Wpisy 996 574 – 996 673
25 czerwca 2012 00:00 → 25 czerwca 2012 08:54, 100 wpisów
13maxuu ...jak nie wiesz jak xxx ..pozycz 1 dziewczyno dobra nie mam czasu uciekam..
nicolla ...oj ten to jest wyjątkowy ...w sklepach takiego nie ma ...to sama słodycz i wyjątkowy smak
krzysio ....Ty masz całe stado pożycz mi jedną ..masz tam 3 dmuchane lale
13maxuu..u mnie nie mam ..lepiej kup na aleegro mają pełno oferta xxx
kolorowych snów ..wszystkim ..i wygranych już dzisiaj .... paaaaaaaaaaaaaaaa
hello jest tam kto???
995437 następny ekspert
od myślenia nad tym,co myślą inni
Próbuj może zmienisz myślenie
i wszyscy będą myśleć
jak byś sobie życzył,bez żadnych wątpliwości.
Jedyna,słuszna prawda
od myślenia nad tym,co myślą inni
Próbuj może zmienisz myślenie
i wszyscy będą myśleć
jak byś sobie życzył,bez żadnych wątpliwości.
Jedyna,słuszna prawda
Właśnie obejrzałam sobie wyniki i .... wygrałam, bo dzięki trzydniowej przerwie w graniu z powodu wesela kuzynki i kryzysu finansowego parę złotych zostało mi w kieszeni i jest to na pewno więcej niż byłabym w stanie wygrać przy tych cyferkach
miałem sen - nie udowodnię i nie wskanię, ale - śniło mi się, że uwolnione zostały wszystkie krasnoludki
taaaa, ta technika, wszystko może się zdarzyć, nawet niechcący
danteV na raz-dwa
Grażuś
medea
taaaa, ta technika, wszystko może się zdarzyć, nawet niechcący
danteV na raz-dwa
Grażuś
medea
medea
- jednym zdaniem sposób na skarbonkę ? Modyfikacja mówi,że kara za wyrzucenie niedopałka, to 35 ojro.... To, jeśli Cię nie złapią i tak palić z ramkę... <rozmarzył się> a gdyby podnieśli karę ? jak w Sinapurze ? jestem bogaczem, baj baj zielona ?
- jednym zdaniem sposób na skarbonkę ? Modyfikacja mówi,że kara za wyrzucenie niedopałka, to 35 ojro.... To, jeśli Cię nie złapią i tak palić z ramkę... <rozmarzył się> a gdyby podnieśli karę ? jak w Sinapurze ? jestem bogaczem, baj baj zielona ?
robal
Dokładnie tak Ale uzależnienie od adrenaliny zrobi swoje i prędzej czy później zagram a nawet na pewno wcześniej
Dokładnie tak Ale uzależnienie od adrenaliny zrobi swoje i prędzej czy później zagram a nawet na pewno wcześniej
koszmar,normalnie koszmar
medea76 chcesz się mierzyć z prawdopodobieństwem jedynym przeciwnikiem ? to i tak za dużo.
Szkoda kasy /wtopionej/ i nerwów
medea76 chcesz się mierzyć z prawdopodobieństwem jedynym przeciwnikiem ? to i tak za dużo.
Szkoda kasy /wtopionej/ i nerwów
Kasia....nooooo nareszcie, już myślałam , że wszystkie
Max zabrał....zachłanny taki
Kathy...
Medea....
Nicolla....
Rob...
Max zabrał....zachłanny taki
Kathy...
Medea....
Nicolla....
Rob...
wibratorek
Etap nerwów przeszłam, etap wiary w odegranie się dzięki większej liczbie zakładów także. A adrenalina potrzebna jest każdemu a ta za 2,50 zeta jest przynajmniej legalna
Etap nerwów przeszłam, etap wiary w odegranie się dzięki większej liczbie zakładów także. A adrenalina potrzebna jest każdemu a ta za 2,50 zeta jest przynajmniej legalna
medea , nicolla
medea....z tymi na baterie nie dyskutuj bo dostaniesz zaraz ostrzeżenie na maila
medea....z tymi na baterie nie dyskutuj bo dostaniesz zaraz ostrzeżenie na maila
pieknaja
Miej zrozumienie dla człowieka, może max jest walczącym z nałogiem kofeinistą a ty go powiodłaś na pokuszenie
Miej zrozumienie dla człowieka, może max jest walczącym z nałogiem kofeinistą a ty go powiodłaś na pokuszenie
kathy
Dzięki,miałam przerwę i nie jestem w tej sprawie na bieżąco
Dzięki,miałam przerwę i nie jestem w tej sprawie na bieżąco
Medea.....bo ja takakusicielka jestem
Ale od adrenaliny na najwyższych obrotach są TU lepsi....
Ale od adrenaliny na najwyższych obrotach są TU lepsi....
te krasnoludki to nie sen to rzeczywistość
koszmar normalnie koszmar
medea76 skoro tak myślisz to powodzenia
nicolla
koszmar normalnie koszmar
medea76 skoro tak myślisz to powodzenia
nicolla
ona zawsze
nicolla
A to poprawka w diagnozie on jest skrobioinistą co oczyszcza go z zarzutu zassania całej
A to poprawka w diagnozie on jest skrobioinistą co oczyszcza go z zarzutu zassania całej
nicolla....ona..ona.....
a jak za chwilę zaczniesz dostawać na gg wiadomości, że masz na nas uważać to się nie zdziw bardziej....medea Ci wytłumaczy resztę .....
a jak za chwilę zaczniesz dostawać na gg wiadomości, że masz na nas uważać to się nie zdziw bardziej....medea Ci wytłumaczy resztę .....
Kaska
to ? to chyba nie to tabu lub wywłok okołoniedzielny ...
A kiepy ? - dwa w jednym - i skojarzyło mi się
i przecież wiemy doskonale - sir, kiedyś, to pisząc - ironizował wyśmiewając dobrodusznie i niezbyt złośliwie, a nie sqrwiale perfidnie i nie, jak tchórz ostatni, jak ścierwo ukryte pod nowym, bo net jest anonimowy
to ? to chyba nie to tabu lub wywłok okołoniedzielny ...
A kiepy ? - dwa w jednym - i skojarzyło mi się
i przecież wiemy doskonale - sir, kiedyś, to pisząc - ironizował wyśmiewając dobrodusznie i niezbyt złośliwie, a nie sqrwiale perfidnie i nie, jak tchórz ostatni, jak ścierwo ukryte pod nowym, bo net jest anonimowy
dobra, widzę ruch POparcia tropiącego wątpiących przyszedł na
to nie przeszkadzam /chwilowo/
a Ty popełniasz błędy,bo Cię widać nawet i pod nickiem
to nie przeszkadzam /chwilowo/
a Ty popełniasz błędy,bo Cię widać nawet i pod nickiem
a może i jest to to tabu, ale tak naprawdę - co mnie to
żalpeel
i dobra spadam - idę do lekarza
ma kto dobrego ortopedę ?
żalpeel
i dobra spadam - idę do lekarza
ma kto dobrego ortopedę ?
pieknaja
A można w jakimś innym znaczeniu, bo chyba nie masz na myśli czegoś takiego jak stomatolodzy amatorzy bez szyi
A można w jakimś innym znaczeniu, bo chyba nie masz na myśli czegoś takiego jak stomatolodzy amatorzy bez szyi
dobrodusznie
to Ci dopiero
podaj lokalizację niech wszyscy wiedza gdzie "specjalista"
od myślenia jedynego,słusznego mieszka
odważysz się
zresztą tu wszyscy jasnowidze hehe niczym tombak
to Ci dopiero
podaj lokalizację niech wszyscy wiedza gdzie "specjalista"
od myślenia jedynego,słusznego mieszka
odważysz się
zresztą tu wszyscy jasnowidze hehe niczym tombak
to w takim układzie proszę szanownych jasnowidzów o numerki ale przed
nicolla
Ja bym postawiła na powtórkę 45, bo to był śpioch ekstremalny a takie lubią sobie potem robić serię by wyrównać statystykę. Także śpioch 14 lubił sobie wypadać po wczorajszych cyferkach, więc kto wie ?
Ja bym postawiła na powtórkę 45, bo to był śpioch ekstremalny a takie lubią sobie potem robić serię by wyrównać statystykę. Także śpioch 14 lubił sobie wypadać po wczorajszych cyferkach, więc kto wie ?
Numerologiczna wróżka elektroniczna na hasło multi multi 25.06.2012 14.00 wyrzuciła 66,71,74 no i 88 co zgodnie z zasadami numerologii sumuje się i wychodzi 16 a ponieważ w numerologii musimy cyfry poza 22 i 11 sprowadzić do jedności to mamy i 7 Czyli twój pomysł jest słuszny
Dziewczyny jeśli bierzecie pod uwagę 48 to nieśmiało sugeruję 63, bo to lubi sobie wypadać i z 78 i 48 lub po tych cyfrach
no i jak pada 46,48 to lubi wpaść 56,58 jakaś dziwna zasada bo ostatnio wpadło 23,25 i 63,65
Człowiek się tylko odwróci na moment, a tu już kolejna dziesiątka leci......
w takim tempie jak nic całą osiemdziesiątka znajdzie się w propozycjach......
Może prościej będzie podać te na NIE
w takim tempie jak nic całą osiemdziesiątka znajdzie się w propozycjach......
Może prościej będzie podać te na NIE
Dobra, ale zanim zaczniemy to chciałabym zwrócić uwagę na pewną ciekawostkę. Układ siedemdziesiątek z wczorajszego losowania powtórzył się w historii losowań tylko raz w losowaniu 5794 a w kolejnym losowaniu wypadły następujące cyferki :
1 6 9 11 14 19 22 24 29 33 38 40 42 44 45 58 62 63 69 78
1 6 9 11 14 19 22 24 29 33 38 40 42 44 45 58 62 63 69 78
Nicolla..... z tym wpadaniem to jakoś dziwacznie wychodzi......jak widać PO.....
Kathy.....co tam TYLKO te dwie...
Kathy.....co tam TYLKO te dwie...
Nicolla.....noooo ja byłabym...hm....ostrożna
Kathy.....taaaaaaa
Max...
Kathy.....taaaaaaa
Max...