Wpisy 997 613 – 997 712
25 czerwca 2012 20:56 → 25 czerwca 2012 21:49, 100 wpisów
HARTGE
Wędrowca netowy
Albinlotto.. .
Robal...dzięki
albin....z mojej wygranej się zrobiło 500.000 w rodzinie..
albin....z mojej wygranej się zrobiło 500.000 w rodzinie..
Lila
W wydaniu papierowym Faktu artykuł o milionerze jest w dziale.. .WYDARZENIA.. .
kathy a ile wygralas faktycznie
Doświadczenie uczy, że takie pieniądze mogą mu po prostu... spaprać życie. A właściwie nie one, tylko ludzie, którzy będą chcieli mu je odebrać.
kathy wiesz lepeij sie nie chwalic a zaswidczenie wypisali?
mnie bt pewnie rozszarpali zywcem jak bym wygral cos wiekszego
albin...chcieli....to było pierwsze pytanie jakie zadali.....ale to nie taka kwota, żeby musieć drżeć przed skarbówką
kathy no pewnie
znalezione...
62905. ph2008 2009-09-09 (11:27) Kraina Magów
... Szansa wytypowania 10 liczb na 20 jest nie duza mowimy o realiach juz a nie o prawdopodobienstwie ktore w malym stopniu odzwierciedla to co sie dzieje. Mi udaje sie wytypowac wsrod 40 liczb okolo 15. Niestety gdy zawezam obszar do 20 liczb nie wyglada juz to tak ciekawie i maxymalnie co w 20 mam to jest 7 albo i mniej bo to 15 to max ile mi sie udalo. Prosta gra w MM nie jest ...
...
dobrego wieczorku
62905. ph2008 2009-09-09 (11:27) Kraina Magów
... Szansa wytypowania 10 liczb na 20 jest nie duza mowimy o realiach juz a nie o prawdopodobienstwie ktore w malym stopniu odzwierciedla to co sie dzieje. Mi udaje sie wytypowac wsrod 40 liczb okolo 15. Niestety gdy zawezam obszar do 20 liczb nie wyglada juz to tak ciekawie i maxymalnie co w 20 mam to jest 7 albo i mniej bo to 15 to max ile mi sie udalo. Prosta gra w MM nie jest ...
...
dobrego wieczorku
tia mrożące w żyłach krew historie na potrzeby ...?
u mnie laska wygrała w erze bez lottomatów i po dziś dzień żyje cieszy się i rodzina razem z nią.
u mnie laska wygrała w erze bez lottomatów i po dziś dzień żyje cieszy się i rodzina razem z nią.
Popatrzcie sobie w wygranych, to znajdziecie.. .
1995 rok, losowanie sobotnie, metoda chybił - traił.
1995 rok, losowanie sobotnie, metoda chybił - traił.
kurde miec kasę to strach, jak żyją ci bogaci chyba armia ochrony
siemanko załoga
Lila...
HARTGE..
HARTGE..
użytkowni.. wibratorek
to zdecyduj się - wachlują i chachmęcą, czy ktoś zdarza się ,że jednak wygrywa <proszę nie nadużywać emotikonek>
to zdecyduj się - wachlują i chachmęcą, czy ktoś zdarza się ,że jednak wygrywa <proszę nie nadużywać emotikonek>
Nie mogę przepisać całego artykułu z Gazety Fakt, ze wzgledu na prawo autorskie.. .
wibratorek co innego jak ktos sie dorabia latami pomalu stopniowo ( przyzwyczaja otoczenie itd) a co innego jak ktos nagle wygrywa te miliony i znia na dzien jest bogaty
albinlotto..jak się wygrywa konkretną kasę to się rodzince nie chwali
Lila...i jak goscie na meczu następnym będą czy nie
albinlotto..rodzince nawet się nie mówi ile się zarabia bo gdyby wiedzieli to potem za mądrzy by byli
kathy...
profesorze....nawet mi nie mówdo finału będa na każdym meczu.Niech ich szlag trafi
Lila tak tak informowac jedynie mozna poinforomwac o biegunce i grzybicy stop
Lila...eeeech!!to nie dobrze
albinlotto...najlepiej nawet o tym nie bo jak Cię lekami nafaszerują to będziesz bardziej chory PO jak PRZED
Lila...pewnie dobrze ze to tylko 90 min
profesorze..tak się ostatnio zastanawiałam że,szkoda,mogli się do mnie do 1 lipca wprowadzić a po finale wypintalać.Byłoby mniej zachodu
Johnny miał ochotę na seks z koleżanką z pracy,
wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym...
Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział:
- Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu.
Ale dziewczyna powiedziała NIE.
Johnny odpowiedział:
- Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść!
Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem.
Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi.
Jej chłopak odpowiedział:
- Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni.
Dziewczyna się zgodziła.
Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon.
W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało.
- Nieco zadyszana odrzekła - Ten sukinsyn użył monet!!!
wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym...
Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział:
- Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu.
Ale dziewczyna powiedziała NIE.
Johnny odpowiedział:
- Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść!
Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem.
Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi.
Jej chłopak odpowiedział:
- Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni.
Dziewczyna się zgodziła.
Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon.
W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało.
- Nieco zadyszana odrzekła - Ten sukinsyn użył monet!!!
Lila....to lepiej ze się nie wprowadzili do ciebie
Kazdy ma swój dom i już
Kazdy ma swój dom i już
profesorze...z tą wprowadzką to był żart.No ***a jeszcze tego by brakowało żeby u mnie zamieszkali
torsan..ja tam na forum nic nie widzę.Wklej mi lin bo ja ślepa chyba jestem i do tego oczy mnie pieką
Lila..spoko ty moje wiem ze ty cenisz sobie św spokój w domku
Lila..
lila ..widzisz tam kathyy wystawiała foto wygrana
Czy pamiętasz jak kiedyś było pieknie:błekitne niebo,czysta woda i muzyka na pochodach pierwszomajowych...
hipciooo....
dawać losowanko
W drodze powrotnej nagle na niebie czarne chmury ,deszcz i wiater,zmokłem...
hipcio
krzysio...
lila...
Lila odgapiłem liczby od mistrzow:top100 teraz czekam na losowanie i się boję,ale trza być odważnym...
Ja widzę wszystko na zielono oprocz Obcych,to szaraki,ubrani na czarno w garniturach...