Wpisy 997 887 – 997 986
25 czerwca 2012 22:42 → 25 czerwca 2012 23:14, 100 wpisów
profesorze...dzisiaj mam wolne więc się napiję jutro na nockę ale i tak za moment bujam się bo muszę gdzieś jeszcze wyjść
lila....ty muszić powazna powiedzieć facet...tak ja wole łysa cipka
ale karwa śmiechu pintol juz uciekam...czeka kawy
13maxuu...ty miałeś powiedzieć twoja zelka tez tak chce twoje łysa rura ..
Ja dziś na bet-at-home w ruletke 50zł wygrałem
krzysio ...juz powiedziałem mam Pankowca ... grzebień z przedziałkiem
lila..
dobra uciekam..
krzysio...rzadko mam kiepski humor ale jak rakowy mam to po przeczytaniu Ciebie,wraca wszystko do normy
krzysio ..bo wiesz jak jest jak ktoś bawi się rurką to mu włosy miedzy palcami rosną
krzysio poszedł tam do kuchnia i ma w życi wszystko i pije teraz swoja kawa
Lila..jak wpłacą mi do banku
Ja gram w ruletkę systemem mam takiczyli progresja
Lila...spoko kto pyta nie błądzi
Lila..ja też na początku nie wiedzialem o co biega ale poprubowałem i jest ok
profesorze...wolę się już niczego jeśli chodzi o hazard nie uczyćMogłoby się to źle skończyć nie tylko dla mnie
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
pijemy przed smem
**snem
Lila...dobranoc
dobra uciekamdobranoc
komunikat Fortuny
Jeżeli nie potrafisz, nie chcesz, nie masz czasu na wykonanie zdjęcia lub skanu swojego dowodu tożsamości możesz dokonać rejestracji konta internetowego w dowolnym punkcie Fortuny.
Aby dokonać rejestracji w punkcie wystarczy wykonać 2 proste kroki:
1. Pobierz, wydrukuj i wypełnij formularz rejestracyjny do zawierania zakładów przez Internet i do programu lojalnościowego Fortuna Klub Plus.
Jeżeli nie posiadasz drukarki, udaj się po formularz do dowolnego punktu Fortuny, przygotuj sobie przede wszystkim numer rachunku bankowego i nie zapomnij zabrać dowodu osobistego lub paszportu jeżeli nie jesteś obywatelem Polski.
2. Udaj się z wypełnionym formularzem do dowolnego punktu Fortuny i zarejestruj się.
Jeżeli nie potrafisz, nie chcesz, nie masz czasu na wykonanie zdjęcia lub skanu swojego dowodu tożsamości możesz dokonać rejestracji konta internetowego w dowolnym punkcie Fortuny.
Aby dokonać rejestracji w punkcie wystarczy wykonać 2 proste kroki:
1. Pobierz, wydrukuj i wypełnij formularz rejestracyjny do zawierania zakładów przez Internet i do programu lojalnościowego Fortuna Klub Plus.
Jeżeli nie posiadasz drukarki, udaj się po formularz do dowolnego punktu Fortuny, przygotuj sobie przede wszystkim numer rachunku bankowego i nie zapomnij zabrać dowodu osobistego lub paszportu jeżeli nie jesteś obywatelem Polski.
2. Udaj się z wypełnionym formularzem do dowolnego punktu Fortuny i zarejestruj się.
profesor ...
torsan ..mam jokera juto przed losowaniem podam 5 sztuk
torsan ..mam jokera juto przed losowaniem podam 5 sztuk