Wpisy 992 555 – 992 654
21 czerwca 2012 23:02 → 21 czerwca 2012 23:59, 100 wpisów
jakoś słabo z wygranymi, dzisiaj nie był mój dzień w mm tylko29 na ch-t 29 w lotto nul a w mini15
torsan nogi byly a co do kiecki to chyba troszke zle skrojona bo odnioslem wrazenie ze jest na blondyne za duzawa
Bonus Multi Multi: 550 000 złotych
no reniuszka ostatnio byla tzn.jest afera z gosciem co wygral 4,5 mln funtow i pobieral przez 1,5 roku zasilki
torsan osobiście wymyślilam i wiesz zauważyłam,że chodzą te liczby co skreślilam 3 razy mialam na nich też ae tylko po2zł
scolls dzięki na razie zaczynam rozgryzać po trosze keno,a czy coś więcej się uda czas pokaże
a na dodatek te moje liczby z keno powinnam wczoraj skreślic w mm bo mialabym 60zł,cos czułam pismo nosem,ale nie wykonalam tego manewru
torsan dzięki-nawet taki młody facio w kolekturze w ktorej wysylam pochwalił moje wyczucie
no ładnie ..pochwal się oooto na jutro kiczby i znikam...
scols ...masz pamietaj masz zrobisz to z amourem i znikam....
scols ...masz pamietaj masz zrobisz to z amourem i znikam....
w czasie meczu robiłam sobie dramaturgię przełączając kanały w telewizji na szczęście na sam strzał ronaldo udało mi się traqfić wtedy kiedy trzeba
no teraz już znikam,bo kompa dopiero dzisiaj po dłuższym czasie otworzyłam i trzeba by przejrzeć pocztę,do miłego
scols ..amour za młody i wysoki zwrost
scols ..amour napewno nie oglodoć xxx ..bardzo dobrze szukał cyferka niz tyy
torsan widziale a widziales jak pan przemyslał "obciął" agatkechyba mu sie spodobala
krzysio po 18 latach gry ja juz nie szukam teraz to wierze w bardziej metafizyczne sposoby wytypowania cyferek
scols .. ja co pół oglodałem tam wiele www xxx ...dlaczego ja tu podałem i trafiałem 2/2 ...albo 1/1 zaraz szukam moje wpisu
torsan serio szybciej trafisz 6/6 ze snu niz z wyliczen matematycznych
scols nobacz nr 992377
i jak
i jak
krzysio a Ty typujesz czysto matematycznie,systemeami czy metafizycznie
scols ..tak matematyczny tylko programy lotto pomoze ...niz moja głowa jak małpa nic nie trafie
krzysio ok 2/2 trafisz ale juz powiedzmy 7/10 to juz nie ten pulap
scols ...ojezu od dawno grałem 1996 rok ...
no to prawie tak jak ja ja systematycznie to od sierpnia 1994kazde losowanie te same cyfry
jak 7/10 nic nie iddzie ..a;e tuu wszyscy potrzebuje 1/1 ...nie wiecej np twoje 1/1 i moje 1/1 ..wiele ludzie bardzo lubią gra 3/3 niz wiekszy liczby
torsan...no ty młody jesteś
dobra juz ide tam ..
scolls
nie byłeś przypadkiem w Herdfordshire ? ... sprawdź kupon
Krzysiuniu
nie wierz we wszystko, co tu piszą - zobacz - najwięcej obstawione dziesiony... sami niedochapani, mówię Ci
dobranoc
nie byłeś przypadkiem w Herdfordshire ? ... sprawdź kupon
Krzysiuniu
nie wierz we wszystko, co tu piszą - zobacz - najwięcej obstawione dziesiony... sami niedochapani, mówię Ci
dobranoc
scolls-było 4/5 w mini pare razy 3/3 w MM 6/8 w MM i troche trójek w duzego
Robal jakos na stronce Euromillions nie pisza o tymmasz jakiegos linka?
robaluu ...3/3 ..czuje lepiej wiekszy ilosc osób trafią ...np jak 6/6 nie jest spokojny mniej osób trafią ... ty zagraj sam tylko 6/6 ..jak miesiąc pózniej mozesz nosić twoje problemy ....jak 4/4 ja nie chce