Wpisy 994 806 – 994 905
23 czerwca 2012 20:15 → 23 czerwca 2012 20:54, 100 wpisów
bondziorno
deki,e46
hipopotan
Hartge z jaką przebitką ? a w puli ? - t e ż styka
hipopotan
Hartge z jaką przebitką ? a w puli ? - t e ż styka
Hipcio.
Jakbym przyniosła do domu bezalkoholowe,to bym szybciej wyszła niż weszła.
Jakbym przyniosła do domu bezalkoholowe,to bym szybciej wyszła niż weszła.
Robal coś koło 80 tyś na czysto mu wyszło bo musiał też opłacici tych co sprzedawali
ludzie miliony lezą na ziemi,wystarczy się tylko schylić,wypełnić kupon za 3zeta i biegiem do kolektury...
lila ...taaa tfuu pełna chata osoba ...ty chcesz odejdz panie fuga i znikam...
Robal szczególnie u nas w mieście przecież ile ludzi się tu przewinęło
krzysio..nie mogę odejść Co mam zrobić?Powiedzieć weźcie wypieprzajcie?
Robal oj tak euro powoli się kończy i wszystko wróci do normy rozglądaj się kto kupił nowy samochód bo na euro ktoś nieźle zarobił
Robal 6/6 dzisiaj sam środek ? co ty na to? dawno nie było najwyższy czas jak sądzisz?
HARTGE....ty facetem tak interesujesz samochód ...a kobita intereesuje nowiutki dom ...wybierz które najwazniejsze i pppowwoo
Lila
scolls..nie.Zaraz wracam.Muszę głodomorom alkoholistom coś przyszykowac
scolls...zaraz się zapytasz a jak znam życie to pewnie nic poważnego
Scolls trochę liczb wpadło ale podobno ma byc lepiej i coraz wyżej
lila...on scols turystyczny chce zabierzeć na ciebie i potem chce too XXX w nocy
HARTGE no ja w sumie we czorajszym losowaniu mialem 2X 3/7 i 5x 2/7 tak ze nie bylo zle ale ogolnie jak na UK to cieniutko z trafieniami
HARTGE gorzej niz fatalnie zobacz
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
dawno tak zle nie bylo
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
dawno tak zle nie bylo
Lila chyba pizze zamowilas przez telefon dla gosci ze tak szybko jestes
scolls..[pokazałam gdzie i co i sami sobie zrobią,ja nie jestem służącą tfuuuuu karwa jak mam przejebane to szok
HARTGE pozwol ze zanim zadam moje pytanko wyjasnie:6 osob trafilo ale nie w UK do gory w tabelce jest podane
Lila wiec moje pytanko do Ciebie i pozostalych forumowiczów:był ktoś z Was może w NIGERI?turystycznie lub w innym celu np. zarobkowym?
scolls...z Nigerii mam znajomych w Stutgartcie.Nie byłam tam jednak ani w celach zarobkowych ani w celach urlopowych.Byłam na Jamajce
Lila no wlasnie mam dylemat bo mam bardzo dobra propzycje biznesowa ale musialbym tam pojechac na okolo 3 miesiace
scolls...no tam akurat nie byłam jeszcze.W tym roku byłam tylko w Maroko i w Marsylii a mam zamiar ponownie jechać do Tunezji Nigerię może kiedyś zaliczę
scolls...dowiedz się więcej na temat tego biznesubierz pod uwagę ZA i przeciw.To że Nigeria nie znaczy że może być lipa.Dowiedz się czegoś więcej a ja dolecę do Ciebie
ja narzekam na hotele w UK bo mam ich juz dosc a tam jak czytam ze moge dostac zamiast wanny wiadro i prad jest tylko w nocy to
do tego bialy czlowiek na ulicy to rzadkosc no i przestepczosc duza
Lila nie chodzi o biznes bo z tym to wszystko wiem i moge zarobic dobra kase lepsza niz w UK
scolls..nie przesadzaj że wiadro i prąd jest tylko w nocy.W dobrych hotelach jest taki wypas że,mózg wysiadaChyba że wpieprzą Cię gdzieś prywatnie do kogoś do domu to nawet na Twoim miejscu z domu bym się nie ruszała bo nie wiadomo czy żywy wrócisz
tak tylko jest jeden problem ze w takich hotelach to jest drozej niz w tej samej klasie hotelu w Londynie
ale to mam z neta wiesci dlatego chcialem zapytac kogos kto tam byl
scolls...lepiej zapłacić i czuć się w miarę bezpiecznie niż wylądować gdzieś na przedmieściu i bać się w nocy zasnąć
no np. z tego to nie wyglada to za wesolo
http://www.yahodeville.com/wyprawy/2008nigeria/nigeria.html
http://www.yahodeville.com/wyprawy/2008nigeria/nigeria.html
Tanie hotele w Nigerii odznaczają się tym, że jest w nich woda i prąd, ale tylko teoretycznie. Choć podczas oględzin pokoju prysznic może tryskać wodą, to podczas gdy będziemy chcieli z niego skorzystać do dyspozycji będzie tylko wiadro. Elektryczność nie pozostawia żadnych złudzeń - na prąd i blade światło żarówki można liczyć od zmroku do mniej więcej 22:00, pod warunkiem rzecz jasna, że hotel ma generator (jeśli jest on sprawny a w okolicy jest gdzie kupić benzynę). Gniazdka elektryczne (220V) są zwykle typu brytyjskiego (trzy grube bolce), ale sporo jest też zwykłych, takich, jak np. w Polsce.