Wpisy 991 473 – 991 572
21 czerwca 2012 13:15 → 21 czerwca 2012 13:48, 100 wpisów
lila, układ jest taki mega ładna laska bierze sponsora, najlepiej dziadka, a szuka ładnego
Lila guzik prawda nawet brzydal jak ma kase to ma powodzenie proste
amour gorzej jak dzidek sie wqurwi i laske zmieni a ladny jest bez forsy to wtedy jest bol
Witam wszystkich
lila, ja patrzę na to co laska sobą reprezentuje, jak mogę z nią pogadać o czymś normalnym, widzę, że liczy się dla niej coś ponad kożuszek od diora i perfumy miss dior, to wtedy jest ok, jak jest mądra i inteligentna to ok, ale jak jest mega fajna i tępa jak trzonek noża to ja na nią nie zwracam uwagi hehe
amour bogaty facet ma glowe na karku itaka laska co siedzi z nim dla sponsoringu guzik dostanie
scolls, to niech sobie zapracują na to, bo jak ja bym widział, że laska za moją kasę kupuje, a nic nie robi, nawet obiadu to bym ją pogonił
scolls to prawda ktoś może być brzydki i kulawy ale kasy ma dużo to i tak powodzenie ma
amour
amour a myslisz ze te laski z gornej polki to co w kuchni siedza i gotuja
czlowieku angielki ktore maja zwyklych facetow z kasa nie gotuja tylko jedza w restauracjach i maja kucharki nianie i sprzataczki
my nawet sobie nie zdajemy jak funkcjonuje zycie elit a do takich nalezy zaliczyc faceta co ma 9 zer na koncie i piekna partnerke albo z 5
amour no normalna kobita nawet ladna musi ale jak ma faceta co ma 9 zer to ona ma byc dla niego a nie gdzis tam pracowac bo po co?
W połowie czerwca największym poparciem cieszyła się PO (30 proc.), drugie miejsce zajęło PiS (23 proc.) - wynika z najnowszego sondażu TNS Polska. Do Sejmu weszłyby też: Ruch Palikota (9 proc.) , SLD (8 proc.) i PSL (6 proc.)
scolls choć uważam że te celebrytki z telewizji np doda to są osoby właśnie takie tępe choć nie wszystkie wkładam do jednego worka
scolls ja do tego podchodzę finasowo, kiedyś kuplowi o tym mówiłem, a po około roku znalazłem to weź zobacz hehe
http://www.wykop.pl/ramka/1145223/jak-poslubic-bogacza/
http://www.wykop.pl/ramka/1145223/jak-poslubic-bogacza/
scolls, to niech sobie dużo odłoży bo po 30 już cieżko znaleźć kogoś z tyloma zerami
scols ..skąd ty wiesz 4 milonów lat temu ksiezyc pierwszy raz stoi obo ziemia ..po ty jesteś nowy człowiek słuchałeś na lekcje
a dawmo człowiek nie wie który rok ..jak jezus zyć ..były odnowa rok zera
a dawmo człowiek nie wie który rok ..jak jezus zyć ..były odnowa rok zera
jackwar dokładnie ale co na to zrobimy
co nieco jest 7/10 w multi 140zł+24złtrójka w lotto-dobra passa trza iść za ciosem i panie maniek dzisiaj zgarniam 10 baniek
multi najlepszy przyklad te od lodow jak im Galicjanki czy jakos tam
Witam ponownie po powrocie z pola bitwy vel spotkania z pracownikami w konflikcie ze sobą i kierownikiem
A pośrodku pola walki ja w roli raz rozjemcy a raz tarczy do rzutek
A pośrodku pola walki ja w roli raz rozjemcy a raz tarczy do rzutek
medea76
pafty no i plus za kolejne losowanie
scolls, jackwar,torsan,multi, amour
scolls, jackwar,torsan,multi, amour
medea , czyli się nie nudziłaś , mam nadzieję że cel swój osiągnęłaś i się nie pobili
Ja dzisiaj tylko typowałam dziesiątkę bez puszczeniu w realu z powodu drastycznego kryzysu finansowego funduszu hazardowego. Wygrane wczoraj 2 zł z 4/10 trzymam na wieczorne losowanie
krzysio specjaknie dla Ciebie naprawde warto zobaczyc calosc
http://www.youtube.com/watch?v=BusBSXZgJ5Q&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=BusBSXZgJ5Q&feature=relmfu
scolls...wczora widziałem wwww
scolls to prawda a jak jest bieda to się rozpiją zabiją ale rozwodu nie weżną
krzysio rewelacyjna lekcja dla kazdego kto interesuje sie makro i mikro swiatem
lila
jackwar
Co by tu powiedzieć by nie skłamać. Pobić się nie pobili, ale gościu co najwięcej namieszał wyszedł z całej hecy nawet bez nagany, choć były przesłanki do dyscyplinarki. Niestety kilka osób tak mu chciało pomóc w opuszczeniu pracodawcy, że spieprzyło pewną sprawę, w której on jest ekspertem i bez jego współpracy nie da się pewnej sprawy odkręcić. Jednym słowem wylali dziecko z kąpielą
Co by tu powiedzieć by nie skłamać. Pobić się nie pobili, ale gościu co najwięcej namieszał wyszedł z całej hecy nawet bez nagany, choć były przesłanki do dyscyplinarki. Niestety kilka osób tak mu chciało pomóc w opuszczeniu pracodawcy, że spieprzyło pewną sprawę, w której on jest ekspertem i bez jego współpracy nie da się pewnej sprawy odkręcić. Jednym słowem wylali dziecko z kąpielą
lila, czytałaś ten link który podesłałem, tam jest wyjaśnione ze strony biznesowej o bogatych panach i paniach bez niczego, mających tylko urodę
jackwar życzę smacznego cześć
A to Lila też jest na chacie ??????????????????
No to nadrabiam gafę towarzyską
No to nadrabiam gafę towarzyską
scolls...a co do lodów to są firmy Algida,Coral i inne i nie felicjanki tylko Galerianki i nie udawaj że nie wiesz jak się na nie mówi
amour no niestety tak jak to bylo w piosence:"kombinuj dziewczyno bo lata przeminą itd."
głupot, lila, ja nie podsyłam głupot, znasz mnie, już chyba na tyle chociaż ze względu na muzykę
lila...tak moze scols zboczuch interesuje www XXX i kto jeszcze wszyscy ..chciał gapić tylko pipka
krzysio prawi bys mnie zabilpije kawe i znowu musze czyscic laptopa
torsan pasztety sa wszedzie ale takie spaslaki nie maja prawa nazywac sie celebrytkami o nich to mowi sie w przypadkach zatuczenia itd
Lila
Dopiero przeczytałam wpisy no i się wyjaśniło o jakie "felicjanki" chodzi
Dopiero przeczytałam wpisy no i się wyjaśniło o jakie "felicjanki" chodzi
a gdzie w tym wszystkim miłość
wewnętrzne uniesienia
duchowe
wewnętrzne uniesienia
duchowe
wibratorek o wyzsze idee to walcza nielicznie spychani przez wielkie korporacje i zadze pieniadza
Lila prosze bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=UN9ENKmyioQ&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=UN9ENKmyioQ&feature=plcp
czyli świat zeszedł na psy
kasa i ciało w cenie ech
kasa i ciało w cenie ech
Lila jak bedziesz miala czas to zobacz nie tylko zadza pieniadza na MP
Mnie rozbawiło, że mieliśmy w rozmowie i Grycanki czyli synową oraz wnuczki króla lodów i Galerianki o wiadomej prowenencji oraz Felicjanki czyli jeden z zakonów katolickich. A wszystko wokół tematu starego jak świat czyli związków kasy, władzy i czterech liter