Wpisy 991 707 – 991 806
21 czerwca 2012 14:25 → 21 czerwca 2012 15:30, 100 wpisów
reniuszka
torsan a jak ta fabryka na dzień dzisiejszy się ma teraz bo dawniej to było coś a teraz nie wiem
lila scolls może nieraz i gadzina z resztą jak każdy ale jest ok
torsan fabryka autosan z resztą kilka wpisów przedtem dałem tobie link do youtuba ale powtórzę ten link http://www.youtube.com/watch?v=OdqhPUu-juI
liluś życzę miłego dnia i powodzenia wieczorem cześć
torsan a autobusy autosan jeszcze tam produkuje czy tylko szynobusy
wczoraj wieczorem z tych liczb co trafiłam 5 dyszek w keno,to 6 było w multi i gdybym je dała to 6 dyszek byłoby jeszcze
milego popoludnia,w Poznaniu niestety cały czas deszczowo od rana
torsan rozumiem ale jak sobie przypomnę dawne czasy to było naprawdę coś a dziś tylko patrzą wszystko zagraniczne kupować
Dopisano wygrane multi multi
reniuszka u mnie też pada ciągle
reniuszka wzajemnie cześć
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 266 000
dzisiaj tabelka jest bardzo skromna
torsan a tawoja 8/?
majwoj23
reniuszka
multi multi plus 1984
reniuszka keno tez dobra gra
Jak nie 9 to 6 jak nie 6 to 69 ....ale w końcu wejdą pełne lizaki ...
a tak coś czułam,że te liczby mogą być dobre tylko sobie nie zaufałam
majwoj23
albinlotto
13max33
albinlotto
13max33
13max33
13max33 może 4/5 ale nie w realu w realu mam jedynie 5/10
dzisiaj wracając do domu zaszłam do Biedronki no i w wózku ktoś zostawił złotówkę wyszła bez żadnych sztuczek tylko za nią chwyciłam jak myślicie czy to coś może znaczyć???????????????
13max33 trochę szkoda że to tylko na tej stronie a nie w realu ale co zrobić jakby się powiedziało we wszystko nie można grać
reniuszka nie chce zapeszać ale to może znaczyć szczęście
reniuzka ...to oznacza że wróć do biedronki i kup sobie danio głoda
13max33 to prawda no nawet jakby się uprzeć to nawet od 7/10 bez plusa
multi multi może coś jeszcze wyślę dzisiaj,a 13max do biedronki mam troszkę drogi a leje wolę kolekturę!!!!
mam takie ala kieliszki przywiezione z Grecji dawno temu i wrzucam tasm wszelkie znalezione monety
multi ...wolę plusa ..na ta ostatnią cyferkę zawsze czekam
reniuszka ..nie chowaj ....zagraj jeszcze dzisiaj ...albo najlepiej wyrzuć przez lewe ramię
reniuszka ..nie chowaj ....zagraj jeszcze dzisiaj ...albo najlepiej wyrzuć przez lewe ramię
muszę tylko o odpowiedniej porze wyjść z domu to może coś ustrzelę,a chowam właśnie,ze chowam 13 max jak nie będę miała na chleb to zawsze będzie[żart],należe do zaradnych poznanianek więc chyba nie zabraknie na chleb
torsan miło mi
torsan miło mi
reniuszka a masz blisko do PKS-u tak piszę dlatego bo tam mam największe szczęście jak byłem rok temu w Poznaniu i bym był cierpliwy to w jednym tygodniu miałbym dwa razy 7/10 w tym z plusem już nie długo znowu pojadę do Poznania to znowu zagram na PKS-ie
reniuszka stary browar jest imponująco piękny ale ta kolektura nie przyniosła mi szczęścia
na PKSie wysłałam 2 dni temu niestety nul,daleko nie mam ale kilka przystanków tramwajem jest
13max33 fakt 380 złotych to jest już ładnie ale 140 złotych też nie pogardzę
reniuszka dzięki i tobie życzę też samych sukcesów w grze
13max33 i ile wygrałeś
mam takie miejsce na Głogowskiej sklep w ktorym prawie za każdym razem ma choć 2zł lub 4zł,ale coś po moim powrocie nie dziala tam maszyna,musze poczekać az ją uruchomią
multi ...w Poznaniu ..nic ..ale we Wrocławiu ...sporo i w keno i MM
dziękuję multimyślę,ze trochę szczęścia w losowaniach by się przydało nawet takich drobnych od czegos trzeba zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13max33 a ty mieszkasz w Poznaniu czy w innej miejscowości
13max33 to znaczy?
a Zgorzelec w którym byłam ponad tydzień niestety szczęścia mi nie przyniósł
do poklikania po meczu Czechy-Portugalia,a teraz czas wziąć się za jakąś robotę -naczynia w zlewie czekaja,pranie też prosi się o prasowanie,gazeta z krzyżówkami nie ruszona i książka
13max33 rozumiem a co do wygranych Warszawa chyba też jest szczęśliwa przynajmniej tak myślę
13 max tylko wysłać pukony????????????? no nie nie powiem wieki cale w Warszawie nie bylam ale tak przyjechać pochodzić po niej i zaraz wracać to nie bardzo mi się chce-,ale czas by zobaczyc to miasto
multi ...chyba idzie Twoja pora na wygrane ..będę podglądał Twoje typowania ...ale nie wklejaj ich tak jak dzisiaj 13:45
max-moge byc za pol godziny...zaraz jade na Zoliborz...to moment
13max33 będę się starać wcześniej typować choć nie zawsze idzie a co do wygranych to na razie nie wiem czy wejdą choć jutro zmieniam zestaw
13max33 większą nadzieję mam jak będę w Poznaniu lub w Pile bo do Piły też się niedługo wybieram
13max33 jak chcesz ale nic nie gwarantuję