Wpisy 99 295 – 99 394
3 marca 2010 17:31 → 3 marca 2010 21:39, 100 wpisów
Witaj pięknaja.
mgdzia77 ale ty nerwowa jestes na tym odwyku. moze przedawkowalaś :-)
No i z głowy drugi kuponik bo GRECJA przegrała z SENEGALEM 0:2.Ot życie.Chcę powitać tylko nie wiem jak by to napisać,napisze tak: witam ślicznych.Pozdrawiam
hej na wieczór
7,31,56,66
7,31,56,65
pozdrawiam serdecznie:)
7,31,56,66
7,31,56,65
pozdrawiam serdecznie:)
piekna-ja musze przyznac ze jestes bardzo samokrytyczna.
pozdrawiam cie
Atrakcyjny Kazimierz
pozdrawiam cie
Atrakcyjny Kazimierz
Oj Asiu , żebyś ty wiedziała jak to jest teraz na czasie w moim przypadku.
"czas nie goi ran,
on tylko przyzwyczaja do bólu"
"czas nie goi ran,
on tylko przyzwyczaja do bólu"
slawomir71 - wiem.
Nawet bardzo wiem.
To jest nas dwoje?
Pozdrawiam.
Nawet bardzo wiem.
To jest nas dwoje?
Pozdrawiam.
To na 22,15 zagra.
Taki misz-masz mi wyszedł.
6 25 41 60 65 70
2 6 13 25 65 73
2 6 13 60 65 76
2 13 41 60 70 73
2 13 41 65 70 76
2 25 60 65 73 76
2 6 25 41 60 70
2 6 60 65 70 73
2 6 25 65 70 76
13 25 41 60 70 73
13 25 41 65 70 76
13 60 65 70 73 76
Pięknaja,to ja na majątek tyram a Ty pułkownika
kokietujesz? :-(((
Taki misz-masz mi wyszedł.
6 25 41 60 65 70
2 6 13 25 65 73
2 6 13 60 65 76
2 13 41 60 70 73
2 13 41 65 70 76
2 25 60 65 73 76
2 6 25 41 60 70
2 6 60 65 70 73
2 6 25 65 70 76
13 25 41 60 70 73
13 25 41 65 70 76
13 60 65 70 73 76
Pięknaja,to ja na majątek tyram a Ty pułkownika
kokietujesz? :-(((
No i trzeci meczyk wyszedł zgodnie z przewidywaniami.Dodał mi też adrenaliny,to takie milutkie uczucie.A potem mija,i robi sie błogi stan,i tak jeszcze raz o 19.30.Wynik JORDANIA - SINGAPUR 2:1.To cieszy.
SUNMENIE
Małe dziecko nie wie, że zdanie zaczyna się z/od wielkiej litery, a jak się do kogoś pisze, to się tytułuje lub w inny sposób wskazuje, ze to do konkretnej osoby jest pisane.
Piszesz pierdy o progresji i o stałym zysku dziennym.
Rozumiesz choć te słowa?
Widzę, że NIE.
Progresje mam w dupie (tą Twoją), ale słowa "stały" Ci nie wybaczę.
Stale jest coś, co jest stałe, podobnie jak "gwarantowane".
TS robi ludzi w kulki, bo wymyśla ciągle nowe podpunkty w swoi regulaminie, aby ludzie dziś myśleli, że jest tak jak wczoraj, a tu kiszka, bo dziś już są zmiany.
Nie stosuj przeto takiego sposobu, bo już pokazałeś, że u Ciebie słowa nic nie znaczą.
Bierzesz kasę, to przynajmniej dawaj gwarancję.
Tu na forum ludziska typują i w wielu wypadkach informują, ze jeśli ktoś weźmie typy, to na własną odpowiedzialność.
I podają swoje typy za darmo.
Podpowiem Ci: są uczciwi.
Analiza matematyczna, ekonomiczna, itp daje dużo do myślenia.
Zanim ludzie zarobią u Ciebie te ww 2000, stracą pewnie z 5000.
