w tym sporze związanym z abonamentem na typy u Maniekg pozostawiam interpretację ich wzajemnych osobistych ustaleń , których szczegółów przecież nawet nie znam.

Natomiast bardzo mnie obchodzi sprawa wychwyconego przeze mnie krętactwa ze strony kogucika19 , ponieważ jako czytelnika tego forum sprawa ta dotyczy osobiście , gdy ktoś tu publicznie szermuje słowami o swojej uczciwości a w opisanej sytuacji zachowuje się jak ostatnia łajza ...

Wesołych Świąt!
2009-04-11 (12:04)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 193 229
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To ty niestety jestes klamca piszac ze cie nie opchodzi spor miedzy mna a OSZUSTEM MANIEG bo na innym potralu zajoles stanowisko wobec mnie nie bedac strona wiec tradycyjnie sie wpiepszyles miedzy wodke a zakaske,ty i tak zawsze to zrobisz taka masz juz wredna nature.Po drugie DANTEV zadal ci konkretne pytanie a ty jako madry inaczej nie potrafiles dac konkretnej odpowiedzi i jak strus chowasz durny leb w piasek.I nie mogl bys pisac na swojej stronie ja wszystkich tam odesle bo tu zasmiecasz swoja obecnosci powage tej stronki.Masz swoja ,czy ja na twojej stronce pisze do ciebie ,pisze na swojej i dochodzi wiec ty pisz na swojej tez dojdzie,wiem ze tej prosby nie spelnisz ,ale to tylko o tobie swiadczy.
2009-04-11 (12:28)

status danteV

4344
wpis nr 193 232
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No cóż Murphy - nie odpowiedziałeś lub nie chciałeś odpowiedzieć z mojego punktu widzenia na proste pytanie. Nie będę pisał że manieg to oszust czy naciągacz. Wykorzystał ludzką naiwność obiecując coś w co chyba sam tylko wierzył. Pisze to dla tego że ciągle mi żal ludzi którzy wierzą w cuda w jakichkolwiek grach liczbowych. Gdyby manieg odkrył metode 100% na wejście liczby lub liczb w 9 progach (zaznaczam żecz nie możliwa z matematycznego i logicznego punktu widzenia) to by pograł sam przez pół roku i ustawił się na całe życie. Założenie było proste - przyciągnąć ludzi obiecaniem czegoś co było i tak w dłuższej perspektywie czasu nie do spełnienia. Przykre nie jest to że nadal zdarzają sie ludzie którzy naciągają - przykre jest to że nadal jest wielu ludzi którzy dają się naciągać na metody typu \"graj moimi liczbami bedziesz bogaty\". Sam jestem nałogowym lub zawodowym (jak kto woli) graczem - ale licze sam na siebie i jesli sam coś skrzanie to moge tylko unikać lustra : ) Zawsze też służyłem pomocą ale nigdy bym się nie odwarzył zarabiać na \"pewnych\" typach. Pewne typy to FIKCJA!!!! Metoda gry moze być pewna - bo są takie tylko nie każdego na taką gre stać.

Ps. Mój wpis nie miał w celu nikogo obrażać.
2009-04-11 (14:31)

status Maksiu78
Data rejestracji: 2008-11-04
Ilość postów: 300

3863
wpis nr 193 245
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

danteV

To chyba najmądzrejszy wpis w tym roku na ty forum.

