Wpisy 991 385 – 991 484
21 czerwca 2012 12:49 → 21 czerwca 2012 13:21, 100 wpisów
chyba kase zmienia bo na kazdym funcie jest portret elki...ta to ma dobrze miec swoja kase
Już kiedyś podawałem, ale warto posłuchać:
http://www.polskieradio.pl/17/1036/Audio/356213,Kumulacja
http://www.polskieradio.pl/17/1036/Audio/356213,Kumulacja
Lila jak bys cale zycie nie pracowala fizycznie i wszyscy by nad Toba biegali to tez bys pociagnela kto wie moze do 150
amour...wiem że,niesforny Karolek jest pierwszy do zydelkaKuźwa jaki on paskudny ,niech go chudy byk na rogi weźmie
scolls...w sumie to Elka ma nudne zycieWszystko za nią robią.Ja bym nerwowo chyba nie wytrzymałapogoniłabym wszystkich do 100 diabłów.Ciekawe czy ona sama kiedyś sobie i staremu coś ugotowała
Portugalia-Czechy (0:1) 1:1 dogrywka 0:0 karne5:6 tak to widzę i do gry u buków rzuty rożne 10,5+,spalone5,5+,żółte kartki 3,5+,faule 34,5+,czerwona kartka i rzut karny nie
scolls....daj spokój mi z takim wychowaniemzanudziłabym się na śmierć.Kuźwa ona jak młoda była to też do pięknych nie należała.Chyba ten jej Karolek urodę po mamuni odziedziczył bo ojciec był zajebiści przystojny i chyba kurna ślepy że,się z nią ożenił
scolls..ożeniłbyś się z jakąś czarownicą tylko po to np. żeby połączyć wasze firmy? Bo ja za luja nigdy w życiu
scolls...dużooooo by wynikało ale z taką czarownicą musiałbyś się jeszcze pokazać gdzieś na bankietachMasakra
lila, powiedział bym, że mnie głowa boli od hałasu i bym nie chodził nigdzie
scolls...nigdy w życiu bym się nie zgodziła.Olać jego miliard i żyć w spokoju a nie z poczuciem że mam męża rudzielca ,grubasa który ledwo się toczy
lila, to bym co no miał zaparcie i nie wychodził z łazienki do rana hehe
scolls...nigdy nie wyszłabym za mąż za kogoś kto mi nie leży i nie ważne czy ma kasę czy jej nie ma
lila zależy jakie zera jedno zero też nie robi wrażenia na mnie ale od pięciu w góre już tak hehe
panie torsanie ...u ciebie tak masz 32 stopni ...u mnie troche zaćmienie chmura ..słonce nie chce świeci na ziemie
Lila na tobie moze i nie ale kolejka by byla stad jak na ksiezyc do takiego delikwenta
scolls masz rację, szczególnie te dziewuszki, które jak jedziesz BMW to sikają w majtki
Lila a Ty jestes po prostu jednyą z niewielu wyjatkow na tej ziemi
amour....tzw blachary chyba bo na normalnej dziewczynie BMW wrażenia nie robi
lila...wczoraj w nocy oby chłopaki opowiada jedna temat oo bogach ...ja wiem człowiek nazywa boi sie mieszka na ziemie
scolls..nie cukruj nie cukruj Dla mnie kasa to nie wszystko chociaż na jej brak nie narzekam
krzysio...no właśnie czytałamNie wiem co brali ale chyba nieźle ich kopło
to normalne ze kobieta ktora jest atrakcyjna woli faceta z kasa dlaczego?bo to jest z godne z natura
ale żatruję z tymi zerami, to dobrze, że nie robi to na Tobie wrażenia
scolls....taaa,bardzo ciekawe.Co komu po facecie z kasą jak facet wygląda jak pół dupy za krzaka?A tfuuu bo się porzygam
dlatego ze taki samiec moze np.dac potomstwu dobra przyszloscdzieki wlasnie kasie,kiedys np.w dzungli wazne byly inne wartosci
scolls, laska jak chce faceta z kasą, to musi być tak mega ładna, że szok, albo też coś mieć np kase
amour...co komu po kasie jak zachorujesz i żadna kasa tego świata nie pomoże?
scolls...ale co to będzie za potomstwopotwory jakieś a nie potomstwo
Lila to lepiej byc buednym i chory czy bogatym i chorymmozna nad tym dyskutowac
scolls...lepiej być biednym i zdrowym niż bogatym i chorym.Wszystko w temacie
scolls, laska wybiera bogatego faceta, bo chce mieć luxus jeździć lexusem, zabioerać koleżanki na długie zakupy, mieć perfumy od diora i chanel i nic nie robić innego, tylko udawać, że coś robi
amour..mega ładne laski nie patrzą nawet na faceta o przeciętnej urodzie.Nie ten poziom
scols ...tak samo jak 10 tysiaków lat temu człowiek były małpy nic nie wiedzą anic data anic nie wie co to jest godzina ,,,a teraz ludzie zdolny wymyślił głupot jak bajek
lila, układ jest taki mega ładna laska bierze sponsora, najlepiej dziadka, a szuka ładnego
Lila guzik prawda nawet brzydal jak ma kase to ma powodzenie proste
amour gorzej jak dzidek sie wqurwi i laske zmieni a ladny jest bez forsy to wtedy jest bol
Witam wszystkich
lila, ja patrzę na to co laska sobą reprezentuje, jak mogę z nią pogadać o czymś normalnym, widzę, że liczy się dla niej coś ponad kożuszek od diora i perfumy miss dior, to wtedy jest ok, jak jest mądra i inteligentna to ok, ale jak jest mega fajna i tępa jak trzonek noża to ja na nią nie zwracam uwagi hehe
amour bogaty facet ma glowe na karku itaka laska co siedzi z nim dla sponsoringu guzik dostanie