To super interes, chyba dla Ciebie i Twoich szefów, bo wiele osób zapłaci za typy, potem wyśle kupony i jak im się kasa skończy to zostawią ją u buka - zdaje się, ze masz prowizję...
Radzę jeszcze raz głęboko przemyśleć znaczenie słów "gwarancja" i "stały", bo jest to NIE DO POMYŚLENIA, że (podobno) typujecie od lat, a dziennie (każdego dnia) nie jesteście podać NAWET DWÓCH TRAFNYCH TYPÓW.
Mało tego, ilość spotkań każdego dnia jest na tyle duża, że śmiało można przygotowywać po kilka zestawów, od rana do wieczora, tak, aby osoba już TEGO SAMEGO DNIA mogła odrobić STAŁE STRATY.
Lecz dobrze wiesz, że wtedy z zarobku byłyby nici, bo jakbyś tak z 4 razy wysyłał, to po jednym dniu ludziska ślepo Ci ufający byliby do tyłu.
A z Twoja progresją, to sam wiesz ile i opuściliby Cię szybko.
Mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny dotrze do Ciebie prawda, którą właśnie czytasz.
Małe dziecko nie wie, że zdanie zaczyna się z/od wielkiej litery, a jak się do kogoś pisze, to się tytułuje lub w inny sposób wskazuje, ze to do konkretnej osoby jest pisane.
Piszesz pierdy o progresji i o stałym zysku dziennym.
Rozumiesz choć te słowa?
Widzę, że NIE.
Progresje mam w dupie (tą Twoją), ale słowa "stały" Ci nie wybaczę.
Stale jest coś, co jest stałe, podobnie jak "gwarantowane".
TS robi ludzi w kulki, bo wymyśla ciągle nowe podpunkty w swoi regulaminie, aby ludzie dziś myśleli, że jest tak jak wczoraj, a tu kiszka, bo dziś już są zmiany.
Nie stosuj przeto takiego sposobu, bo już pokazałeś, że u Ciebie słowa nic nie znaczą.
Bierzesz kasę, to przynajmniej dawaj gwarancję.
Tu na forum ludziska typują i w wielu wypadkach informują, ze jeśli ktoś weźmie typy, to na własną odpowiedzialność.
I podają swoje typy za darmo.
Podpowiem Ci: są uczciwi.
Analiza matematyczna, ekonomiczna, itp daje dużo do myślenia.
Zanim ludzie zarobią u Ciebie te ww 2000, stracą pewnie z 5000.
To super interes, chyba dla Ciebie i Twoich szefów, bo wiele osób zapłaci za typy, potem wyśle kupony i jak im się kasa skończy to zostawią ją u buka - zdaje się, ze masz prowizję...
Radzę jeszcze raz głęboko przemyśleć znaczenie słów "gwarancja" i "stały", bo jest to NIE DO POMYŚLENIA, że (podobno) typujecie od lat, a dziennie (każdego dnia) nie jesteście podać NAWET DWÓCH TRAFNYCH TYPÓW.
Mało tego, ilość spotkań każdego dnia jest na tyle duża, że śmiało można przygotowywać po kilka zestawów, od rana do wieczora, tak, aby osoba już TEGO SAMEGO DNIA mogła odrobić STAŁE STRATY.
Lecz dobrze wiesz, że wtedy z zarobku byłyby nici, bo jakbyś tak z 4 razy wysyłał, to po jednym dniu ludziska ślepo Ci ufający byliby do tyłu.
A z Twoja progresją, to sam wiesz ile i opuściliby Cię szybko.
Mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny dotrze do Ciebie prawda, którą właśnie czytasz.
od kiedy kura w rodzaju menskim komentuje tu wszystkie mecze napisalem do operatora kablowki o wylaczenie eurosportu.
kogutek mozesz jeszcze podawac sklady, zolte i czerwone kartki, zmiany, publicznosc, sedzich i poziom twojej andrenaliny ale w promilach?
kogutek mozesz jeszcze podawac sklady, zolte i czerwone kartki, zmiany, publicznosc, sedzich i poziom twojej andrenaliny ale w promilach?
