Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 145 146 147 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY (moderator tematu: kogucik19)

2009-04-09 (19:25)

status arczi292
Data rejestracji: 2009-03-18
Ilość postów: 512

4333
wpis nr 192 971
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

maksiu ja gram na onecie jak cos to taki sam nick tylko tam nie ma holdema ale ja nie przepadam za nim

pozdrawiam
2009-04-09 (19:26)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 192 973
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

KILER KOGUTUW.Zastanawiam sie co ci odpisac bo juz nie bardzo wiem,ale co do slabosci typow jestes w bledzie,jak bys poczytal wczesniejsze wpisy to bys wiedzial ze na tym polu odnosze sukcesy.Ostatnio jak siegam pamiecia to liczby 33,38,1,a wczoraj 66 oraz we Floridzie 22,8,15,10,31,23,12,od dnia 2.04 wyszly wiec chyba nie zle,ale to jest pryszcz.Zawsze mozna napisac ze klamie fantazjuje itp.Po drugie wystepujesz na forum jak tchorz bo nie pod swoim prawdziwym nickiem,a jak widzisz ja sie nie boje i zawsze pisze pod swoim,wiec dla mnie jestes TCHORZ.Po trzecie piszesz o tym ze mi nerwy puszczaja,otoz robie sobie spokojnie pisaneczki,i chrzan z jajeczkami ktore bardzo lubie do wedlinki.Wszystkie zakupy mam juz porobione,jestem zdrowy,i na dzien dzisiejszy bardzo szczesliwy,nic mnie nie boli,i wszyscy w mojej rodzinie sa zdrowi.Wszyscy bedziemy razem wiec czego jeszcze chciec od zycia.Dzis byl w Krakowie powazny wypadek,dwie mlode osoby zginely na miejscu,a dziewczyna walczy o zycie,ale do tygodnia niestety umrze bo widzialem jej szpilke(but)na ulicy,a to znaczy tylko jedno.Poza tym tragedia zwiazana z trzesieniem ziemi,a ty piszesz o nerwach,zastanow sie czlowieku.Moze jezdrzac po Krakowie,niektorzy kierowcy zblizajac sie do skrzyzowania z sygnalizacja swietlna widza swiatlo zielone zwalniaja czekajac na zmiane bo moze te 32 sekundy sobie odpoczna,i to faktycznie mnie denerwuje.Piszesz o porzyczce w prowidencie,czlowieku zastanow sie ,ja wiem ze ciebie boli jak ktos wygrywa,ale trudno musisz sie z tym pogodzic.Odpisuje ci tylko dlatego ze to pisanie jest odpoczynkiem dla mnie a zona akurat rozmawia sobie przez telefon wiec dla zonatego to chwila oddechu (przed swietami),ale ty tego nie zrozumiesz.I nie zmieniaj nica pisz pod swoim,nie badz tchurzem.pisz przy otwartej przylbicy.A przede wszystkim mysl co piszesz,bo kompromitujesz sie tymi wpisami,i obrazasz innych kulkowiczow,a to juz zle o tobie swiadczy.Moze w poniedzialek ktos ci na ten pusty leb wyleje kubel zimnej wody,to zrozumiesz troche na czym polego zycie i to cale a nie chwila.Pomysl o tym,a swieta to taka okazja zeby to zrobic.
2009-04-09 (21:14)

status Maksiu78
Data rejestracji: 2008-11-04
Ilość postów: 300

3863
wpis nr 192 997
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

arczi292

Na onecie gra sie na kase,czy tez na fun money?

Nauka nie poszła w las

Dzis pierwsza powazna wypłata

Chyba mam talent
2009-04-09 (22:57)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 041
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

MAKSIU67 za pokera gratulki.A ja dzis na polskim multi nic nie trafilem,i dobrze bo bym juz w szczescie uwierzyl a tak to jest normalnie.Jutro zobacze czy FLORIDA da cos zarobic.Pozdrawiam
2009-04-10 (09:22)

status cx
Data rejestracji: 2009-04-01
Ilość postów: 30

4388
wpis nr 193 064
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kiler kogutów, byli tacy co grali typami Mańka ale już ich nie ma przy jego skuteczności. A sam wielki typer Maniek został rozdziobany.
2009-04-10 (11:05)

status icemario
Data rejestracji: 2005-01-07
Ilość postów: 6391

561
wpis nr 193 073
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...wczoraj same wygrane

