Wpisy 996 874 – 996 973
25 czerwca 2012 12:34 → 25 czerwca 2012 13:07, 100 wpisów
nicolla...
lila...jak się nóg nie czepią to biustu a ja mam ubraną koszulkę!!!!!!!!!
hipcio...a co,poduszek w domu nie masz tylko na biuście musisz spać?
POlska bialo czerwoni,polska bialo czerwoni może wygramy mecz..
Z obliczen moich powinna wypaść,jak nie to balwan dostanie lanie:
teraz zrobi się gorąco w kolekturach,lotto kumbulacja 18 000 000,a ludzie ustawią sie w kilometrowych kolejkach
Ostatnio zle się stara,przynosi mi same przegraneż przestałem liczyć ile jestem na minusie...
nicola..prawie jesteś mamuśka ...torsan z pampersem jak bobo
Lila i kathy
Nie to, że ja taki ekspert, ale gdzieś w necie były wyniki badań z tym, że autor z góry zastrzegał ich małą wiarygodność z uwagi na zróżnicowaną technikę mierzenia stosowaną przez panów proszonych o te informacje. Jak zauważyć jeden gość w komentarzu pod tą informacją ciekawe dlaczego nie zdecydowali się na mierzenie komisyjne Mnie tam to nie zdziwiło stres robi swoje i trzeba by zmienić linie produkcyjne u producentów gumek na rozmiar azjatycki. Bardziej zdziwiła mnie informacja, że wielu facetów w ankietach podało jako prawidłową metodę pomiartu ustalenie długości pomiędzy końcem a końcem kości ogonowej I tak się zastanawiam skąd oni to wytrzasnęli
Nie to, że ja taki ekspert, ale gdzieś w necie były wyniki badań z tym, że autor z góry zastrzegał ich małą wiarygodność z uwagi na zróżnicowaną technikę mierzenia stosowaną przez panów proszonych o te informacje. Jak zauważyć jeden gość w komentarzu pod tą informacją ciekawe dlaczego nie zdecydowali się na mierzenie komisyjne Mnie tam to nie zdziwiło stres robi swoje i trzeba by zmienić linie produkcyjne u producentów gumek na rozmiar azjatycki. Bardziej zdziwiła mnie informacja, że wielu facetów w ankietach podało jako prawidłową metodę pomiartu ustalenie długości pomiędzy końcem a końcem kości ogonowej I tak się zastanawiam skąd oni to wytrzasnęli
hipo...zrob bałwankowi loda
taka duchota....na pewno sie ucieszy
Jasium to dobry gracz,chyba zacznę odgapiać od niego liczby....
lila...
nicolla
medea
nicolla
medea
co tam u was....hazardzistki jedne
Lila zacznę podbierać od immych bo ostatnio mozg mi oslabl..a po przegranej serce..
puszczone na 14 ?
hipcio.....serce osłabło? Zapodaj mu trochę adrenaliny to zobaczysz jak zacznie walić,jak młot
lila...to co robilas w nocy
kriss...spałamale taki pochmurny dzień że,z miłą chęcią bym jeszcze polulała
Lila o lodach nie myślę,bo nim doniosę je z superkupermarketu to się roztapiają z gorąca gorzej niż bałwan...
ja na 14 skromnie 2 zaklady 10/10 bez plusa
Hipopotan
tylko o liczbach ? cholipka
Pilota śmigłowca dziś spotkałem ... mówił, że Fantomas z nim leciał -
i dacie wiarę ? - mówił, że kulki poustawiał, jak chciał -
wpada69
i te sprawy
dobrego dnia
tylko o liczbach ? cholipka
Pilota śmigłowca dziś spotkałem ... mówił, że Fantomas z nim leciał -
i dacie wiarę ? - mówił, że kulki poustawiał, jak chciał -
wpada69
i te sprawy
dobrego dnia
na 22 zaszaleje.
Lila sluga niosl w takiej torbie i nie pomogło,widać Oni za słabo mrożą..