Onaa widzę że zasób wyzwisk masz taki sam jak ta Pani bez podstawówki. A co dyskusji z Tobą to z takimi mendami jak Ty to szkoda dyskutować.
kulkomaniak bo On(M)a(dzi)a77 jest na odwyku he he he he
kulkomaniak sam żeś menda jakich mało dokuczasz tylko wszystkim tchórz jesteś i tyle ale ty o tym wiesz pewnie już ci ktoś o tym mówił
Pułkowniku ty sie na kota w wojsku nie nadajesz a nie na pułkownika.Chyba ci WRONa na pagony narobiła,niedoszły zlewie.Co ja podaje i jak podaje to moja sprawa i admina,i nie takie kocisko jak ty który kapralowi buty czyści będzie decydował..Paniatno.ZAPAMIETAĆ i STOSOWAĆ to rozkaz kociaku wstrętny.
kogutek jesli tak brdzo przywiazujesz wage do nikow to bardzo mi przykro ale ze zwierzetami nie gadam. moge je poglaskac na karmic a w przypadku drobiu to zjesc.
codziennie brazilovi piszesz jaki to ty jeste bardzo kulturalny. nasz prezydent podobno mial w starym dowodzie napisane - WYSOKI hehehehehehe
taki on wysoki jak ty kulturalny.
codziennie brazilovi piszesz jaki to ty jeste bardzo kulturalny. nasz prezydent podobno mial w starym dowodzie napisane - WYSOKI hehehehehehe
taki on wysoki jak ty kulturalny.
emeryt....Witaj.Dawno cię tu nie było,albo mi umknęło co nie co:))Pozdrawiam serdecznie.
kulkomaniak nie możesz przeboleć madzi77 ale nie ty jeden z tego co czytam widzisz laska bez podstawówki a zobacz ile osób o niej tu myśli i pisze a o tobie zapomną jak tylko przestaniesz robić wpisy.
szukałeś nawet przychodni w jej mieście -niezdrowo jesteś madzią zainteresowany a dlaczego......sam sobie odpowiedz i mnie do tego nie mieszaj
szukałeś nawet przychodni w jej mieście -niezdrowo jesteś madzią zainteresowany a dlaczego......sam sobie odpowiedz i mnie do tego nie mieszaj
>>>lila-trasa, wypoczynek, trasa, wypoczynek itd.
pozdrawiam wszystkie dziewczyny też
pozdrawiam wszystkie dziewczyny też
>>>lila-jakies płaty śniegu lecą od czasu do czasu
za Berlinem słońce dziś było
za Berlinem słońce dziś było
>>>lila-chciałem jechać do Kołobrzegu na parę dni /Chalkozyn/ wypocząć, ale nie wiem czy mi się uda potańczyć nad morzem
>>>lila-a gdzie możesz w Gnieźnie potańczyć ? przecież nie pójdę na "błyskotekę"-"tupotekę" gdzie stoją na środku sali jegomoście w kapturach, obowiazkowo sznurowadła rozplątane w butach, z piwem w ręku głośno rozmawiają i chwieją się, a na drugi dzień mówią, że byli na dyskotece
TO NIE TO dla mnie
TO NIE TO dla mnie
No widzisz zdegradowany pułkowniku.Po cholerę piszesz do drobiu jak drób służy do jedzenia,i czytać nie umie.Po co sie wysilasz.Ty pierwszy do mnie napisałeś.A głaskać to możesz,ale że jestem w Miarę kulturalny to nie napisze Ci co.Tylko uważaj na drzazgi.Pozdrawiam
emeryt...szczerze powiedziawszy,to ja u nas nie byłam nigdzie na imprezie.Raz zdarzyło się jak przechodziłam koło młyna to zajrzałam,ale to było już dawno temu:))
>>>Lila-no sama widzisz jak to jest
a tam zawsze mam towarzystwo, jak nie ma na sali, to telefon i są, tak samo w Ciechu
>>>mag. pozdrawiam
a tam zawsze mam towarzystwo, jak nie ma na sali, to telefon i są, tak samo w Ciechu
>>>mag. pozdrawiam
juz cie lubie teleranek19
Emeryt__ a propo podobno pracujesz w transporcie międzynarodowym,
mam jedno pytanie,bo mam zamiar wybrać się samochodem do Calais-Folkestone jak jest z gumami zimowymi na przejeżdzie przez Niemcy-Holandia-Francja.Pozdr.
mam jedno pytanie,bo mam zamiar wybrać się samochodem do Calais-Folkestone jak jest z gumami zimowymi na przejeżdzie przez Niemcy-Holandia-Francja.Pozdr.
vento...Ty chcesz jechać do Calais przez Holandię i Francję?
