Wpisy 99 786 – 99 889
5 marca 2010 12:33 → 5 marca 2010 21:30, 100 wpisów
SZCZERY-------BRAWO!!!!
I OTO CHODZI!!!
I OTO CHODZI!!!
EDI... JAK TY NAUKOWIEC
TO JA MIESZKAM POD MOSTEM AKADEMICKIM W CZARNYM LESIE
I PIJĘ MOCNEGO FULA
TO JA MIESZKAM POD MOSTEM AKADEMICKIM W CZARNYM LESIE
I PIJĘ MOCNEGO FULA
Witaj Liluś :-)
Co tam dobrego?
Co tam dobrego?
mariuncio75...wszystko jest u mnie w porządku,ale jak czytam te bzudry to robi mi się zle:)
Lila-----no niestety poziom jest okrutny tylko zastanawiam się dlaczego?
Może wiesz?
Może wiesz?
mariuncio75...Nie mam pojęcia.Zawsze jak pojawiają się na czacie pewne osoby,jest zadyma.Nie podoba mi się to.Staje się nudne.:)Pozdr.
Masz rację jak pewne umysły się tu pojawiają i je widzę to od razu mykam stąd bo głupota nie zna granic POZDRO
lila>>> mi też robi się źle jak czytam Twoje częste wpisy o posiadaniu męża...ha,ha,ha, dobre!
Zawsze się z tego śmieję - a że dość często o "swoim mężu" piszesz , to i ja dość często mam powód do śmiania się...
Zawsze się z tego śmieję - a że dość często o "swoim mężu" piszesz , to i ja dość często mam powód do śmiania się...
mariuncio75...Dziwie się tylko,że Pasko nie próbuje nic z tym zrobić.Pozdr.
edi8...O swoim mężu pisałam może ze 2 razy,jak ktoś zapytał po prostu odpisywałam.Jednak twoich bzdur pisanych od miesięcy,do tego jednych i tych samych,nie można już czytać a tym bardziej się z nich śmiać.Nad twoim losem można już tylko zapłakać.Piszesz,że jesteś nauczycielem Akademickim.Nie chciała bym być twoją uczennicą.Jeżeli uczysz w taki sposób w jaki piszesz na tym czacie,to nie dziwi się,że mamy popapraną młodzież.
widzę, że petryfikacja poglądów niektórych uczestników tego czatu jest podstawową przyczyną niemożności osiągnięcia jakiegokolwiek porozumienia, czy chociażby prowadzenia dialogu na jakimkolwiek poziomie....
Wydaję mi się, ze nawet małpy w ZOO są mniej nastawione na konfrontację, chociaż ponoć "człowiek to brzmi dumnie"
Pozdrawiam.
Wydaję mi się, ze nawet małpy w ZOO są mniej nastawione na konfrontację, chociaż ponoć "człowiek to brzmi dumnie"
Pozdrawiam.
Edi----skoro Ty piszesz bzdury to uważam, że Lila ma prawo pisać o swoim mężu a ja jak będę chciał to będę pisał o czym tylko bedzie mi sie chciało
Lila żeby być uczennicą ediego ta najpierw musiałabyś zdać mature a to sądząc po Twojej polszczyźnie Ci się nie udało.
mariuncio75>>> jako mniej od innych kumatemu już idę Ci wyjaśnić , że przecież i tak dotąd tylko "byle co" tu piszesz - a mój śmiech w wypowiedziach "lili" o jej mężu wzbudza to jej pisanie o kimś , kto tak naprawdę nie istnieje , bo "lila" jest 33-letnią PANNĄ...
SPECJALNY KOMUNIKAT. W związku z negatywną atmosferą na chacie, został on ograniczony jedynie dla typujących Multi Multi na stronie i to tylko tych, którzy w którymś rankingu Multi Multi, zajmują miejsce poniżej 300.
Tym samym mam nadzieję, że do głosu dojdą teraz właściwe osoby... Pozdrawiam
Tym samym mam nadzieję, że do głosu dojdą teraz właściwe osoby... Pozdrawiam
witaj lila :)
niezły bajzel na cz@cie!
niezły bajzel na cz@cie!
dodatkowo Madzia77 znikła...
pzdrwm
pzdrwm
12 - uważasz?
na wykresie spox
na wykresie spox
12 lub 13...albo ani to ani to,hi,hi...znając losowania...szczegolnie jak losuje jeden mezczyzna...wg mnie pajac.Pzdr.
hej moje na dzis na 2los
28,49,54,66
31,35,54,66
28,48,49,66
Pozdrawiam i powodzenia
28,49,54,66
31,35,54,66
28,48,49,66
Pozdrawiam i powodzenia
test
Coś "cicho" na czacie... Od 14:00 post napisała tylko 1 osoba...