...ale i tak znajda sie naiwni
2009-04-11 (15:28)

status danteV

4344
wpis nr 193 252
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziękuje Maksiu78 - sam rozumiesz - sama prawda. Oby tylko ludzie to zrozumieli - umiesz liczyć... licz na siebie. Pozdrawiam

Ps. Kogucik19 - chyba moge pisac w Twoim temacie?
2009-04-11 (15:46)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 253
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DANTEV Oczywiscie ze mozesz pisac w moim temacie ,bo to co piszesz to szczera prawda,a poza tym przyda sie moze jeszcze jedna obiektywna strona tego sporu,moze ja nie jestem obiektywny,moze za bardzo uwierzylem jak piszesz w szczeropsc ludzka,i zapewniwnia.Gdyby nie te zapewnienia to nigdy bym nie dal kasy za typowanie ,bo swietnie sobie daje rade a nawet jak wpadam to za swoje typy,i do nikogo nie moge miec pretensji.Wszyscy ktorzy zagrali uwierzyli w umowe czyli to co napisane oraz w rozmowy telefoniczne potwierdzajace to co napisane.Reklama a umowa to dwie rozne sprawy.Pozdrawiam
2009-04-11 (16:11)

status danteV

4344
wpis nr 193 256
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziękuje. Nie oceniam mańka jako człowieka bo nie miałem okazji go poznać ale jako gracz, typer i człowiek interesów popełnił przedszkolne błędy - śmiem nawet twierdzić że zamierzone w celu uzyskania dodatkowej korzyści majątkowej (skomplikowanie to brzmi). Jego wiedzy tez nie będę oceniał ani ilości trafień bo dla mnie liczy sie tylko to co jest w portfelu natomiast skany kuponów to sobie można zrobić....... ktoś już to na forum opisał. Ludzi którzy kupują typy przestrzegam (w dobrej wierze) że stracicie kase tak czy siak - chyba że macie zabezpieczenie finansowe na dużą skale. A jeśli już macie powykupywane te \"abonamenty\" to grajcie swoimi stawkami (minimalnymi) a macie wieksze szanse na przetrwanie w tej walce i jeszcze jakiś zysk. Sztuką nie jest płacić bukowi codziennie podatek 2 zł (przykład) sztuką jest wyciągnąć z tych 2 złotych choćby 0,50 (przykład) ale zawsze do przodu. O tym kiedyś pisał kogucik19 i miał racje a był krytykowany za namawianie do hazardu. Hazardzista to człowiek który traci pieniądze i w 90% nie myśli o zyskach - on traktuje gre na czymkolwiek czy w cokolwiek jak zabawe.
2009-04-11 (16:26)

status murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 308

3970
wpis nr 193 259
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

danteV- do tego momentu się z Twoją wypowiedzią w pełni zgadzam:

\"Hazardzista to człowiek który traci pieniądze i w 90% nie myśli o zyskach - on traktuje gre na czymkolwiek czy w cokolwiek jak zabawe.\".

Ale z tym zacytowanym fragmentem już niestety nie , ponieważ bardzo się mylisz w opisie typowego hazardzisty..., ponieważ JEDYNYM IMPERATYWEM KIERUJĄCYM HAZARDZISTĄ jest właśnie jak najszybszy zysk , mający zwrócić mu wszystkie dotychczas utopione w grach pieniądze.

Etap , na którym ktoś traktuje grę jako zabawę NIE JEST UZALEŻNIENIEM a przedsionkiem do uzależnienia!
2009-04-11 (16:48)

status danteV

4344
wpis nr 193 260
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Murphy będziemy się różnić w tej ocenie. Będę bronił swojej teori na prostym przykładzie. Do kasyna chodzą lub są zapraszani ludzie bardzo bogaci którzy maja swoje bardzo dobrze prosperujące interesy nie po to żeby tam zarobić (zdarza się oczywiście) ale żeby sie bawić pieniędzmi. Oni pokazują że mogą stracić dużo kasy dla zabawy a o grze mają nikłe pojęcie - dla nich to zabawa, a zarabiają pieniądze w inny sposób. Jeśli by było tak jak piszesz to w naszym kraju mamy miliony hazardzistów którzy codziennie biegną to kolektury żeby wysłać kupon za pare złotych. Ja tak jak pisałem też gram nałogowo lub zawodowo (jak kto woli) ale zawsze zakładam zysk - inaczej nie podchodze do gry. Ja zarabiam - nie bawie się że moze sie uda a moze nie. Nie ryzykuje - bo typowy hazardzista to typowy ryzykant. To tak jak z szalonym kierowcą - kierowca który codziennie śmiga swoją fura 160 km/h jest szalony, ale czy tak samo nazwiesz kierowce któremu zdarzy się raz na jakis czas przekroczyc granice 100km/h ?. Oczywiście możemy się różnić co do tej kwesti.
2009-04-11 (18:40)

