Wpisy 997 413 – 997 512
25 czerwca 2012 16:23 → 25 czerwca 2012 19:52, 100 wpisów
pafty
nie tak głośno bo zaraz się kazanie zacznie
nie tak głośno bo zaraz się kazanie zacznie
torsan
skan dawaj bo nie wierzę
ja dziś 4/10+ z cht i 4/8 na swoje- a byłbym już wyrzucił w kosz-nie zauważyłem 75 i myślałem, że 3/8
skan dawaj bo nie wierzę
ja dziś 4/10+ z cht i 4/8 na swoje- a byłbym już wyrzucił w kosz-nie zauważyłem 75 i myślałem, że 3/8
juz się zaczyna
PROPONUJE NA PREZESA TS JANKA TOMASZEWSKIEGO-WYGRANE BY BYŁY NA BANK
torsan ja kabel trzebawysylasz z telefonu na emiala i zadnego kabla nie trzeba idzie przez wifi albo 3g
scolls-wyższa informatyka moge wrzucić na profil 4/5 w mini z 2010r.
ja robie fotke telefonem,wysylam na emaila potem wchodze na emaila na laptopa i dolaczam do profilu,proste
PANIE MANIEK JUTRO ZGARNIAM 18 BANIEK-OSTATNIO PRZY TAKIEJ KUMULACJI MIAŁEM 5-TKĘ CZAS NA 6-TKĘ
gg36 to jest jeszcze nowoczesny aparat bo ja mam gdzies jeszcze 3310 to był dopiero telefon
pafty
a jak nie zgarniesz, to będziesz gadał, że fszystko przez... tuska
a jak nie zgarniesz, to będziesz gadał, że fszystko przez... tuska
scolls
jeszcze działa, ja mam net z tmobile i stan konta na niej sprawdzam
jeszcze działa, ja mam net z tmobile i stan konta na niej sprawdzam
gg36 to byly czasy kiedy telefon byl telefonem a nie 100 w jednymale wole jak jest tak jak teraz bo telefon naprawde czesto ulatwia zycie
dobra ja uciekam bede wieczorkiem znowu poprzekomarzac się z Lila kathy torsan,gg36,majwoj23,pafty,
pafty
ja w lotto nie gram, mi mini by pasowało 5/5 trafić, albo 9/9+ bo takie zaraz wyślę
ja w lotto nie gram, mi mini by pasowało 5/5 trafić, albo 9/9+ bo takie zaraz wyślę
torsan
jednej rzeczy u jolki nie miałem, brak wygranych w mini-- wszystkie do tej pory z innych żb
jednej rzeczy u jolki nie miałem, brak wygranych w mini-- wszystkie do tej pory z innych żb
gg-są i takie kolektury gdzie w nie ktorych grach nie idzie wygrac
ale wiesz ja gram za 1,25, czasem za 2,5zł; a ostatnio, to nawet 2/5 nie mam
------
---Dzień dobry---
---Dzień dobry---
Torsan.. .
torsan
w keno z cht, a później skreślłem i też, pomogła krzyż. po 3zł i na nr. 004--10zł{{hura}-ten sam nr. co ex. pensji
w keno z cht, a później skreślłem i też, pomogła krzyż. po 3zł i na nr. 004--10zł{{hura}-ten sam nr. co ex. pensji
+18. Jest
gg.. .
jolki mają nową paczkę krzyżówki, juz 20 i 10zł z niej miałem i od jutra musze u konkurencji papierków szukać
Witam wieczorem.
GG 36.Jak zdradzisz Jolkę,to podejrzewam,że będzie
GG 36.Jak zdradzisz Jolkę,to podejrzewam,że będzie
Teraz leje mocno w okolicy Koszalina i na Południe od Gdańska.. .
emerytko
już dziś przez przypadek zdradziłem, bo burza była i schowałem się w obcej żb i 50zł trafiłem
już dziś przez przypadek zdradziłem, bo burza była i schowałem się w obcej żb i 50zł trafiłem
Emerytka.. .
teraz u jolki nie mam co kupować-- niskie papierki wydrapane-- gorzej jak ktoś wydrapie wyższe wygrane
dziś rano przed pracą, u jolki był klient co w keno w sumie zagrał za ok. 200zł i wygrał....5zł
Jutro będzie 'bitwa' o....1 000 000 wpis na Multipasko.. .
gg.. .
Hartge.. .
W lotto.de tylko 1 000 000 Euro do wygrania.. .
gg36..co jateraz nie mój przyjaciel 13maxuu
W Warszawie może trochę ...pokropić.. .
gg36...ja nie wymyśliłem oo lizakach ...13maxuu sam chce u kobita w nocy
Wędrowca
Torsan
Torsan
gg36...dobra teraz znikam i poowwoo
Wędrowco.
1000 000 euro też ładna sumka.Trzeba czekać do środy.
1000 000 euro też ładna sumka.Trzeba czekać do środy.
torsan
ja wolę drapki gdzie są pewne papierowe wygrane, tylko coraz mniejszy wybór takich, przedtem były st. pieniądze, forsa forsa, pociąg z forsą, w diamentach było gwarantowane 50zł- a teraz jest losowe
czekam na zdrapmana i jasia fasolę-- choć w tym przypadku nie ma jeszcze regulaminu i trudno ocenić atrakcyjność
ja wolę drapki gdzie są pewne papierowe wygrane, tylko coraz mniejszy wybór takich, przedtem były st. pieniądze, forsa forsa, pociąg z forsą, w diamentach było gwarantowane 50zł- a teraz jest losowe
czekam na zdrapmana i jasia fasolę-- choć w tym przypadku nie ma jeszcze regulaminu i trudno ocenić atrakcyjność
gg36...tak moge chetnie albo nie
Emerytka.. .
Fajniej wygląda, jak śię pomnoży..... 1 000 000 x 4,26pln = 4 260 000 pln.
Fajniej wygląda, jak śię pomnoży..... 1 000 000 x 4,26pln = 4 260 000 pln.
Wędrowca.
torsan ale w jasiu jakieś inne wygrane teraz będą-- zobaczymy wkrótce jakie i .....misia nie będzie tylko medal
Gwarantowana wygrana za szóstkę w Polsce powinna wynośić....
15 000 /pensja posła/ x 12 miesięcy x 40 /tyle lat trzeba pracować w Polsce/ = 7 200 000 pln...BEZ PODATKU.. .
Kto jest za taką wygraną ???
--------------------------------------------------
15 000 /pensja posła/ x 12 miesięcy x 40 /tyle lat trzeba pracować w Polsce/ = 7 200 000 pln...BEZ PODATKU.. .
Kto jest za taką wygraną ???
--------------------------------------------------