Sadzę, że granie w grę liczbową organizowaną przez Totalizator Sportowy o nazwie Lotto zwiększa empiryczną amplitudę hiperbolową! Mam pytanie: Czy wygrana za poprawne wytypowanie trzech z sześciu liczb w grze liczbowej organizowanej przez Totalizator Sportowy o nazwie Lotto jest constansem? Oraz czy "Nagromadzenie Kapitału Wpłaconego w Postaci Materiałów Pieniężnych za Zawarte Zakłady Gry Liczbowej w Przypadku Niewylosowania Szczęśliwej Kombinacji Sześcioelementowej z 49 Liczb w Maszynie Losującej" (z Nonsensopedii) wczoraj wystąpiło?
Pozdrawiam i (nie) proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam i (nie) proszę o odpowiedź.
Gała: 43,48,52,67,92
dzikus...ja też się załapałam,ale szkoda mi innych osób,które nic nie zrobiły a nie mają dostępu do czata.Pozdr.
Oszszszty....! ;( Ale się porobiło... Pasko wyciągnął asa z rękawa ...
masz rację lila,
bo wychodzi na to,że nie tylko osoby, które mało typują zostały pokrzywdzone,ale też osoby,które słabo typują.
bo wychodzi na to,że nie tylko osoby, które mało typują zostały pokrzywdzone,ale też osoby,które słabo typują.
.........WYJŚCIE JEST JEDNO CI CO NIE TYPOWALI ,A ZABIERALI GŁOS muszą typować ,aby zaistnieć znów na chat-ie pzdr.
a ja się miałem nie odzywać,ale skoro ostatnia szansa,to sobie dzisiaj pogadałem :)
Ps.
Jednak piękne są te "nocne Polaków rozmowy" ;)
Pozdrawiam Wszystkich.
Ps.
Jednak piękne są te "nocne Polaków rozmowy" ;)
Pozdrawiam Wszystkich.
witam. Obecne ograniczenie jest dzialaniem doraznym, majacym na celu oczyszczenie atmosfery na chacie, promujac jednoczesnie aktywnych uzytkownikow portalu. Co bedzie dalej, to jeszcze musze przemyslec sprawe... Pozdrowienia dla wszystkich prosto z lotniska, bo wlasnie wybieram sie na jednodniowy wyjazd do Aglii. Oczywiscie nie znaczy to ze nie bede online :)
Witam!
W multi metodą ch/tr. na wieczór:
2,4,18,24,65,68,72,78
5,9,15,45,48,54
Pozdrawiam:)
W multi metodą ch/tr. na wieczór:
2,4,18,24,65,68,72,78
5,9,15,45,48,54
Pozdrawiam:)
Witaj Lila:)
Wczoraj późno siedziałem, z Mag zamienilem kilka słów:)
Teraz widzę ze spokojniej na czacie niż z rana.
Co u Ciebie?
Wczoraj późno siedziałem, z Mag zamienilem kilka słów:)
Teraz widzę ze spokojniej na czacie niż z rana.
Co u Ciebie?
typer6...u mnie ok,ale inni nie mogą wskoczyć na czat.Czytałeś to co napisał Pasko?
Tak, wielu Twoich znajomych nie może pewnie pisać ale Pasko musiał coś zrobić,
nie raz zbanowal osobę prowokujaca ale pojawiała się pod nowym nickiem, ja tez znam osobki które nie mogą się udzielić dzisiaj ale to oczywiście tymczasowe restrykcje.
Ciekawe czy Twoje liczby dziś pójdą na wieczór:)
nie raz zbanowal osobę prowokujaca ale pojawiała się pod nowym nickiem, ja tez znam osobki które nie mogą się udzielić dzisiaj ale to oczywiście tymczasowe restrykcje.
Ciekawe czy Twoje liczby dziś pójdą na wieczór:)
Dokładnie:)
Moze być tylko dwie opcje, bądźmy dobrej myśli.
U Ciebie tez spadł snieg:)
Moze być tylko dwie opcje, bądźmy dobrej myśli.
U Ciebie tez spadł snieg:)
U mnie biało wokół, pozatym jestem w kolekturze, musialem wyjść na miasto, spotkałem kolegów i grają w keno, ja obserwuje, dziś moje numery nie chodzą wiec nie puszczam.
Smutno Ci bez niektórych osób?
Smutno Ci bez niektórych osób?
Lila rozmawialas dzisiaj z Mag?
