Wpisy 998 570 – 998 669
26 czerwca 2012 14:14 → 26 czerwca 2012 14:49, 100 wpisów
Lila ..już teraz stawiam wszystko na lizaki ...wszystko inne odstawiam na bok ...
torsan..jutro się puszczam na 14 systemem i na wieczór też jak co będzie to dobrze a jak nie to też dobrze
Magda zapylona ...Rusiecka ..po bożemu ...łysy nie wie o co chodzi ...moreno woli chłopców ...zostaje tylko Agatka w niej cala nadzieja że wyczyta lizaki
Torsan ..kiedy Agatka będzie
Torsan ..kiedy Agatka będzie
torsan ...jak teraz będzie dostępne video ..to zobacz końcówkę jak schodzi ....zobaczysz jaka piłka wystaje ....a po drugie przytyła i straciła urody troszkę pewnie bedzie dziewucha ..
my 1/3.. i 4/10 i poowwoo
Kasiu ... soczek
Lila ..taka prawda ..tylko pozostaje Agatka ...mleczko
Lila ..taka prawda ..tylko pozostaje Agatka ...mleczko
13max....a co że zbrzydła to oznacza że,córcia bo urodę mamie zabrała?
13maxuu ..tam w moj profilu miałeś wziąć ..ty jeszcze nie ma lizaki dziewczynoo
lila wiem wiem ...
i poowwoo uciekam...
lila wiem wiem ...
i poowwoo uciekam...
Lila ..bedzie dziewucha ..przyjmuję zakłady
Kasiu ...zmień operatora
Kasiu ...zmień operatora
nicola...tu w polsce za duzo rodzi córka ..mało facet
nicola....
Dopisano wygrane multi multi
lila-najlepiej z tych na nie grac na 3/3 bo jak graliśmy to było ciągle 3/5
Bonus Multi Multi: 620 000 złotych
torsan...ale jak jest 16 liczb na nie to weź bądź mądry i wybierz z nich 3 konkretne liczby
13max...spoko my też kiedyś będziemy mieli syna albo córkę albo i to i to
wylosowane dzisiaj liczby to porażka-nieporozumienie szósty dzień bez wygranej,dziś 3/9
13maxuu ...jak ty kiedyś bierzesz slubuu ..twoja kobita tez moze straci troche urody ..ty bedziesz wiedział
lila..on 13maxuu nerwy pchać za szybko tyłeczka kobita...
torsan..podam Tobie dzisiaj te na nie ale będzie ich mało bo mam tylko jedną liczbę do rozpatrzenia.11
13max....uważasz się za nie mądrego?To w takim razie musi być mądry po mamusi
Kasiu ...wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć ale to jak sama wiesz tylko czasami sie zdarza
13max...nie tak dawno szukałeś żony a teraz co?Już Tobie papier nie potrzebny?Szybko zmieniłeś zdanie
13max....a ja myślałam że,kobieta zmienną jest a tu proszę co za niespodzianka
lila...on 13maxuu .. za duzo koniom ..póznie nie potrzebne szukać dziewczynoo
reniuszka...no przekombinowali.Miejmy nadzieję że,wieczorem będzie lepiej
reniuszka ... to są dopiero ***oły nic nie warci tylko ich lać i niech kase przynoszą
Kasiu ...choć po tym ostatnim razie ..mam jakieś przebłyski ..czuje że się zmieniam ...na lepsze chyba