Wpisy 99 358 – 99 457
3 marca 2010 21:04 → 3 marca 2010 23:42, 100 wpisów
vento>> W drodze do Wenecji to ja miałam 2 noclegi... za długa tras.
>>>vento-
po 1.z tego co wiem, to musisz mieć w Niemczech i we Francji gumy zimowe, nie wiem jak w Holandii
jak Polizei w Niemczech dorwie Cię, to wyprzedzą, po czym zobaczysz taki nieładny napis na ich samochodzie zielono-kawowym/z mlekiem/ - "bitte fahre zu Parking" i nie ma co dyskutować bo 400 euro, chodzi o autko osobowe, nie wiem jakim jedziesz ? nigdy mnie nie interesowało jak to jest z autokarami, bo to sprawa kierowcy, obok którego siedzę
po 2. /nic nie kręcę/-ja nie pracuję w transporcie międzynarodowym, jestem pilotem wycieczek /nie przewodnikiem/;
pilotuję też laweciarzy /po samochody/ na zlecenie i
nieraz konwoje /najlepsza kasa/
życzę przyjemnej podróży, jeżeli jeszcze dzisiaj się dowiem od kolegi, który dziś podobno przyjechał z Holandii to ci napiszę /wiem, że teraz śpi/
po 1.z tego co wiem, to musisz mieć w Niemczech i we Francji gumy zimowe, nie wiem jak w Holandii
jak Polizei w Niemczech dorwie Cię, to wyprzedzą, po czym zobaczysz taki nieładny napis na ich samochodzie zielono-kawowym/z mlekiem/ - "bitte fahre zu Parking" i nie ma co dyskutować bo 400 euro, chodzi o autko osobowe, nie wiem jakim jedziesz ? nigdy mnie nie interesowało jak to jest z autokarami, bo to sprawa kierowcy, obok którego siedzę
po 2. /nic nie kręcę/-ja nie pracuję w transporcie międzynarodowym, jestem pilotem wycieczek /nie przewodnikiem/;
pilotuję też laweciarzy /po samochody/ na zlecenie i
nieraz konwoje /najlepsza kasa/
życzę przyjemnej podróży, jeżeli jeszcze dzisiaj się dowiem od kolegi, który dziś podobno przyjechał z Holandii to ci napiszę /wiem, że teraz śpi/
98879. vento 2010-03-02 (09:51)
Witam:)),wiecie dlaczego tereny Polski powinny byc zgermanizowane??,
ze wzglendow na wasza kurewsa-polska mentalnosc!!
>> i z tego względu, krzyżyk na drogę teutoński trollu
Witam:)),wiecie dlaczego tereny Polski powinny byc zgermanizowane??,
ze wzglendow na wasza kurewsa-polska mentalnosc!!
>> i z tego względu, krzyżyk na drogę teutoński trollu
>>>vento-otrzymałem odpowiedź, że "POWINNY BYĆ"
ale o konsekwencjach w Holandii nie mówił, bo sie z tym nie spotkał
ciao
ale o konsekwencjach w Holandii nie mówił, bo sie z tym nie spotkał
ciao
Emeryt_nakaz używania gum zimowych jest na pewno ograniczony czasowo "od-do",bądz wymuszony warunkami na drodze,poza tym jeśli niema śniegu na autostradzie to niema potrzeby używania.Emeryt dzięki za podpowiedż, bo w tym wariancie nie robiłem tej trasy.Pozdr.
emeryt to nie podróż w jedna stronę ... powrót jest tez brany pod uwagę :)
vento pytał o trase a emeryt jak zwykle po raz 23 przedstawił swój życiorys. mi juz sie rzygac chce jak czytam co i jak i kogo pilotujesz. tak pilotujesz ze tras nie znasz - zenula. a do swojego kibla trafiasz czy tez wyznaczas trase przez internet panie pilocie?
>>>mag- w Wenecji byłaś latem, czy zimą ? byłem 5 razy latem
pozdrawiam
pozdrawiam
mag...ja już się najezdziłam po świecie i jeżdże dalej,ale teraz tylko na urlopiki:))Pozdr.
No i na ostatnim meczu wydawałoby sie pewniaku kuper we wrzątku umoczony.Z koguta rosół sie zrobi.Trudno jeszcze jeden kuponik w grze reszta do poprawki.Dobrze że jutro też są mecze więc coś wybierzemy.Pozdrawiam.
emeryt...na jaki skarb?dziecko?Nie,nie,nie mam na to na razie czasu.:))Pozdr.
ventuś:):( wiaterku) jak możesz tak mówić:):) ja taka spokojna kobieta:):)
Mm na ch/t.
12,22,25,35,42,56,64,74
3,13,19,37,55,57,74,78
Pozdrawiam:)
12,22,25,35,42,56,64,74
3,13,19,37,55,57,74,78
Pozdrawiam:)
Mag:)Lila:)Elooo;)
Ciezki dzionek miałem, czekam na losowanie,
Powodzenia!
Ciezki dzionek miałem, czekam na losowanie,
Powodzenia!
Czy tylko u mnie były zakłócenia w odbiorze,od razu pokazał się numerek?
Totalna porazka, 0/8 i 2/8 na ch/tr.
Sam tez nic no ale trzeba sie z tym liczyc jak sie gra, były emocje na wieczór:)
Sam tez nic no ale trzeba sie z tym liczyc jak sie gra, były emocje na wieczór:)
I złośliwie liczby ja 24 29 trafione a trzy obok ja 62oni 61ja 64oni65ja 75oni76.
U mnie kaszana.Idę lulu.Dobrej nocy wszystkim i kolorowych snów.Pozdrawiam.Pa pa pa.
Nie, zdecydowanie wole:))))
Mag...a Tobie jak dzien minał, moze Tobie udało sie cos wygrać?
Mag...a Tobie jak dzien minał, moze Tobie udało sie cos wygrać?
Już mam dzisiaj podwójnego pecha,jeden w sklepie a teraz w multi,co to za losowanie jak nie widać.
ja mam takie pytanie która z prezenterek się wam najbardziej podoba i dlaczego?
Mag>>>To ciesze sie:)
Wobraz sobie ze w mojej okolicy był dzisiaj napad na bank, z pewnoscia mowili o tym w tv i jeszcze cos w gazecie napisza, nie znam szczególow, jutro napewno sie zetkne z takim artykulem to cos wiecej sie dowiem, najciekawsze jest to ze przed napadem, moze z 3h wczesniej byłem w tym banku, jak sobie pomyśle ze mogli wpasc kiedy bym był to dziwne uczucie mi towarzyszy, naszczescie nikomu nic sie nie stało.
Nie wszyscy graja w toka, niektorzy załatwiaja sprawy szybciej:)
Wobraz sobie ze w mojej okolicy był dzisiaj napad na bank, z pewnoscia mowili o tym w tv i jeszcze cos w gazecie napisza, nie znam szczególow, jutro napewno sie zetkne z takim artykulem to cos wiecej sie dowiem, najciekawsze jest to ze przed napadem, moze z 3h wczesniej byłem w tym banku, jak sobie pomyśle ze mogli wpasc kiedy bym był to dziwne uczucie mi towarzyszy, naszczescie nikomu nic sie nie stało.
Nie wszyscy graja w toka, niektorzy załatwiaja sprawy szybciej:)
Zastanawiałem się nad liczbami i nic mi to nie dało,tradycyjnie poszły obok moich.
Torsan>>>dzis poraz pierwszy widziałem dwie nowe miłe sympatyczne panie choc wiem ze nie pirwszy raz prowadza losowanie, jednak musze powiedziec ze Anna Rusiecka i Magdalena Ambrożko maja klase i te prowadzace najbardziej przypadja mi do gustu:)
Hiszpański karmelita,św,Jan od Krzyża napisał:Widziałem,że jest rzeka,którą się musi przeprawić każda dusza przychodząca do Królestwa Niebieskiego.Rzeka ta nosi nazwę smutek,a łódz,w której ją przepływamy,nazywa się miłością.To mądre zdanie z książki napisanej przez zakonnika pracującego w stanach.
hipopotan>>> jak skreślisz zakładzik to drugi przesuń obok.Powiem Ci że u mnie to działa.Pozdrawiam.Ricardos
Muszę coraz mniej grać,bo nie da się pokonać komputera.Pozostaje tylko grać na trzy liczby lub dwie.A nawet gdyby się udało trafić,trójkę,co jest bardzo trudne,to nic to nie zmieni w życiu człowieka.
Tak, to z pewnoscia szokujace przezycie dla osób które były tam w tym momencie, goscie wpadaja z bronia czy nawet z atrapa jednak całą atmosfera...brrrrr
W zyciu sa zeczy wazniejsze niz pieniadze, to wiadomo, ciesze sie ze poszczesciło mi sie tym razem w inny sposób niz np. w totka:)
W zyciu sa zeczy wazniejsze niz pieniadze, to wiadomo, ciesze sie ze poszczesciło mi sie tym razem w inny sposób niz np. w totka:)
Smieszne Ricardos,że cała gra toczy się o tak małe kwoty,że gdyby się coś trafiło,to wystarczy na paczkę ciastek.
Hipcio---- ja się odgrażałem i na serio nie gram od chyba 8 dni w MM mam kupony zakreślone i sprawdzam po losowaniach i wiesz co?
Przez 8 dni razy 2 losowania po 10 ile mam zarobione?
160 w kieszeni wolę na browar albo na buka wydać a nie na to pieprzone gówno!!!!!
Tyle ludzi gra i 9/10 jedna !!!! osoba w Polsce wygrywa?
Przez 8 dni razy 2 losowania po 10 ile mam zarobione?
160 w kieszeni wolę na browar albo na buka wydać a nie na to pieprzone gówno!!!!!
Tyle ludzi gra i 9/10 jedna !!!! osoba w Polsce wygrywa?
Hipopotam>>>tez polkecam jak kolega wczesniej skreslac boki od numerów, szczególnie tych na ch/t. Jeszcze jedno, sprawdza sie to dosc dobrze w keno:) Spróbuj, dziwie sie ze tak nie grasz, jestes jednym z tych którzy czesto maja boki, oczywiscie nie jest to reguła i odrazu wygrasz, z reszta grasz długo to co Ci bede mówił ale w keno jak puscisz to na jednym da wszystkie w lewo a na drugim wszystkie w prawo, proste i nawet skuteczne.
hipopotan>>> ja gram na szóstki i siódemki.z moich dziesiatek wybieram liczby i cosik jest i nie tylko na paczke ciastek.Nawet na wagon papierochów mam.A dziś mam 6/7
Grałem,czasem na więcej zakładów multi,ale jak zobaczyłem,że to prowadzi do minusa,a i tak liczby idą obok,wolę już kupić sobie coś do zjedzenia,przynajmniej to poczuję a kupony to kilka sekund i robi się minus i koniec rozrywki.
typer6----a nie uważasz że to przypadek?
Ja też tak próbowałem i nic nie wychodziło i w Keno i w MM
a próbowałem codziennie przez 23 dni dokładnie
Ja też tak próbowałem i nic nie wychodziło i w Keno i w MM
a próbowałem codziennie przez 23 dni dokładnie
Widać masz więcej szczęścia do gry niż ja,bo odkąd dopadły mnie choroby pech w grze stał się codziennością.
Mag>>>dzieki i za Ciebie tez bede trzymał:)
Bajecznie kolorowych snów Ci zycze, do jutra:)
Ja tez juz musze podładowac baterie bo ostatnio pozno sie klade,
Dobranoc, papa:)
Bajecznie kolorowych snów Ci zycze, do jutra:)
Ja tez juz musze podładowac baterie bo ostatnio pozno sie klade,
Dobranoc, papa:)
hipo.jak bedziesz potrzebował numerków na jutro to sie odezwij.cos poradzimy na Twojego pecha.A póki co dobrej nocy wszystkim.Czas poleniuchować po całym dniu pracy a jutro trzeba odebrac 2 stówaki :)
mariuncio75>>>co do keno to za czesto sie to sprawdza, w multi nie dokonca przyznaje ale akurat hipcio ma czesto te boczki wiec musi sprobowac.
W keno najlepiej jak puscisz 1zakl. 5skreslen, dodasz 2 na zasadzie jak powyzej, powinno Ci wejsc w któryms 3/5,
w tym przypadku wracaja Ci sie prawie 3zakl.
"prawie"robi zawsze duza róznice ale zagraj tak anapiszesz mi przy okazji po którym razie trafiłes przynajmniej te 3/5:)
W keno najlepiej jak puscisz 1zakl. 5skreslen, dodasz 2 na zasadzie jak powyzej, powinno Ci wejsc w któryms 3/5,
w tym przypadku wracaja Ci sie prawie 3zakl.
"prawie"robi zawsze duza róznice ale zagraj tak anapiszesz mi przy okazji po którym razie trafiłes przynajmniej te 3/5:)
Nie lubię jak mi liczby losują przestawione o jedno pole,już wolę jak komputery wybiorą liczby oddalone dalej niż moje.
Gratuluje Ricardos wygranej,bo obecnie trafić 6z7 jest bardzo trudno.
A życie na Ziemi,nie może być spokojne,bo ciągle się toczy walka duchowa,miedzy dobrem a złem.I tak dobrze,że nie wybucha wojna nuklearna.
Równiez gratuluje koledze 6/7 w mm, nie zle!
Trafia sie ale trzeba miec "troche" szczescia, juz bedzie rok jak tez miałem to samo, wtedy bez stawki zakasowałem 200zł.
Czy ta wygrana jest adekwatna do trafienia 6/7?
Trafia sie ale trzeba miec "troche" szczescia, juz bedzie rok jak tez miałem to samo, wtedy bez stawki zakasowałem 200zł.
Czy ta wygrana jest adekwatna do trafienia 6/7?
Dobra, naprawde jusz lece lulu bo nosem po klawiaturze...:)
Wystkim typowiczom zycze dobrej spokojnej nocy!
Typer6:)
Wystkim typowiczom zycze dobrej spokojnej nocy!
Typer6:)
A podobno jest coraz więcej egzorcystów.Niedawno leciał film dokumentalny,trochę pokręcony o kobiecie która miała kontakty z satanistami.A pózniej jak się nad nią modlono jest scena jak nagle wykonuje niesamowity ruch,wyskakując z krzesła.
A np.Ojca Pio demony atakowały w sposób fizyczny,czasem uzbrojeni w kije i pałki.Ale nigdy nie zdołały go pokonać,choć zadawały mu wielki ból.
Vento przywieź przy okazji z Holandii jakieś ziele na poprawę intuicji ;)) Jakby co to jestem pierwsza w kolejce. Z moim wynikiem 20/1 (w pewniakach) dostanę chyba trawkę w promocji ;) Coś mi się wydaje, że jedziesz z Calais do GB z przeprawą na jakimś ferry . Kiedyś też jechałam tą trasą ;)
Kasiora nie widzę żadnego SMS-ika z typami.;( Oj to mi pachnie rozwodem ;((
Kasiora nie widzę żadnego SMS-ika z typami.;( Oj to mi pachnie rozwodem ;((