...dziasiaj odpoczniemy i tylko PLUSik puscimy 1,2

pzdr.nara:)
2009-04-10 (20:32)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 140
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ICE gratuluje wygranej i ciesze sie ze jestes zadowolony.Widze ze OSZUST MANIEK pod wieloma postaciami znow zachwala trafienia.Jak kogut gral to nie bylo trfaien lub byly ale na niskim poziomie a teraz to trafia 7 plusow na 6 losowan,rewelacja.Juz czwarty raz nikt sie na twoje PLEWY OSZUSCIE nie nabierze, a jak ci tak idzie to moze tak jak napisal Wielislaw04 zaczniesz oddawac kase po dobroci,zebys nie musial tego zalowac,jak okaze sie ze bedziesz do tego zmuszony wraz z poniesionymi kosztami.Nawet ten kretyn od skosow i pionow ci nie pomoze swoimi opiniami bo za krotki jest fagas z niego.Juz pokazuje na czacie co potrafi cham pospolity.Juz coraz mniej fajnych ludzi pisze na czacie bo po co kazdego obrazi zakompleksiony mutant.Wiem ze mnie czyta i uczy sie napamiedc ,bo tak sie postepuje z idolami a ja jestem jego idolem juz od dawna.Zawsze moge na niego liczyc.
2009-04-10 (21:09)

status arczi292
Data rejestracji: 2009-03-18
Ilość postów: 512

4333
wpis nr 193 141
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

maksiu na onecie gra sie na wirtualna kase ale jak sporo nazbierasz to mozna to wymieniac na ruzna sposoby np . za punkciki nagrane w poka mozesz wymienic na doladowanie do telefonu lub przelew na konto ...oczywiscie z innymi graczami tylko pelno tam oszustow i trzeba sie pilnowac ...wiec jezeli chcesz zarabiac to nie proponuje !!!

na betsson.com mozna na kase grac w holdema
2009-04-10 (22:34)

status MANIEKG
Data rejestracji: 2008-03-16
Ilość postów: 2828

3280
wpis nr 193 164
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ICE gratuluje wygranej i ciesze sie ze jestes zadowolony.Widze ze OSZUST MANIEK pod wieloma postaciami znow zachwala trafienia.Jak kogut gral to nie bylo trfaien lub byly ale na niskim poziomie a teraz to trafia 7 plusow na 6 losowan,rewelacja.Juz czwarty raz nikt sie na twoje PLEWY OSZUSCIE nie nabierze, a jak ci tak idzie to moze tak jak napisal Wielislaw04 zaczniesz oddawac kase po dobroci,zebys nie musial tego zalowac,jak okaze sie ze bedziesz do tego zmuszony wraz z poniesionymi kosztami.Nawet ten kretyn od skosow i pionow ci nie pomoze swoimi opiniami bo za krotki jest fagas z niego.Juz pokazuje na czacie co potrafi cham pospolity.Juz coraz mniej fajnych ludzi pisze na czacie bo po co kazdego obrazi zakompleksiony mutant.Wiem ze mnie czyta i uczy sie napamiedc ,bo tak sie postepuje z idolami a ja jestem jego idolem juz od dawna.Zawsze moge na niego liczyc.

2009-04-10 (22:38)

status MANIEKG

3280
wpis nr 193 166
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

2009-04-10 (22:52)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 171
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

OSZUSCIE MANIEG choc bys nie wiem jak sie staral to i tak jestes nie wiarygodny,nawet jak niki zmieniasz i sam siebie wychwalasz to jestes niestety oszustem,3 razy dales plame myslisz ze tu graja idjoci,pilnuj sie bo znane sa twoje liczbowe typy i jakos nie wychodza a stawki rosna co na ten temat napiszesz.Oszuscie nie naciagniesz juz nikogo wszedzie ci zrobie opinie oszusta na kazdym potralu zwiazanym z grami i co dziwne nie tylko ja ,sa inni ktorych oszuscie oszukales wiec wstyd by mi bylo tu sie pokazywac.JESTES OSZUSTEM chcesz ze mna w zawody stanac,nie widze problemu moge w kazdej chwili,bos jest cienki Bolek i w dodatku oszust a z takimi ja nie chce miec nic do czynienia robie to tylko dlatego by inni nie byli poszkodowani.
2009-04-11 (01:06)

status murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 308

3970
wpis nr 193 191
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do czytających ten wątek a OSZUKANYCH przez kogucika19:

To ja na tym forum zdemaskowałem kogucika19 jako zwykłego gnojka , który doskonale wiedząc , że nie trafił wcale wśród podanych swoich typów 5/5 ML , jak błędnie odczytało to wiele osób - to przyjmował składane mu tu gratulacje...