Gdzie to jest to Calais?
Gdzie to jest to Calais?
vento...Jeżeli to jest we Francji to nie musisz jechać przecież przez Holandię.Pozdr:))
>>>vento-
http://www.promy.retravel.pl/eurotunnel.html
Calais /Francja/- Folkestone /Anglia/
http://www.promy.retravel.pl/eurotunnel.html
Calais /Francja/- Folkestone /Anglia/
>>>Lila- no właśnie dlatego pytałem
>>>vento, skąd chce jechać ?
Z Polski ? Włoch ?
>>>vento, skąd chce jechać ?
Z Polski ? Włoch ?
emeryt...z Polski do Francji nie musi jechać przez Holandię,niech sam spojrzy na mapę.Pozdrawiam:))
Witaj lila.
Nie ma mnie teraz w necie, bo oglądam pasjonujący pojedynek golfa.
Te tłumy maszerujące za graczami mnie rozbrajają.
Ps. Kuponik stworzony? Wysyłasz?
Nie ma mnie teraz w necie, bo oglądam pasjonujący pojedynek golfa.
Te tłumy maszerujące za graczami mnie rozbrajają.
Ps. Kuponik stworzony? Wysyłasz?
vento...Gdzie Ty w końcu jesteś?W Polsce,Włoszech,Francji czy Anglii?Trudno się połapać.Pozdr.
>>>vento-nie wiem dlaczego z Polski chcesz jechać przez Holandię ? nigdy tak nie jechałem
chyba że koniecznie musisz
ale jak chcesz wyznacz sobie trasę, podaję Ci link
http://map24.interia.pl/
kliknij na "miejsce początkowe" i wpisz skąd chcesz jechać
tak samo "miejsce docelowe" - dokąd
po wpisaniu kliknij na "IDŹ"
i potem kliknij na "dalej"
ukaże Ci się liczba km i obok napisu "drukuj" kursorem "jedź" na dół, będziesz miał całą trasę dokładnie
chyba ze masz nawigację
pozdrawiam i życzę dobrego kierowania po ruchu lewostronnym
chyba że koniecznie musisz
ale jak chcesz wyznacz sobie trasę, podaję Ci link
http://map24.interia.pl/
kliknij na "miejsce początkowe" i wpisz skąd chcesz jechać
tak samo "miejsce docelowe" - dokąd
po wpisaniu kliknij na "IDŹ"
i potem kliknij na "dalej"
ukaże Ci się liczba km i obok napisu "drukuj" kursorem "jedź" na dół, będziesz miał całą trasę dokładnie
chyba ze masz nawigację
pozdrawiam i życzę dobrego kierowania po ruchu lewostronnym
Lila__wyżej napisałem skrótem teoretyczną trasę czyli:PL,N,B(NH),F.
Lila;))
Lila;))
lila witam:):
vento>> bardzo długa trasa mecząca, nie lepiej samolotem z w-wy masz lot o 8,50 do Paryża
vento>> bardzo długa trasa mecząca, nie lepiej samolotem z w-wy masz lot o 8,50 do Paryża
mag..dam radę! do Wenecji robiłem sam ok.8razy w 18godz.z przerwami i bez snu, to tam? mały pikuś;))
Obraniak strzelił dwa metry nad poprzeczką,
komentatorzy bardzo podnieceni.
komentatorzy bardzo podnieceni.
vento>> W drodze do Wenecji to ja miałam 2 noclegi... za długa tras.
