Wpisy 992 507 – 992 606
21 czerwca 2012 22:44 → 21 czerwca 2012 23:33, 100 wpisów
LIla to chyba dlatego że mają kontuzjowanego bramkarza,chodzi z kaskiem i ma długie ręce...
merti...a Ronaldziunio się po 2 meczach w koncu obudził.Chyba mniej czasu spędza u fryzjera,dlatego tak dobrze w miarę mu idzie
hipcio...to dobrze że ma długie ręce.Może sobie buty na stojąco sznurowac
Lila, uśmiałem się jak wpierwszej połowie Rolada się zdenerwował, prawie jak ta ikona
Dobra ja się zmywam
deki....
profesorze..
torsan...
scolls...
merti....
deki....
profesorze..
torsan...
scolls...
merti....
Kumulacja Lotto: 15 000 000 złotych
Lila...dobranoc
dobranoc wszystkimdo jutra narka
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
jakoś słabo z wygranymi, dzisiaj nie był mój dzień w mm tylko29 na ch-t 29 w lotto nul a w mini15
torsan nogi byly a co do kiecki to chyba troszke zle skrojona bo odnioslem wrazenie ze jest na blondyne za duzawa
Bonus Multi Multi: 550 000 złotych
no reniuszka ostatnio byla tzn.jest afera z gosciem co wygral 4,5 mln funtow i pobieral przez 1,5 roku zasilki
torsan osobiście wymyślilam i wiesz zauważyłam,że chodzą te liczby co skreślilam 3 razy mialam na nich też ae tylko po2zł
scolls dzięki na razie zaczynam rozgryzać po trosze keno,a czy coś więcej się uda czas pokaże
a na dodatek te moje liczby z keno powinnam wczoraj skreślic w mm bo mialabym 60zł,cos czułam pismo nosem,ale nie wykonalam tego manewru
torsan dzięki-nawet taki młody facio w kolekturze w ktorej wysylam pochwalił moje wyczucie
no ładnie ..pochwal się oooto na jutro kiczby i znikam...
scols ...masz pamietaj masz zrobisz to z amourem i znikam....
scols ...masz pamietaj masz zrobisz to z amourem i znikam....
w czasie meczu robiłam sobie dramaturgię przełączając kanały w telewizji na szczęście na sam strzał ronaldo udało mi się traqfić wtedy kiedy trzeba
no teraz już znikam,bo kompa dopiero dzisiaj po dłuższym czasie otworzyłam i trzeba by przejrzeć pocztę,do miłego