Mojej spostrzegawczości było trzeba , aby to szczeniackie jego zachowanie zdemaskować - a sprawa wyglądała tak ,że większość osób nie dostrzegła kropki oddzielającej \"parkę\" od kolejnych liczb na strefy PLUSA.Akurat wtedy pokryły się wylosowanwe liczby ML z typowanymi strefami PLUSA 1,3,4 i powstało u wszystkich to przekonanie , że to trafione następne liczby ML i zaczęło się składanie kogucikowi19 gratulacji , a TEN OSZUST KOGUCIK19 nabrał nagle wody w usta i NIKOGO z błędu nie wyprowadził.

To jest przykład koguciej \"wielkości\" i klasy - a oznacza , że jest OSZUSTEM!!!

Dopiero po 2 dniach na skutek podjętych przeze mnie działań i publicznego podania tej prostującej informacji odnośnie prawdy o kogucikowej 5/5 ML - natychmist odnalazł się na mini czacie kogucik19 ( choć był jak zawsze obecny w tym okresie cały czas na forum ...) i stwierdził ,że.... nie zauważył że nie trafił 5/5 ML , ha,ha,ha.

To jest gnojek i pajac - a zainteresowanym służę wpisami od osob mu gratulującymi i samym jego wpisem , w ktorym de facto nie ma 5/5 ML a jedynie \"parkę\".

PAMIĘTAJCIE: kto jest niewiarygodny w jednej sprawie , jest niewiarygodny w żadnej.

OSZUST jest OSZUSTEM , a kogucik19 jest OSZUSTEM ,strojącym się jak paw w piórka typera 5/5 ML gdy trafił \"parkę\"...

Szczeniak to jest mało - to jest zwykle dno i brak jakiejkolwiek moralności.

Kogucik19 to kormoran50 ; waclaw; bankrut i student3 - nikt normalny pod tyloma nickami nie występuje a tylko OSZUST kogucik19 tak...

Wnioski pozostawiam samym oszukanym przez to bydlę!
2009-04-11 (07:29)

status murphy

3970
wpis nr 193 192
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W nawiązaniu do wychwyconego przeze mnie OSZUSTWA kogucika19 , to proszę dokładnie zapoznać się z tym jego typowaniem:

1/ www.multipasko.pl/chat41979/

a następnie przeczytać wpis od \"hosi\" 41939 i ten 41950 z odpowiedzią kogucika19 , a następnie wpisy \"gregora\" 41996 i \"lubomira\" 42005 - z odpowiedzią na niego od kogucika19 wpisem 42006...

Nawet się łachudra nie zająknął jednym słowem , że on wcale nie trafił 5/5 ML i wszystko jest wynikiem BŁĘDNEGO odczytania przez gratulujących mu tego \"trafienia\" 5/5 ML - treści wpisu 41879.

Ludzie jasno w swoich wpisach gratulowali mu NIEISTNIEJĄCEJ wygranej - a on NIKOGO nie wyprowadzał z błędu - bo nawet podane przez niego 2 liczby ML i tak nie były jako \"parka\" grane a były typami singlowymi granymi w progresji!!!

Dopiero podjęte przeze mnie działania WYMUSIŁY na koguciku19 pokrętne tłumaczenia się z tej sytuacji , choć w/w korespondencja z \"hosią\" i \"lubomirem\" zaświadcza , że znał treść ich wpisów z gratulacjami za tę NIBY TRAFIONĄ 5/5 ML.

Tak więc kogucik19 jest ZWYCZAJNYM OSZUSTEM!!!

I jako dla dla takiego nie ma miejsca dla niego na tym forum...

2009-04-11 (08:01)

status lustro
Data rejestracji: 2009-03-27
Ilość postów: 47

4363
wpis nr 193 193
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\" I jako dla dla takiego nie ma miejsca dla niego na tym forum...\"

Drugi Kononowicz się odezwał \"dzieje sie, sie,dzieje.\"
2009-04-11 (08:08)

status MANIEKG

3280
wpis nr 193 195
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

42006. LUBOMIR to naprawde jakis szczesliwy okres ale ogolnie niestey nie mam takiego szczescia i nigdy nikomu nie podaje liczb natomiast zawsze podaje liczby ktore wysle,bo uwazam ze podac liczby a nie zagrac nimi to troche nie jest uczciwe,wobec drugiej osoby,a jak by wyszly to noc staje sie dniem z zalu..Bardzo bym pragnol trafic dzis te liczby ale nawet trafienie tych liczb przez 10 losowan bedzie dla mnie zadowalajace.W czwartek trafilem liczbe 36 we WLOSZECH po 12 progach (stala 73 losowania).Dzis zaczolem grac na nowa liczbe 53 tez we Wloszech (kurs 12,5) stoi juz 67 losowan (wszystko na forum).Wszystkim zycze szczescia,i udanego losowanka zwlaszcza tym co sa w potrzebie bo ono chyba bardziej im jest potrzebne niz innym.