status arczi292
Data rejestracji: 2009-03-18
Ilość postów: 512

4333
wpis nr 193 268
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

dantev

\" Nie oceniam mańka jako człowieka bo nie miałem okazji go poznać ale jako gracz, typer i człowiek interesów popełnił przedszkolne błędy \"

ten człowiek interesow robic nie potrafi!!!
2009-04-11 (23:15)

status JACCEK
Data rejestracji: 2009-01-27
Ilość postów: 293

4145
wpis nr 193 334
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogucik milo sie dyskutowalo w twoim temacie ale nie da sie przejsc obojetnie na wydarzenia w dniu dzisiejszym nie mam zamiaru dluzej meczyc wszystkich swoja osoba i tak jak postanowilem zawieszam swoja dzialalnosc na znak protestu serdecznie pozdrawiam i odezwe sie jak forum powroci do normalnosci
2009-04-11 (23:30)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 337
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

JACCEK ja cie doskonale rozumie i zrobil bym to samo ,ale czy nie o to chodzi temu chamowi zeby wszyscy go olali a on oglosi zwyciestwo.Kogut jest jednak ptakiem walecznym i tak tego nie zostawi,bedzie walczyl az nie osiagnie zakladanego porzadku na czacie i wtedy dopiero bedzie normalnie.Szkoda ze tak wartosciowy czlowiek odchodzi,ale moze PASKO wyciagnie wnioski,bo mam wrazenie ze gra na przeczekanie,zamiast reagowac natychmiast bo taka jest wola prawie wszystkich.POzdrawiam.
2009-04-12 (01:10)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4419
ADMIN
1
wpis nr 193 345
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,

murphy zostaje zablokowany z oczywistych względów.

Co do mojej postawy co do MANIEKG, to oczywiście, że nic dobrego z takiej gry nie wyniknie. Każdy kto będzie grał w ten sposób, prędzej czy później dołączy do kogucika19. Może dziś, może jutro, a max. za 3 miesiące.

Być może są lepci typerzy od maniekg, ale tacy nie będą na pewno nic sprzedawać i robić abonamentów. Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam

2009-04-12 (08:45)

status fisz
Data rejestracji: 2009-03-09
Ilość postów: 82

4300
wpis nr 193 357
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

pogodnych wesołych świat dużo zdrowia
2009-04-12 (09:03)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 358
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szanowny Pasko dziekuje za zajecie stanowiska wobec czlowieka obrazajacego wszystkich.Co do grania u MANIEG to skusilem sie tak jak wielu gdyz mialem zapewnienia na pismie i telefoniczne ze tak bedzie jak napisane,moze bardziej zalezalo mi na zdemaskowaniu oszusta.Inni biora kase za podawanie typow,ale nie spotkalem u nich wzmianki o zwrocie kosztow,a wtedy nie mozna miec zadnych pretensji za strate kasy,Nie wiem dlaczego istnieje taki poglad ze sie straci czyzbym byl wyjatkiem ze wiecej zarobilem niz stracilem,moze dlatego ze zadnej straty nie odpuscilem tylko odgrywalem nie wpadajac w nastepna dzure.Sa strony co podaja typy za darmo i nawet trafne oczywiscie ze skutecznoscia podobna do sredniej,ale za darmo,gdyby nie zapewnienia o zwrocie kosztow,nigdy nie dal bym zlamanego grosza za liczby.Za dlugo gram zebym sam nie potrafil sobie ich wytypowac.Pasko serdecznie pozdrawiam i dziekuje za reakcje.
2009-04-12 (09:14)