>>>vento-
po 1.z tego co wiem, to musisz mieć w Niemczech i we Francji gumy zimowe, nie wiem jak w Holandii
jak Polizei w Niemczech dorwie Cię, to wyprzedzą, po czym zobaczysz taki nieładny napis na ich samochodzie zielono-kawowym/z mlekiem/ - "bitte fahre zu Parking" i nie ma co dyskutować bo 400 euro, chodzi o autko osobowe, nie wiem jakim jedziesz ? nigdy mnie nie interesowało jak to jest z autokarami, bo to sprawa kierowcy, obok którego siedzę
po 2. /nic nie kręcę/-ja nie pracuję w transporcie międzynarodowym, jestem pilotem wycieczek /nie przewodnikiem/;
pilotuję też laweciarzy /po samochody/ na zlecenie i
nieraz konwoje /najlepsza kasa/
życzę przyjemnej podróży, jeżeli jeszcze dzisiaj się dowiem od kolegi, który dziś podobno przyjechał z Holandii to ci napiszę /wiem, że teraz śpi/
po 1.z tego co wiem, to musisz mieć w Niemczech i we Francji gumy zimowe, nie wiem jak w Holandii
jak Polizei w Niemczech dorwie Cię, to wyprzedzą, po czym zobaczysz taki nieładny napis na ich samochodzie zielono-kawowym/z mlekiem/ - "bitte fahre zu Parking" i nie ma co dyskutować bo 400 euro, chodzi o autko osobowe, nie wiem jakim jedziesz ? nigdy mnie nie interesowało jak to jest z autokarami, bo to sprawa kierowcy, obok którego siedzę
po 2. /nic nie kręcę/-ja nie pracuję w transporcie międzynarodowym, jestem pilotem wycieczek /nie przewodnikiem/;
pilotuję też laweciarzy /po samochody/ na zlecenie i
nieraz konwoje /najlepsza kasa/
życzę przyjemnej podróży, jeżeli jeszcze dzisiaj się dowiem od kolegi, który dziś podobno przyjechał z Holandii to ci napiszę /wiem, że teraz śpi/
98879. vento 2010-03-02 (09:51)
Witam:)),wiecie dlaczego tereny Polski powinny byc zgermanizowane??,
ze wzglendow na wasza kurewsa-polska mentalnosc!!
>> i z tego względu, krzyżyk na drogę teutoński trollu
Witam:)),wiecie dlaczego tereny Polski powinny byc zgermanizowane??,
ze wzglendow na wasza kurewsa-polska mentalnosc!!
>> i z tego względu, krzyżyk na drogę teutoński trollu
>>>vento-otrzymałem odpowiedź, że "POWINNY BYĆ"
ale o konsekwencjach w Holandii nie mówił, bo sie z tym nie spotkał
ciao
ale o konsekwencjach w Holandii nie mówił, bo sie z tym nie spotkał
ciao
Emeryt_nakaz używania gum zimowych jest na pewno ograniczony czasowo "od-do",bądz wymuszony warunkami na drodze,poza tym jeśli niema śniegu na autostradzie to niema potrzeby używania.Emeryt dzięki za podpowiedż, bo w tym wariancie nie robiłem tej trasy.Pozdr.
emeryt to nie podróż w jedna stronę ... powrót jest tez brany pod uwagę :)
vento pytał o trase a emeryt jak zwykle po raz 23 przedstawił swój życiorys. mi juz sie rzygac chce jak czytam co i jak i kogo pilotujesz. tak pilotujesz ze tras nie znasz - zenula. a do swojego kibla trafiasz czy tez wyznaczas trase przez internet panie pilocie?
>>>mag- w Wenecji byłaś latem, czy zimą ? byłem 5 razy latem
pozdrawiam
pozdrawiam
mag...ja już się najezdziłam po świecie i jeżdże dalej,ale teraz tylko na urlopiki:))Pozdr.
No i na ostatnim meczu wydawałoby sie pewniaku kuper we wrzątku umoczony.Z koguta rosół sie zrobi.Trudno jeszcze jeden kuponik w grze reszta do poprawki.Dobrze że jutro też są mecze więc coś wybierzemy.Pozdrawiam.
emeryt...na jaki skarb?dziecko?Nie,nie,nie mam na to na razie czasu.:))Pozdr.