42017. Kogucik19

Czemu nie sprostujesz swojego wpisu i nie napiszesz że trafiłeś w ML tylko

2 liczby: 20 i 22.

41879. Witam.KOGUT dzis zagra na liczby w multi 20,22.Oraz 1,2,4 zakres plusa,P/NP oba zakresy,TSN 1,3 zakres.Dodatkowo MUlti i FLOrida na +++++.Pozdrawiam i zycze sukcesow.

kogucik19 2009-03-06 (10:08)

Przecież numery 1,2,4 dotyczyły zakresów plusa a nie liczb na ML.

A że przy okazji wpadło 1,2,4 w ML to już inna sprawa.

i to jest człowiek wiarygodny?

krętacz oszust a kogoś śmie tak nazywać

dla mnie zwykłe bagno!!!!

2009-04-11 (08:51)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 204
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Najgorzej jak oszust musi sie bronic przy akompaniamencie wspolnika,z ktorym razem zalozyli spolke naciagania ludzi,i jakos im nie idzie,wiec szukaja dziory w calym,ja nie bede sie bronil bo po co, fakty sa dla mnie wazne a nie oskarzenia dwoch wspolnikow od naciagania ludzi.Ale zaczynaja sie swieta i wczoraj multi obdarowalo mnie liczba 11 oraz FLORIDA liczbami 6 oraz 25 wiec jestem z tego swiatecznego prezentu zadowolony.Swieta sa szczegolnym momentem wiec nic na tematy dwoch oszustow juz nie napisze ,ale po swietach ujawnie jeszcze inne sprawy,jak to OSZUST MANIEK ze wspolnikiem pionem poziomem typuja.
2009-04-11 (09:06)

status murphy

3970
wpis nr 193 209
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik19 - jesteś zwykłym ŚMIECIEM , jeżeli na udowodnione ci przeze mnie krętactwa i OSZUKANIE wielu ludzi na tym forum - reagujesz fałszywym , śmiesznym jak ty sam kontrargumentem!

Jesteś KRĘTACZEM i OSZUSTWEM i zadbam o to , aby ta prawda dotarła do jak najszerszego kręgu ludzi.
2009-04-11 (09:41)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 211
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jak do tej pory dbasz o to wspaniale ale mam nadzieje ze jeszcze sie wysilisz troszeczke.Tylko opanuj nerwy bo widze ze ci puszczaja sa swieta a ty walczysz ,moze dal bys troche luzu na swieta choc wiem ze ty swat nie masz ,i chyba nawet pielegniarka od wymiany pampersa i rorki ma wolne,sam sobie musisz poradzic.Zal mi cie ,co do twojego bogactwa to tak naprawde jestes biedakiem bo nie masz wokol siebie przyjaciol a to jest podstawa szczescia a nie zwiekszony dodatek pilegnacyjny wyplacany przez opieke spoleczna,niestety z naszych podatkow.
2009-04-11 (10:07)

status murphy

3970
wpis nr 193 213
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik19 to KRĘTACZ I OSZUST!!!

Szczegóły potwierdząjace jego he,he format jako człowieka , są dostępne powyżej , gdzie zawarta jest historia jego manupulowania na mini czacie w trosce o swój wizerunek typera - a de facto to matoł , cham , prostak , krętacz i ZWYKŁY OSZUST!!!

Temu panu już dziękujemy - sio oszuście , bo tu takich nie potrzeba!!!

Idziesz do gara na rosół - bo tak smutno kończą koguty a moją zasługą jest wychwycenie twojego oszustwa i zdarcie tym samym z ciebie szat w jakie się tu łachudro stroiłeś...

Kogucik19 to KRĘTACZ i OSZUST - i ta informacja dotrze wkrótce także do wszystkich krakowskich kolektur Fortuny, Totomixa , Milenium i Betako - aby wiedzieli z kim mają do czynienia , gdy nawiedza ich starszy pan ps. \"Lotto\" w swych \"skórzanych\" butach za 18zł...

Zatem zrobię ci OSZUŚCIE bezplatną reklamę o jakiej nawet nie marzyłeś!!!
2009-04-11 (10:17)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 215
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No postaraj sie bo to sprawdze zebys mial pewnosc i powiadomie cie o tym.Dawno czekalem na taka reklame .Wreszcie bedzie z ciebie porzytek.Ale lyknij jeszcze neospazminki bo widac nerwa w twoich wpisach.Na szczescie ja na swoja wiarygodnosc zapracowalem,a ty zachowujesz sie jak portier ktoremu placa za wpuszczanie ludzi na basen ,tylko zabronili mu mowic ze w basenie nie ma wody.Jaki ty prosty jestes.Naprawde mi cie zal.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 145 146 147 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina