Wpisy 994 839 – 994 938
23 czerwca 2012 20:26 → 23 czerwca 2012 21:11, 100 wpisów
Lila
scolls..nie.Zaraz wracam.Muszę głodomorom alkoholistom coś przyszykowac
scolls...zaraz się zapytasz a jak znam życie to pewnie nic poważnego
Scolls trochę liczb wpadło ale podobno ma byc lepiej i coraz wyżej
lila...on scols turystyczny chce zabierzeć na ciebie i potem chce too XXX w nocy
HARTGE no ja w sumie we czorajszym losowaniu mialem 2X 3/7 i 5x 2/7 tak ze nie bylo zle ale ogolnie jak na UK to cieniutko z trafieniami
HARTGE gorzej niz fatalnie zobacz
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
dawno tak zle nie bylo
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
dawno tak zle nie bylo
Lila chyba pizze zamowilas przez telefon dla gosci ze tak szybko jestes
scolls..[pokazałam gdzie i co i sami sobie zrobią,ja nie jestem służącą tfuuuuu karwa jak mam przejebane to szok
HARTGE pozwol ze zanim zadam moje pytanko wyjasnie:6 osob trafilo ale nie w UK do gory w tabelce jest podane
Lila wiec moje pytanko do Ciebie i pozostalych forumowiczów:był ktoś z Was może w NIGERI?turystycznie lub w innym celu np. zarobkowym?
scolls...z Nigerii mam znajomych w Stutgartcie.Nie byłam tam jednak ani w celach zarobkowych ani w celach urlopowych.Byłam na Jamajce
Lila no wlasnie mam dylemat bo mam bardzo dobra propzycje biznesowa ale musialbym tam pojechac na okolo 3 miesiace
scolls...no tam akurat nie byłam jeszcze.W tym roku byłam tylko w Maroko i w Marsylii a mam zamiar ponownie jechać do Tunezji Nigerię może kiedyś zaliczę
scolls...dowiedz się więcej na temat tego biznesubierz pod uwagę ZA i przeciw.To że Nigeria nie znaczy że może być lipa.Dowiedz się czegoś więcej a ja dolecę do Ciebie
ja narzekam na hotele w UK bo mam ich juz dosc a tam jak czytam ze moge dostac zamiast wanny wiadro i prad jest tylko w nocy to
do tego bialy czlowiek na ulicy to rzadkosc no i przestepczosc duza
Lila nie chodzi o biznes bo z tym to wszystko wiem i moge zarobic dobra kase lepsza niz w UK
scolls..nie przesadzaj że wiadro i prąd jest tylko w nocy.W dobrych hotelach jest taki wypas że,mózg wysiadaChyba że wpieprzą Cię gdzieś prywatnie do kogoś do domu to nawet na Twoim miejscu z domu bym się nie ruszała bo nie wiadomo czy żywy wrócisz
tak tylko jest jeden problem ze w takich hotelach to jest drozej niz w tej samej klasie hotelu w Londynie
ale to mam z neta wiesci dlatego chcialem zapytac kogos kto tam byl
scolls...lepiej zapłacić i czuć się w miarę bezpiecznie niż wylądować gdzieś na przedmieściu i bać się w nocy zasnąć
no np. z tego to nie wyglada to za wesolo
http://www.yahodeville.com/wyprawy/2008nigeria/nigeria.html
http://www.yahodeville.com/wyprawy/2008nigeria/nigeria.html
Tanie hotele w Nigerii odznaczają się tym, że jest w nich woda i prąd, ale tylko teoretycznie. Choć podczas oględzin pokoju prysznic może tryskać wodą, to podczas gdy będziemy chcieli z niego skorzystać do dyspozycji będzie tylko wiadro. Elektryczność nie pozostawia żadnych złudzeń - na prąd i blade światło żarówki można liczyć od zmroku do mniej więcej 22:00, pod warunkiem rzecz jasna, że hotel ma generator (jeśli jest on sprawny a w okolicy jest gdzie kupić benzynę). Gniazdka elektryczne (220V) są zwykle typu brytyjskiego (trzy grube bolce), ale sporo jest też zwykłych, takich, jak np. w Polsce.
taki hotel nie wchodzi nawet w gre z tego co czytalrm to minimum za pokoj 2500 naira aby to byly w miare europejskie warunki tylko jakie to beda europejskiei ICH mniemaniu
scolls..kuźwa ostatnim razem jak byłam w Tunezji i dałam kelnerowi 2 dolary napiwku to mi płatki róż na stolik sypał
scolls....to nie leć tam i po kłopocie,jak Cię dupa swędzi to się podrap a nie po Nigerii się będziesz sam szwęndał
pojade na 3 miechy zarobie tyle co w UK przez prawie roka pozniej tylko bede siedzial i czatowal na MP
scolls....zatłuc Cię to za mało.Gdzie się pałętasz tam po Nigeriach.A napisz mi jeszcze czy sam byś jechał czy miałbyś tam jakiegoś tłumacza lub osobe na którą w razie W mógłbyś liczyć?
Lila wiesz tu chodzi o to aby sie nie przejechac bo pokusa jest duza a potem moga byc problemy wynikajace z niewiedzy i nie znajomosci kraju i w sumir gra nie warta swieczki jak sie podliczy koszty finansowo-fizyczno-psychiczo-zdrowotne
scolls....w brew pozorom Nigeria nie jest aż tak zacofana jak nam się wydaje
scolls....no ok,pomalutku bo się zamotałam.Kto finansowałby ten wyjazd? jeśli nie TY to co Cię interesi koszt a przed wyjazdem musisz się zaszczepić i musisz mieć żółta książęczkę
lila..ty chciałaś tam pojechać ...ja tak myśle ty tylko zobaczy ludzie jak wygląda i tez zobacz jak oni mają mieszkania i nic wiecej ooto to jest wycieczka
no wlasnie ja jestem podwykonawaca i ja podejmuje czesciowo decyzje o kosztach hotelu itd tzn.moge zadecydowac czy bierzemy hotel za 1000 czego tam czy za 2500 ale wtedy zysk tez jest do negocjacji itd,to samo z reszta. i chodzi o to aby sie nie przejechac wiesz o co chodzi Lila bo tez jestes bizneswoman