Wpisy 99 640 – 99 741
4 marca 2010 21:09 → 4 marca 2010 23:58, 100 wpisów
Ojejku i znów o tym ulubionym przyrządzie.Chłopie to dla kobiet a nie dla zboczonych facetów.Tyle rabarbarów chodzi ,a ten dalej nie wyżyty.Oj biada nam wszystkim .Powrócił zboczeniec z LOCH NES.
Witam późnym wieczorem Wszystkich.
I co znowuż do ediego8?
Był - źle.
Nie było - źle.
Pytali się gdzie jest - podałem, ale ciekawe czy raczyli tam zajrzeć?
No nic.
Lecę coś nadać...
Dobranoc
I co znowuż do ediego8?
Był - źle.
Nie było - źle.
Pytali się gdzie jest - podałem, ale ciekawe czy raczyli tam zajrzeć?
No nic.
Lecę coś nadać...
Dobranoc
Takiemu nawet fryzjer ze skromnie ubranymi fryzjerkami nie pomoże bo między palcami włosów nie strzygą.A szkoda.
Bezpłatna reklama dla pragnących...
http://www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=11414&k=k0406
Jak widać 100 to pryszcz.
http://www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=11414&k=k0406
Jak widać 100 to pryszcz.
mag...>>> gdy dziś nieco wcześniej chciałem się odnieść do wpisu "99459. status piękny lolo 2010-03-04 (07:08)" , to nadal miałem administracyjną blokadę na dokonywanie wpisów i nie mogłem tego zrobić.
Tak więc ewidentnie blokada została zdjęta później , a mój wpis z godziny 20.17 jest pierwszym po odblokowaniu.
Tak więc ewidentnie blokada została zdjęta później , a mój wpis z godziny 20.17 jest pierwszym po odblokowaniu.
SirMavins_ jak ktoś lubi tak bez zobowiązań to koniecznie musi kupić za jedyne 299zł;))
teleranek19 w swoim zywiole. co wpis to pokaz jego kultury ktora sie tu szczyci od paru miesiecy. Kraków sie wstydzi. platforma ma swojego Palikota a Kraków swojego kukuryku hehe
SirMavins czuje sie zawstydzony,jak mnie kurka trafi na takich stronach ,to chyba będę spał na najniższej grzędzie. Pozdrawiam
Madzia77 ładny wiersz. A co do pierwszego wersu to nie zadawaj Sobie tego pytania. W Twojej pustej nic się nie dzieje, słychać tylko echo.
Jedynym znanym mi na tym forum zboczeńcem jest ten , który przybrał nick "kutas19" i jest z Krakowa...
A może jest tylko miłośnikiem wieszcza Adama i stąd ten wiszący przy słuckim pasie a w "Panu Tadeuszu" opisany kutas w jego nicku jest obecny , bo się z nim identyfikuje będąc tak od lat przez sąsiadów nazywany...
Bo jako znawca poezji już się tu zaprezentował:
"99636. status kogucik19 2010-03-04 (21:04)
MAG.. jeśli o mnie chodzi to autor tego wiersza jest mi znany"...
A może jest tylko miłośnikiem wieszcza Adama i stąd ten wiszący przy słuckim pasie a w "Panu Tadeuszu" opisany kutas w jego nicku jest obecny , bo się z nim identyfikuje będąc tak od lat przez sąsiadów nazywany...
Bo jako znawca poezji już się tu zaprezentował:
"99636. status kogucik19 2010-03-04 (21:04)
MAG.. jeśli o mnie chodzi to autor tego wiersza jest mi znany"...
E tam, nie przesadzajcie.
Wiecie co to za cytat?
"W tym samym roku dubbingował postać Sir Brie w filmie Łowcy smoków."
Kto to?
No...o tym Co Pali Koty, i nie jest Babą Jagą.
Ps. Co do samych wibratorów, to akurat mi się taka cena nawinęła, a sadze, ze są i droższe, tylko co mają?
http://maps.google.pl/maps?q=kurniki+w+krakowie&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Kurniki,+Krak%C3%B3w&gl=pl&ei=7ReQS7qlIJaangP86_WnCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAcQ8gEwAA
I nikt nie spadnie.
Wiecie co to za cytat?
"W tym samym roku dubbingował postać Sir Brie w filmie Łowcy smoków."
Kto to?
No...o tym Co Pali Koty, i nie jest Babą Jagą.
Ps. Co do samych wibratorów, to akurat mi się taka cena nawinęła, a sadze, ze są i droższe, tylko co mają?
http://maps.google.pl/maps?q=kurniki+w+krakowie&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Kurniki,+Krak%C3%B3w&gl=pl&ei=7ReQS7qlIJaangP86_WnCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAcQ8gEwAA
I nikt nie spadnie.
kulkomaniak a już myślałam,że cie nie zobaczę dzisiaj - co za szczęście mnie spotkało - teraz już mogę iść spać spokojnie,bo wiem,że wszyscy są w komplecie :)
Brakuje mi tu mojego jeszcze jednego wielbiciela .Jestem zawiedziony,że jeszcze nie dał głosu.A humorek mi dopisuje to sobie poklikam głupio.
kulkomaniak a tak na poważnie to co ty tak do tej madzi77 ?
musiała ci chyba nie źle dokuczyć bo ciągle o niej wspominasz no bo chyba nie zakochałeś się w jej nicku.
chociaż kto wie o co ci tam chodzi że tak się na niej ciągle koncentrujesz
musiała ci chyba nie źle dokuczyć bo ciągle o niej wspominasz no bo chyba nie zakochałeś się w jej nicku.
chociaż kto wie o co ci tam chodzi że tak się na niej ciągle koncentrujesz
onna(madzia77) pisze : towarzystwo wzajemnej adoracji
a po chwili po odpowiedzi kukuryku heha na calego.
mag ciebie nawet nie komentuje. nie ma co, nie ma kogo, totalne zero
teleranek19 jak masz braki to do Walbrzycha - tam maja wspomagacze hehehe
a po chwili po odpowiedzi kukuryku heha na calego.
mag ciebie nawet nie komentuje. nie ma co, nie ma kogo, totalne zero
teleranek19 jak masz braki to do Walbrzycha - tam maja wspomagacze hehehe
edi8>> "Wolnosc" to Ty na spacerek, kino kawiarnia i śpiew,ale Ty nie , sadzasz kufer na foteliku przy kompie i rozglądasz się komu by tu dokopać, nie ładnie feeeeeeeeee
QTAS = Quality (of) The Animated Series
QTas = eCut us = z franc. "słuchać" i ang. "us"
SŁUCHAJ NAS.
QTas = eCut us = z franc. "słuchać" i ang. "us"
SŁUCHAJ NAS.
Chłoptasiu jakich mam sąsiadów to mam ,ale mam.Od ciebie już sie wszyscy wyprowadzili w promieniu 200 metrów strefa zarazy chamstwem.Widzę że Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy zakupiła nowy respiratorek,i baterie które wytrzymują 48 godzin bez ładowania.Ale bedzie aktywny,a potem przełknie banana,i wymienią mu pieluszkę,następnie zostawią samego z wibratorkiem,powycierają schlapany monitor i ułożę lulu.
Tłustowłosa Madziu ,proponuje Ci zmianę niku "onaa" na "onoo" bo bezmózgowie jest rodzaju nijakiego.
Ale jak rozwiążesz problem swoich pielucho majtek skoro tam takich nie wpuszczają którzy popuszczają.
edi8 to TY się pochwal jak Tobie idzie w grze:):)
Ps.edi8>> To Ty się pochwal jak Tobie idzie w grze( jeśli możesz) czy ten szeregowy to Twój kumpel??
Ps.edi8>> To Ty się pochwal jak Tobie idzie w grze( jeśli możesz) czy ten szeregowy to Twój kumpel??
kulkomaniak wiesz co współczuje madzi,ze miała z kimś takim jak ty do czynienia wiesz co?
zakręć sobie śmigiełkiem i idź spać bo wieczorynka już dawno była pustogłowy ....ty wiesz
zakręć sobie śmigiełkiem i idź spać bo wieczorynka już dawno była pustogłowy ....ty wiesz
Dobry wieczór
kogucik19>> nic do Ciebie nie mam, i nie jestem polonistą, wkurza mnie, jak widzę taakie byki.Przepraszam.Pozdrawiam.
edi8>>witam, chciałeś odnieść się do wpisu pięknego lola,czy do wpisu vento 98879 ?
