Wpisy 991 507 – 991 606
21 czerwca 2012 13:27 → 21 czerwca 2012 13:58, 100 wpisów
multi najlepszy przyklad te od lodow jak im Galicjanki czy jakos tam
Witam ponownie po powrocie z pola bitwy vel spotkania z pracownikami w konflikcie ze sobą i kierownikiem
A pośrodku pola walki ja w roli raz rozjemcy a raz tarczy do rzutek
A pośrodku pola walki ja w roli raz rozjemcy a raz tarczy do rzutek
medea76
pafty no i plus za kolejne losowanie
scolls, jackwar,torsan,multi, amour
scolls, jackwar,torsan,multi, amour
medea , czyli się nie nudziłaś , mam nadzieję że cel swój osiągnęłaś i się nie pobili
Ja dzisiaj tylko typowałam dziesiątkę bez puszczeniu w realu z powodu drastycznego kryzysu finansowego funduszu hazardowego. Wygrane wczoraj 2 zł z 4/10 trzymam na wieczorne losowanie
krzysio specjaknie dla Ciebie naprawde warto zobaczyc calosc
http://www.youtube.com/watch?v=BusBSXZgJ5Q&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=BusBSXZgJ5Q&feature=relmfu
scolls...wczora widziałem wwww
scolls to prawda a jak jest bieda to się rozpiją zabiją ale rozwodu nie weżną
krzysio rewelacyjna lekcja dla kazdego kto interesuje sie makro i mikro swiatem
lila
jackwar
Co by tu powiedzieć by nie skłamać. Pobić się nie pobili, ale gościu co najwięcej namieszał wyszedł z całej hecy nawet bez nagany, choć były przesłanki do dyscyplinarki. Niestety kilka osób tak mu chciało pomóc w opuszczeniu pracodawcy, że spieprzyło pewną sprawę, w której on jest ekspertem i bez jego współpracy nie da się pewnej sprawy odkręcić. Jednym słowem wylali dziecko z kąpielą
Co by tu powiedzieć by nie skłamać. Pobić się nie pobili, ale gościu co najwięcej namieszał wyszedł z całej hecy nawet bez nagany, choć były przesłanki do dyscyplinarki. Niestety kilka osób tak mu chciało pomóc w opuszczeniu pracodawcy, że spieprzyło pewną sprawę, w której on jest ekspertem i bez jego współpracy nie da się pewnej sprawy odkręcić. Jednym słowem wylali dziecko z kąpielą
lila, czytałaś ten link który podesłałem, tam jest wyjaśnione ze strony biznesowej o bogatych panach i paniach bez niczego, mających tylko urodę
jackwar życzę smacznego cześć
A to Lila też jest na chacie ??????????????????
No to nadrabiam gafę towarzyską
No to nadrabiam gafę towarzyską
scolls...a co do lodów to są firmy Algida,Coral i inne i nie felicjanki tylko Galerianki i nie udawaj że nie wiesz jak się na nie mówi
amour no niestety tak jak to bylo w piosence:"kombinuj dziewczyno bo lata przeminą itd."
głupot, lila, ja nie podsyłam głupot, znasz mnie, już chyba na tyle chociaż ze względu na muzykę
lila...tak moze scols zboczuch interesuje www XXX i kto jeszcze wszyscy ..chciał gapić tylko pipka
krzysio prawi bys mnie zabilpije kawe i znowu musze czyscic laptopa
torsan pasztety sa wszedzie ale takie spaslaki nie maja prawa nazywac sie celebrytkami o nich to mowi sie w przypadkach zatuczenia itd
Lila
Dopiero przeczytałam wpisy no i się wyjaśniło o jakie "felicjanki" chodzi
Dopiero przeczytałam wpisy no i się wyjaśniło o jakie "felicjanki" chodzi
a gdzie w tym wszystkim miłość
wewnętrzne uniesienia
duchowe
wewnętrzne uniesienia
duchowe
wibratorek o wyzsze idee to walcza nielicznie spychani przez wielkie korporacje i zadze pieniadza
Lila prosze bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=UN9ENKmyioQ&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=UN9ENKmyioQ&feature=plcp
czyli świat zeszedł na psy
kasa i ciało w cenie ech
kasa i ciało w cenie ech
Lila jak bedziesz miala czas to zobacz nie tylko zadza pieniadza na MP
Mnie rozbawiło, że mieliśmy w rozmowie i Grycanki czyli synową oraz wnuczki króla lodów i Galerianki o wiadomej prowenencji oraz Felicjanki czyli jeden z zakonów katolickich. A wszystko wokół tematu starego jak świat czyli związków kasy, władzy i czterech liter
medea grycanki, hehehehe tą synową na miescu dziadka, to bym wygonił do fabryki wafli do lodów
scolls jaka tam jest najlepsza TEA? ja do tej pory piłem ASDL earl grey, typhoo i yorkshire
piłkarze chcieli wejściówki dla ViP-ów dla rodzin, ba żądali !!!
a jak by dostali, to by narzekali, że dzieci nie dostali chipsów i popcornu, aby im większe dupy rosły niż mają
zamiast na obozie w Turcji trenować, to przebywali z rodzinami, kapiele w morzu, sute przyjęcia w gronie zaprzyjaźnionych rodzin itd
a jak by dostali, to by narzekali, że dzieci nie dostali chipsów i popcornu, aby im większe dupy rosły niż mają
zamiast na obozie w Turcji trenować, to przebywali z rodzinami, kapiele w morzu, sute przyjęcia w gronie zaprzyjaźnionych rodzin itd
Lila duzchowosc tez jest bardzo wazna i tak naprawde to tylko ona moze nas uratowac od tego zgnilego swiata
amour ja glownie pije kawe i to hektolitrami herbatke to tylko ziolowe i owocowe marki Lipton i najlepsze Twiningsale to i tak zadko
emeryt-mnnie to nie dziwi,tylko śmieszy Błaszczykowski 150 tys euro na miecha a o bilety miał problemy,,,,bo mu nie dali ponoc oj bidne te rodzinki ich
scolls ale typhoo i yorkshire to tak jak u nas dobra herbata czy taka sobie, bo te dwie w porównaniu z polskim liptonem i innymi to jest miód
dla mnie kosciol katolicki jest oranizacja przestepcza ktora dla swoich perfidnych celoe wypaczyla przez wieki prawde
trisetum....rodzinka niech sobie w TV luka.Nie musi być na stadionie
przestańcie , z biletami to było przegięcie by w ostatniej chwili je dawać
za 5 minut losowanie
nicolla15
jackwar to prawda winny jest PZPN nie chodzi oto że piłkarze są bogaci ale o to że prezes Lato po prostu ma naszą reprezentację w nosie żeby nie powiedzieć w d....
Lila
Ostatnio nie wysyłam z powodu typowego przed wypłatą kryzysu finansowego wczoraj pomimo pana J.L wysłałam i trafiłam 4/10 postanowiłam odczekać to losowanie i może coś mi ciekawego przyjdzie do głowy na wieczór
Zaraziłam się za to zdrapkozą odmiana Bitwa Morska i dzięki wydrapanym ostatnio pod rząd kwotom od 10 do aż 20 zł mogłam kontynuować płatności podatku od złudzeń
Typy na to losowanie dałam w profilu, ale takie księżycowe, że szanse są równe zeru
Ostatnio nie wysyłam z powodu typowego przed wypłatą kryzysu finansowego wczoraj pomimo pana J.L wysłałam i trafiłam 4/10 postanowiłam odczekać to losowanie i może coś mi ciekawego przyjdzie do głowy na wieczór
Zaraziłam się za to zdrapkozą odmiana Bitwa Morska i dzięki wydrapanym ostatnio pod rząd kwotom od 10 do aż 20 zł mogłam kontynuować płatności podatku od złudzeń
Typy na to losowanie dałam w profilu, ale takie księżycowe, że szanse są równe zeru