Wpisy 995 856 – 995 955
24 czerwca 2012 15:04 → 24 czerwca 2012 18:06, 100 wpisów
islandorka30,5
Robal_36 jak tam mini?
Robal_36 jak tam mini?
albin witaj
hartge
a troszke sie ruszyło w keno 6/7 i 5/6, szy50-50zł, wczoraj w mm 58zł i drobniejsze też były
a troszke sie ruszyło w keno 6/7 i 5/6, szy50-50zł, wczoraj w mm 58zł i drobniejsze też były
torsan
tam drapki dają z .. urzędu i wredna kolektorka jest- już tam nie wstąpię
tam drapki dają z .. urzędu i wredna kolektorka jest- już tam nie wstąpię
trzymam się ściany niczym pijany tłum w koło tańczy niczym opętany
gg a jak bierzesz drapki to jak bierzesz??? masz jakis sposobik?
gg w to keno to masakrycznie często trafiasz!!!
Dopisano wygrane multi multi
islandorka
tak mam- tym sposobem jest jolka z żb, która mniej więcej wie czy sprzedała gwarantowaną wygraną w drapce czy nie, i wie ile jej drapek z paczki zostało, a ryzyko kupna ponoszę ja.
odnośnie keno, bywało lepiej, ale jak się bardziej izainteresowałem mm, to keno 2-3pukony dz.,
tak mam- tym sposobem jest jolka z żb, która mniej więcej wie czy sprzedała gwarantowaną wygraną w drapce czy nie, i wie ile jej drapek z paczki zostało, a ryzyko kupna ponoszę ja.
odnośnie keno, bywało lepiej, ale jak się bardziej izainteresowałem mm, to keno 2-3pukony dz.,
Bonus Multi Multi: 590 000 złotych
Wszystkim Janom wszystkiego najnajlepszego.
http://www.youtube.com/watch?v=MIWzI4I-Uz0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MIWzI4I-Uz0&feature=related
łowcom,wątpiących :
http://www.youtube.com/watch?v=TaZUXR0qAYU
http://www.youtube.com/watch?v=TaZUXR0qAYU
torsan
bo może myślimy o dwóch różnych żb, jedna w sklepie społem przy gł. drodze na zagórz, a druga w sklepie spożywczym na górce-oś. autosan
bo może myślimy o dwóch różnych żb, jedna w sklepie społem przy gł. drodze na zagórz, a druga w sklepie spożywczym na górce-oś. autosan
majwoj
nic mi nie zapodałeś, w taki układzie liczę na.... siebie i cht
nic mi nie zapodałeś, w taki układzie liczę na.... siebie i cht
majwoj
nie, bo kasuję @, a te liczby wtedy dałem na bieżące los.
moje 5/5 z cht w profilu
nie, bo kasuję @, a te liczby wtedy dałem na bieżące los.
moje 5/5 z cht w profilu
nie mogę wszystkiego wysyłać, bo konto by mi zaraz schudło...., albo może /mało prawdopodobne/ przytyło
majwoj
ja już niestety się puściłem, a jak myślisz 22 polata jeszcze często, czy zaczyna postój
ja już niestety się puściłem, a jak myślisz 22 polata jeszcze często, czy zaczyna postój
jareczku jak jesteś
jak dobrze odczytałem wcześniej to czas na 12, licze na nią jako ...+
musze zaraz sie zmywac, jade puscic sobnie coś na imieniny i nie wiem czy ch/t czy coś skreślic???
chopcy co Wy na to???
gg jeszcze nigdy nie trafiłem w 6/6...najmniej 7/7...
tak myśle 9/9+ ???
islandorka
a ja najczęściej wygraną pow. 100zł miałem w 6/6 i z cht i na swoje jako 5/6; 6/6 nigdy
a ja najczęściej wygraną pow. 100zł miałem w 6/6 i z cht i na swoje jako 5/6; 6/6 nigdy
okmykam do kościoła syn do bieżmowania się szykuje trzeba listę podpisać, jutro się pochwale albo i nie co ugrałam
islandorka , nie bądź pesymistką, może właśnie dziś ugrasz parę setek, albo tyś., czego życzę
majwoj bo mnie się wydaję ze tacy są brani pod uwagę co wyślą za kilka stówek, a wygrają... kilka/kilkanaście może dziesiąt zł
popołudniu w markecie facet kupił 20 krzyżówek naraz, ja 1 szt i pustą na dodatek
popołudniu w markecie facet kupił 20 krzyżówek naraz, ja 1 szt i pustą na dodatek
gg
dokładnie
my to tak kombinujemy żeby się w paru zł zmieścić ,i coś wygrać
dokładnie
my to tak kombinujemy żeby się w paru zł zmieścić ,i coś wygrać
kosmaty 3x50 w polu z kwotami, myślałem, że może 100zł będzie ,ale bonus = świnia
gg-to nie myślimy o tym samym a i targowiska już nie ma budują tam centrum ogrodnicze
widzisz jaki ja zacofany, ostatnio, nie byłem w tamtym regionie, tylko w ok. lodowiska
a taki mały targ jest niedaleko tynku, tam w sklepie społem też była żb- jest jeszcze?
a taki mały targ jest niedaleko tynku, tam w sklepie społem też była żb- jest jeszcze?
torsan
zresztą nieważne, jak tam kiedyś zawitam, zagram przy gł. ulicy k/poczty, lub w żabce k/pzu--tam była miła laska
zresztą nieważne, jak tam kiedyś zawitam, zagram przy gł. ulicy k/poczty, lub w żabce k/pzu--tam była miła laska
jak jade na soline to jade przez sanok i jest chyba biuro autosana na wprost bo skrecam w lewo
Torsan tak mi się wydawało właśnie że widziałem na autobusach ale teraz pełno solarisów jeździ
torsan
u mnie w kałflandzie, 2x w kerfurze, 2-3x w del. centrum, w kioskach z gazetami i jolka i 1 punkt firmowy ts, i w marketach lokalnych
u mnie w kałflandzie, 2x w kerfurze, 2-3x w del. centrum, w kioskach z gazetami i jolka i 1 punkt firmowy ts, i w marketach lokalnych
a ja zaraz za sanokiem wykupuje kerte na łowienie na solinie to jest stacja palie
gg-u mnie w 1 biedronce nie ma,w społem też chyba nie ma w del.centrum wogole nie ma
kosmaty
ja tylko 1 raz do tej pory solinę widziałem, chyba z 20l. temu, częściej byłem w ....częstochowie
ja tylko 1 raz do tej pory solinę widziałem, chyba z 20l. temu, częściej byłem w ....częstochowie