To nie jest tylko ujaranie, jeśli pisze:"wasza xxx
mentalność", "jestem Polakiem",to się nazywa, co najmniej, rozdwojenie osobowości.Czytaliście ?
kogucik19>> nic do Ciebie nie mam, i nie jestem polonistą, wkurza mnie, jak widzę taakie byki.Przepraszam.Pozdrawiam.
edi8>>witam, chciałeś odnieść się do wpisu pięknego lola,czy do wpisu vento 98879 ?
To nie jest tylko ujaranie, jeśli pisze:"wasza xxx
mentalność", "jestem Polakiem",to się nazywa, co najmniej, rozdwojenie osobowości.Czytaliście ?
mag.. to jest św, trójca
edi8 vel....
kulkomaniak vel...
no i ten nieszczęsny
pułkownik skryba vel....
edi8 vel....
kulkomaniak vel...
no i ten nieszczęsny
pułkownik skryba vel....
Nie chcę abyś był zawiedziony. Jestem.
Robal_36>>>> "piękny lolo" w swoim wpisie dotknął kilku spraw , w tym powodu swojego odejścia z tego forum - a na to składają się wielorakie przyczyny , bo nie tylko te bezpośrednio zawarte w prymitywnie prostackim jak jego autor wpisie "vento" , ale także w administracyjnej tolerancji i braku reakcji dla takich "produkcji" , żywcem z klimatu monachijskich piwiarni przełomu lat 20/30 XX-ego wieku...
detektyw onaa(nistka) vel madzia77 na tropie. tera tropi niki. do niedawna tropila marsjan ktorzy losowali liczby i kombinowali w totalizatorze. jak jej dante wytlumaczyl co to jest prawdopodobienstwo trafienia to zaczela obracac kota ogonem i szukac zmowy w rzadzie i aferze hazardowej.
Wprawdzie nie o ciebie mi chodziło,ale witaj czyli grono moich sympatyków cięgle sie rozrasta.Może tamten sie obudzi i opium przestanie działać,to sie odezwie czyli da głos.
Dobra,to się zmywam.
sherlock( na tropie) się odezwał, biedna ta madzia ale jej już nie ma.
I jedyne co to powspominać sobie możecie
I jedyne co to powspominać sobie możecie
Jak jutro macie czas to polecam na TVN Ewę Drzazgę i Rozmowy w tłoku.
Będzie zabawnie, ale takiej córki mieć nie polecam.
Będzie zabawnie, ale takiej córki mieć nie polecam.
kogucik19 to nie jestes jedyny zobacz ile madzia ma zainteresowanych a jej jak na złosc nie ma i mi sie obrywa
MAG.. jeszcze BRAZIL sie nie pojawił.Doktorku zostań lubię was w komlecie.MAG..pozdrawiam
ONAA widzisz jaka ta sprawiedliwość jest .Yaka jak sąd bo tam nie idziesz po sprawiedliwość,tylko po wyrok.Ale nie damy sie ,raz sie poswięć,ona Ci to wynagrodzi jak poczyta.
no i padla najdluzej oczekiwane 4/4
onaa(madzia77) powinnas napisac : zobacz ile ludzi smieje sie z madzi77 ze codziennie musi niki zmieniac. ale glupota zostaje ta sama
Trafne spostrzezenie...dorocina125
Ciekawostka-Ta 4ka wypadła dzis poraz pierwszy w historii Ml/MM.
Ciekawostka-Ta 4ka wypadła dzis poraz pierwszy w historii Ml/MM.
Herbata nie robi się ani na jotę słodsza od samego mieszania , a "madzia77" nie robi się ani na jotę mądrzejsza od licznych zmian nicków , z tym ostatnim "onaa" włącznie...
Typer a to dopiero ciekawostka to teraz pewnie będą ją częściej losować pozdrawiam;)
Czyli już nie ma 0-ch czwórek. Przedostatnia jak padła 21 46 50 75 to padła 2 razy pod rząd.
Pesko ta też prawie padla dwa razy o 14 nastej zabraklo jej 50atki ;)
Przeczuwając nadchodzący pech zagrałem tylko w mini i oczywiście przegrałem.Tak wiec pech na dzisiaj zaliczony i trzeba czekać na nowy w jutrzejszym dniu.
Nasze oczekiwane 3 26 59 pewnie tez niebawem wskoczy
hipopotan jutro wygrasz ;0
Dzięki Pesko będę nią grała ;)
dorocina choć do pobicia ma 1002 dni więc jeszcze troszkę, ale może nie chce rekordu.
Kupon wysłałem dzisiaj o godzinie 20.17,może to zbyt wcześnie,ale na dworze egipskie ciemności.
Pesko mysle ze ma jeszcze troche czasu narazie walcze z trojka 3 26 59 a na ta 4rke tez pogram ale jeszcze poczekam kilkadziesiat losowan ;)
Teraz zobaczyłem n mapach,że chyba powtórzyło się w multi 9 liczb z26lutego:7,11,21,22,23,22,24,36,50,58.To psuje mi statystykę i nie wiem jak grać żeby wygrać.
Onaa_ ale Ty masz dużo wielbicieli!,ale nie wiedziłem ,że wszyscy kochają się w tobie,czyli musi być z ciebie wyjątkowa
kobieta taka z ikrą z charakterem ,który to u "flegmatyków" jest wcale nie miło widziany.Pozdr.;))
kobieta taka z ikrą z charakterem ,który to u "flegmatyków" jest wcale nie miło widziany.Pozdr.;))
Lila codziennie przegrywam,tak wiec nie mogę zostać milionerem,a lotto gra mi na nosie.
Dorocia tak własnie 1002 dni to się odnosi do tej trójki, ale w sumie poprzednią przerwę to miała 260 losowań i to na dodatek od 1-260 losowania więc czas aby się ruszyła.
A jak jest w bajce o Koziołku Matołku,ta zabawa nie jest zdrowa.
A wiec zle Cię zrozumialam no myslę ze czas na nia
ale 1002 dni daje do myslenia hmm?
___________✰__________▓▓▓▓▓
_★________________▓▓▓▓▓▓▓▓
________★_____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
__✰_________▓▓▓▓▒░▓▓_▓▓▓
__________▓▓▓▓▒░_▓__▓▓▓
________▓▓▓▓▒░▓__▓__▓▓
___★__▓▓▓▓▒░_____▓___▓
_____▓▓▓▓▒░_▓____▓___▓▓
____▓▓▓▒░_______▓▓___▓▓
___▓▓▓▒░____▓▓▓▓██__▓▓
__▓▓▓▒░____▓▓▓▓O██__▓▓
*_▓▒░_________▓▓██__▓▓
_▓▓▒░___________▓▓___▓▓
_▓▒░____________▓_____▓▓
▓▓▒░___________________▓▓
▓▓▒░____________________▓▓
▓▓▒░______________▓▓____▓▓
▓▓▒░____________▓▓_______▓▓
▓▓▒░____________▓▓_▓▓▓__▓▓
▓▓▒░__________▓__▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▒░_________▓________█
_▓▒░_______▓▓_______█▓█
_▓▓▒░______▓__█▓▓▓▓▓▓█
__▓▓▒░____▓__█▓▓▓▓▓▓▓█
*__▓▒░___▓_______█▓▓▓█
___▓▓▒░___________█_▓█
__*_▓▓▒░___▓▓_______█
_____▓▓▓▒░_▓▓▓_____▓▓
_✰_____▓▓▒░__▓▓▓___▓▓
________▓▓▓▒░▓▓_▓▓__▓▓
______*___▓▓▓▓▒▓▓_▓▓_▓▓
_*__________▓▓▓▓▒░▓▓_▓▓▓
____★_________▓▓▓▒░_▓▓▓▓▓
______________✰___▓▓▓▓▓▓▓▓ MIŁEGO WIECZORU I SPOKOJNEJ NOCY ŻYCZĘ:DOBRANOC!!!BUZIAKI NA NOC:)
_★________________▓▓▓▓▓▓▓▓
________★_____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
__✰_________▓▓▓▓▒░▓▓_▓▓▓
__________▓▓▓▓▒░_▓__▓▓▓
________▓▓▓▓▒░▓__▓__▓▓
___★__▓▓▓▓▒░_____▓___▓
_____▓▓▓▓▒░_▓____▓___▓▓
____▓▓▓▒░_______▓▓___▓▓
___▓▓▓▒░____▓▓▓▓██__▓▓
__▓▓▓▒░____▓▓▓▓O██__▓▓
*_▓▒░_________▓▓██__▓▓
_▓▓▒░___________▓▓___▓▓
_▓▒░____________▓_____▓▓
▓▓▒░___________________▓▓
▓▓▒░____________________▓▓
▓▓▒░______________▓▓____▓▓
▓▓▒░____________▓▓_______▓▓
▓▓▒░____________▓▓_▓▓▓__▓▓
▓▓▒░__________▓__▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▒░_________▓________█
_▓▒░_______▓▓_______█▓█
_▓▓▒░______▓__█▓▓▓▓▓▓█
__▓▓▒░____▓__█▓▓▓▓▓▓▓█
*__▓▒░___▓_______█▓▓▓█
___▓▓▒░___________█_▓█
__*_▓▓▒░___▓▓_______█
_____▓▓▓▒░_▓▓▓_____▓▓
_✰_____▓▓▒░__▓▓▓___▓▓
________▓▓▓▒░▓▓_▓▓__▓▓
______*___▓▓▓▓▒▓▓_▓▓_▓▓
_*__________▓▓▓▓▒░▓▓_▓▓▓
____★_________▓▓▓▒░_▓▓▓▓▓
______________✰___▓▓▓▓▓▓▓▓ MIŁEGO WIECZORU I SPOKOJNEJ NOCY ŻYCZĘ:DOBRANOC!!!BUZIAKI NA NOC:)
Mag, Lila jestem:)
Szykujecie sie juz do spania:)))
W multi dzis nie trafiłem, a Wy próbowałyscie szczescia w którejs z gier dzisiaj, jakies sukcesy?
Lila gratuluje podanych numerków przed 14ta!
Szykujecie sie juz do spania:)))
W multi dzis nie trafiłem, a Wy próbowałyscie szczescia w którejs z gier dzisiaj, jakies sukcesy?
Lila gratuluje podanych numerków przed 14ta!
A jedno mnie wczoraj rozśmieszyło na mieście,ulotka na słupie,reklamująca przyjęcia urodzinowe,a na niej narysowany hipopotan w czapce obok tortu ze świeczkami.
No własnie znów nie miałem przyjemnosci z Lila dzis popisac,
Dobrej nocy Lilu:)
Papa.
Dobrej nocy Lilu:)
Papa.
Dokładnie, to Lila była dzis o róznych porach, ja dopiero teraz, zdecydowanie czesciej jesteście:)
Mag>>>teraz widze, za to całkiem nie zle Ci idzie w Multi.
Nie powiedziałaś, jak Ci minal dzionek?
Zapewne przyjemnie:)
Mag>>>teraz widze, za to całkiem nie zle Ci idzie w Multi.
Nie powiedziałaś, jak Ci minal dzionek?
Zapewne przyjemnie:)
typer6>. od rana w napięciu do 13,00. potem pełen luzik, pisałam wczoraj, trzymaj kciuki:):
Jutro tez bede trzymał kciuki:)
Dzis poskutkowało w jaki kolwiek sposób?
Dzis poskutkowało w jaki kolwiek sposób?
:)Dobrze Mag...jasne, pozna pora juz a jutro tez jest dzien, cały dzien.
Kolorowych snów, do usłyszenia:)
Papa.
Kolorowych snów, do usłyszenia:)
Papa.
Mag>>>za trafne typy, nawet jesli w realu jutro nie zagrasz to na multipasko zatypowałas, powodzenia i jeszcze raz dobrej nocki:)