status danteV

4344
wpis nr 193 359
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Pasko. Sama metoda nie jest zła pod warunkiem (podkreślam - pod warunkiem!!!) że ma się dobre zabezpieczenie finansowe lub umie się odpowiednio progresją manipulować (w odpowiednim momencie wstrzymać a póżniej wracać do progu itd). Przyznaje sam tak gram podobnie jak kogucik19 i wielu tu użytkowników tego formum. Natomiast przyznaje że nigdy bym się nie odwarzył sprzedawać typów, wymyślać jakieś abonamenty i tym podobne cuda. Może się powtarzam ale będę to podkreślał często że nie ma 100% typów!!!! A dawanie jeszcze jakieś gwarancji to już dla mnie przegięcie totalne. W naszych grach może występować tylko jedna gwarancja 50-50.

50% procent że trafie i 50% że nie trafie. Oto cała gwarancja naszej gry. Ktoś mi pewnie zarzuci że pisze bzdury i ciągle sie powtarzam ale tak jak pisałem wcześniej nie dziwi mnie to że nadal znajdują się wizjonerzy którzy obiecują miliony (przenośnia) tylko że nadal są ludzie którzy w to wierzą. Ktoś też powie że to zapłata za wyszukanie \"cudownych liczb\". To wszystko to statystyki które można odczytać każdym programem lub odnaleźć w necie za darmo. Ktoś powie że na to potrzeba dużo czasu. Jeśli tak ktoś uwarza to niech szybko daje sobie spokój na gre w progresje. Na taką gre naprawde trzeba poświęcić dużo czasu - inaczej porażka gwarantowana.

Umiesz liczyć licz na siebie!!!! A prawdziwa pomoc jest bezinteresowna - poprostu pomoc. Życzę wszystkim samych sukcesów w te święta aby Wasze wybrane kulki często wpadały, przymyślanej gry i małych stawek ale zawsze z zyskiem!!!! Pozdrawiam
2009-04-12 (09:33)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 360
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DANTEV nic dodac nic ujac jest tak jak napisales ,z jednym wyjatkiem.Poniewaz ja nie jestem orlem komputerowym moj program zawiera sie na arkuszach papieru kancelaryjnego i juz tak sie przyzwyczailem ze dla mnie to najlepszy program,a ze jestem wzrokowcem wiele na nim da sie zauwazyc.Co do reszty mamy takie samo zdanie.Serdecznie pozdrawiam.
2009-04-12 (09:43)

status danteV

4344
wpis nr 193 361
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik19 - każdy sposób prowadzenia statystyk i oserwacji zdarzeń jest dobry jeśli przynosi zakładany zysk. Napewno pracujesz przy swoich notatkach dużo i wiele zauwarzasz dlatego pełny mój szacunek. Fakt faktem że też niektóre moje notatki przenosze na papier. Gramy w tej samej drużynie aby pokonać przeciwnika i to się liczy!!! Pozdrawiam
2009-04-12 (10:43)

status kogucik 19
Data rejestracji: 2009-03-13
Ilość postów: 68

4314
wpis nr 193 369
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DANTEV zeby wszyscy zrozumieli ze mamy wspolnego wroga i nie jest to zaden z nas kulkowiczow,pewnie i wyniki byly by lepsze,a tak co poniektorzy traca energie i cenny czas na walke miedzy soba,nic nie zyskujac,wrecz przeciwnie traca czas,na wymyslanie i podsycanie nienawisci.Zadowolone jest tylko lotto ze nie laczymy sil tylko jestesmy poroznieni ze soba a to nas oslabia ,dajac przewage lotto,ktora i tak ma ale mozna by ja sie starac zmniejszac.Serdecznie pozdrawiam
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 146 147 148 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina