Wpisy 993 339 – 993 438
22 czerwca 2012 17:02 → 22 czerwca 2012 18:03, 100 wpisów
Użytkownik medium dodał nowy komentarz w temacie Totalizator Sportowy bez prezesa
majwoj
próbuj a nuż 75tyś wpadnieja nie mam już szans, chyba że w gorlicach, w jakimś sklepie tydzień temu była cała prawie paczka, ale nie wiem giedy następny raz tam pojadę
próbuj a nuż 75tyś wpadnieja nie mam już szans, chyba że w gorlicach, w jakimś sklepie tydzień temu była cała prawie paczka, ale nie wiem giedy następny raz tam pojadę
Ja kiedyś natchnięta przez przykład gg, który coś wydrapał w Bitwie Morskiej zagrałam w jednej z kolektur całkiem fajną paczkę, w której miałam już dwa razy po 20 zł, chyba z cztery razy 10 zł oraz piątki i zwrot stawki. Suma sumarum wygrać nie wygrałam, ale stawki się zwróciły a i było za co grać w MM. Niestety to ostatnie bez powodzenia. Chwilowo przerzucam się na drapanie Bitwy Morskiej a od jutra dużej krzyżówki. Zabawa podobna, koszt tylko ciut większy, ale jak na razie prędzej czy później koszt się zwraca
gg
w tej kol. pani była bardzo miła pierwszy raz ktoś mi życzył szczęścia
w tej kol. pani była bardzo miła pierwszy raz ktoś mi życzył szczęścia
majwoj
Ja niestety dopiero za godzinę , ale za to jutro mam weselną bibę w rodzinie
Ja niestety dopiero za godzinę , ale za to jutro mam weselną bibę w rodzinie
medea
ja też próbowałem u jolki b. morską z pół paczki było i 2x 10zł coś po 5zł i tylko 1x 3zł, ale odpuściłem
ja też próbowałem u jolki b. morską z pół paczki było i 2x 10zł coś po 5zł i tylko 1x 3zł, ale odpuściłem
medea
kusi mnie strasznie te 10/10 z plusem dzie...moze mam dzis dobry dzien
a te 800 tys by sie przydało
kriss...10/10 z +
2,5 melona tez
Majwoj.
Ty chyba niedawno hulałeś na weselu??
Ty chyba niedawno hulałeś na weselu??
emerytka...to chyba pójde sie puscic....za 5 zł jeszcze
majwoj
torsan...krajanie. jaka pogoda na podkarp ??
gg 36
Majwoj.
A co tak u Ciebie obrodziło weselami?
A co tak u Ciebie obrodziło weselami?
Wyż demograficzny dojrzał??
w katowicach duchota....
torsan
nie palisz, ale ..pewnie przemycasz
a jakie jest piwo dobre z ukrainy
nie palisz, ale ..pewnie przemycasz
a jakie jest piwo dobre z ukrainy
Medea.. .
torsan
parę lat temu jechałem pociąciem przemytnikiem z sanoka do domu, wszystkie siedzenia pocięte były, a pociąg chyba z chyrowa jechał
parę lat temu jechałem pociąciem przemytnikiem z sanoka do domu, wszystkie siedzenia pocięte były, a pociąg chyba z chyrowa jechał
Majwoj.
To się dobrze.
To się dobrze.
majwoj
przemyśl - medyka działa, tam fajki chyba po 5zł, niestety w przemyślu byłem w niedzielę i bazar zamknięty
przemyśl - medyka działa, tam fajki chyba po 5zł, niestety w przemyślu byłem w niedzielę i bazar zamknięty
Znalezione w Fakcie.. .
Kto nie placił za ...telewizor, to może dostać wezwanie do zaplacenia ...1 600 pln.. .
Kto nie placił za ...telewizor, to może dostać wezwanie do zaplacenia ...1 600 pln.. .
gg-teraz u nas wszystkie pociągli zlikwidowali kiedyś do Jasła jezdziły co godzine + były dalekobierzne nad Morze,Śląsk,Łódź i Kraków a teraz ani jednego nie ma
Na zachodzie Polski już świeci...słońce.. .
kris i emerytka
gg36
Ja niestety też dzisiaj musiałam odpuścić przynajmniej do wypłaty, bo te paczki to trochę za duże są w stosunku do tych wygranych jakie tam jestem w stanie wydrapać. O/R kupiłam chyba z 8 zanim uznałam, że skoro do tej pory nie wydrapałam choćby złotówki to można uznać ją w moim przypadku za felerną
gg36
Ja niestety też dzisiaj musiałam odpuścić przynajmniej do wypłaty, bo te paczki to trochę za duże są w stosunku do tych wygranych jakie tam jestem w stanie wydrapać. O/R kupiłam chyba z 8 zanim uznałam, że skoro do tej pory nie wydrapałam choćby złotówki to można uznać ją w moim przypadku za felerną
Medea.Witaj.
majwoj
ja z promów wolnocłowych w szczecinie korzystalem-- było warto,za pół darmo i oryginały, a nie jakieś ..ruskie
ja z promów wolnocłowych w szczecinie korzystalem-- było warto,za pół darmo i oryginały, a nie jakieś ..ruskie
Majwoj.
Nie te lata?Chyba żartujesz.
Nie te lata?Chyba żartujesz.
wedrowiec
No rzeczywiście wróciło no i mamy saunę na świeżym powietrzu za darmo
No rzeczywiście wróciło no i mamy saunę na świeżym powietrzu za darmo
mykam się puścić
polska jest .... najtańszym krajem UE, po rumuni-- za IIIpr. polskiego radia
to ciekawe czego lotto po 3zł
polska jest .... najtańszym krajem UE, po rumuni-- za IIIpr. polskiego radia
to ciekawe czego lotto po 3zł
Zasłyszane w ...radiu.. .
" Grecy wygrywają co ...8 lat. Ostatni raz wygrali w 2004 "
To znaczy, że wygrają z ....Niemcami ???
" Grecy wygrywają co ...8 lat. Ostatni raz wygrali w 2004 "
To znaczy, że wygrają z ....Niemcami ???
ggpowooooooooooo....... zgarnij w końcu ten bonusik ja sobie lotto i mini obstawiłem
gg.. .
To proste.. . Bo prezesem totalizatora był...inżynier elektryk.. .
To proste.. . Bo prezesem totalizatora był...inżynier elektryk.. .
gg.. .
Nie wiem.. .
-------------
Nie wiem.. .
-------------
"wleciałem" na chwile i pytanko:jest ktoś chetny na dziś obstawić Euromillions?
majwoj spoko w sumie to mam akurat 30 minut bo pozniej musze uciekać...strajk w Londynie
Mamy nowego selekcjonera?
http://sports.opera.com/?sport=soccer&page=news&view=article&news_id=45790&localizati on_id=www
http://sports.opera.com/?sport=soccer&page=news&view=article&news_id=45790&localizati on_id=www
scolls
moge ja coś zapronować.
moge ja coś zapronować.
krisss22221 widzialem ze miales 4/4 gratulacjemoże masz szczesliwa passe
Witam wszystkich na kilka chwil
trisetum zgadza sie ciule chca 500Ł bonusu z okazji olimpiadybatem bym pognal a nie zycie utrudniac normalnym londynczyka
32,42,4,7,13 i 10,6
Majwoj.. .
Co innego myślałem, a co innego...napisałem.. .
Co innego myślałem, a co innego...napisałem.. .
kuzwa zamiast spokojnie klikać na MP bo prawie weekend od rana jezdze po zakorkowanym Londynie i trace kase przez pie....ch autobusiarzy