Wpisy 991 833 – 991 932
21 czerwca 2012 17:16 → 21 czerwca 2012 18:41, 100 wpisów
Warunki nadania:zachmurzenie,brak słońca,chlop około 30tki,waga 63kilo,wzrost średni bez okularów,obsługa:średnio na jeża...
Znowu dzisiaj grają Czesi? eeee myślałem, że wczoraj z naszymi grali
Jest niebezpiecznie na chodnikach,bo szaleńcy krążą na rowewrach,już trzy razy na mnie wpadli...
ULice pełne samochodów,a chodniki rowerów,a gdzie miejsce dla piechoty morskiej....
Pilkarze aby dobrze grać muszą nie tracic energii na kobitki,pełna asceza i nie pić piwka lecz mineralną...
jak za remis płacą 40tys, to se pomyśl ile dostaniesz kasiory jak wygrasz chociaż jeden meczyk
I ile kakao decomoreno będzie można nabyć, bo prawdziwy gracz powinien pić kakao, jak gdzieś wyczytałem
dzień dobry
dzień dobry
Robal gram w ciemno ,kupon chybił schowany,nie patrzyłem co maszyna mi wydrukowała...
Zauważyłem,że ostatnio nic nie mówią o grecji,upadku uni euroeprjskiej,tylko ciągle o meczach..
Ostatnio bella nie pisze nic o wygranych,ciekawe jak jej idzie w grze...
DanteV dwa dni niedawno grałem po 10zeta i nic nie trafiałem,widać maszyny podkręcili...
dzień muzyki, czy piosenki, to ...
http://www.youtube.com/watch?v=X2lLQSqdVMU
wczoraj - pierwszy raz usłyszałem
http://www.youtube.com/watch?v=X2lLQSqdVMU
wczoraj - pierwszy raz usłyszałem
a trafiając t e ż należy zachować czujność i wtedy, lepiej odwrotnie - n i e być statystycznym zwycięzcą
znalezione w necie, owszem trochę wyrwane z kontekstu
>>...Jak widać z powyższej kalkulacji dopiero główna wygrana na poziomie 30 milionów złotych czyni grę opłacalną....<<
jasny gwint i
>>...Jak widać z powyższej kalkulacji dopiero główna wygrana na poziomie 30 milionów złotych czyni grę opłacalną....<<
jasny gwint i
Robal_36 na wieczor juz obstawiony ?
albinlotto
do wysłania został jeden zakłąd sześć skreśleń w expressa i jedna z sześciu trafnych 6/6 w dużego
do wysłania został jeden zakłąd sześć skreśleń w expressa i jedna z sześciu trafnych 6/6 w dużego
Robal_36 a mm wysylasz?
albinlotto
skoro nalegasz, to wyślę jeden zakładzik na 10/10 , a co mi tam
skoro nalegasz, to wyślę jeden zakładzik na 10/10 , a co mi tam
Robal_36 z + ?
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
9,8mln to pula lotto o 18.00
dziś w pączku 3 flaszki= 15zł, 0 i 10 zł w domino, 5/9 i 3/6 w mm
majwoj
luzik, to - cena /wg strony wycenystron/ - zielonejod zeszłego roku dzięki pracy Admina i dzięki Wam strona zyskała na wartości
luzik, to - cena /wg strony wycenystron/ - zielonejod zeszłego roku dzięki pracy Admina i dzięki Wam strona zyskała na wartości
gg36
Podaję fatalne liczby z maszyny:1,4,6,8,28,31,42,56,62,70miałem nie zdradzać ale nie wytrzymałem napiecia,zrobili mnie w balona na pewno są feralne...
bez wspomagania, powaga - dziś w nocy, jak rąbło - ... -
... brak odpowiedniej emotki
... brak odpowiedniej emotki
Monet
dziś wyczytałem, że jesteś z Suwałk ? prawda to ?
czy taka sama prawda ?
dziś wyczytałem, że jesteś z Suwałk ? prawda to ?
czy taka sama prawda ?
gdzieś był link do darmowego chyba programu generującego systemy - i się nie mogę dokopać, szlag, no, ale przy okazji ...