Pewnie wzięła narty i na najbliższy stok sobie wyskoczył:)
Pewnie wzięła narty i na najbliższy stok sobie wyskoczył:)
typer6...Nie jest mi smutno,tylko trochę tu pustawo.Mag była po południu i tyle ją widziałam.Pozdr:))
Hejka:) Jest i Mag to już nie jest pustawo:)
Nie no jasne Lila, nie ma się co smucic ale brakuje osób które zawsze są tu mile widziane
i bedzie wiecej do pogadania jak wszystko wróci do normy:)
Nie no jasne Lila, nie ma się co smucic ale brakuje osób które zawsze są tu mile widziane
i bedzie wiecej do pogadania jak wszystko wróci do normy:)
Mag:)Wczoraj to poszedłem spać gdzieś chyba ok. drugiej w nocy:)
Dziś dzień mina słodko:)
Fajnie by było jak by coś jeszcze trafił dzisiaj w mm,
gracie jeszcze w numerek:)?
Mam dziś liczbę 6, jak Typer6:)
Dziś dzień mina słodko:)
Fajnie by było jak by coś jeszcze trafił dzisiaj w mm,
gracie jeszcze w numerek:)?
Mam dziś liczbę 6, jak Typer6:)
Pewnie tak tylko Pasko musi doleciec do U.K. bo z samolotu nic nie zrobi a tak przy okazji miał wejs przepis czy już wszedł dotyczący zniesienia zakazu korzystania z telefonów kom. podczas lotu, jako by rzekomo nie zaklucaja urządzeń w samolocie?
Osoby , które nie mogą w tej chwili wypowiadać się na czaciku mogą to uczynić na forum u Dragona, gdzie będą mile widziani przez założyciela tematu ;)
Dobrze to wyraziłam smoku? :)
Dobrze to wyraziłam smoku? :)
Mag:)Lila:)
Pisząc z Wami zdobylem rangę aktywnego urzytkownika:)
To jest- pisząc z gwiazdeczkami otrzymałem gwiazdeczke, wogole to caluski odemnie:*
Pisząc z Wami zdobylem rangę aktywnego urzytkownika:)
To jest- pisząc z gwiazdeczkami otrzymałem gwiazdeczke, wogole to caluski odemnie:*
czarna71...Przesiewa bo chamstwo się szerzy na tym czacie,szkoda tyko,że te osoby,które nie zawiniły nie mogą na ten czat wejść.
Mag:) Jak się polorzylem to jeszcze sluchalem muzyki, uwielbiam muzykę, music is my life:)
Wypilem kwawke zbyt późno, przez to tez nie mogłem zasnąć.
Wypilem kwawke zbyt późno, przez to tez nie mogłem zasnąć.
heya
prawdopodobnie to jedne z moich ostatnich wpisów na cz@cie - jeśli dzisiaj nie trafię spadnę poniżej 300
prawdopodobnie to jedne z moich ostatnich wpisów na cz@cie - jeśli dzisiaj nie trafię spadnę poniżej 300
lilu>> sama doświadczyłaś dziś ataku ediego8 na sobie i jego klonów, mnie wczoraj też zaatakował jego klon!! Bardzo ubolewam nad tym ,że kogucika19 nie ma z nami:(:( koguciku19 pozdr.:):
hi hi lila misiek zaiste cwany
;)
;)
mag...jego i klony powinni wywalić z czatu na stałe i tyle.
Dziwi mnie tylko,że edi odpisał do mnie nie pytany.
Uderz w stół a nożyce się odezwą.Z niego taki profesorek jak z koziej d... trąba.
Dziwi mnie tylko,że edi odpisał do mnie nie pytany.
Uderz w stół a nożyce się odezwą.Z niego taki profesorek jak z koziej d... trąba.
Muszę już zmykac, miłego wieczorku i owocnych losowan!
Papatki dziewczyny:)
Papatki dziewczyny:)
dorocina125...To dla Ciebie z okazji...
--------)----)-----)----)
------- (--- (---- (--- (
------- () --() -- () - ()
--------|| - || - -||--||
------{*~*~*~*~*~}
------@@@@@@@@
-----{~*~*~*~*~*~}
-----{~*~*~*~*~*~}
-----@@@@@@@@
---------)---------(
---------)---------(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
--_____,-----------,____
--I________________|
Wszystkiego naj..., najlepszego z okazji urodzin,100 Lat,100 Lat,100 lat...;)
--------)----)-----)----)
------- (--- (---- (--- (
------- () --() -- () - ()
--------|| - || - -||--||
------{*~*~*~*~*~}
------@@@@@@@@
-----{~*~*~*~*~*~}
-----{~*~*~*~*~*~}
-----@@@@@@@@
---------)---------(
---------)---------(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
--_____,-----------,____
--I________________|
Wszystkiego naj..., najlepszego z okazji urodzin,100 Lat,100 Lat,100 lat...;)