Wpisy 991 333 – 991 432
21 czerwca 2012 12:21 → 21 czerwca 2012 13:05, 100 wpisów
Lila kiedys sypialem po 2h/dobe to teraz jak pospie 7 to mam luxus
scolls...to sypianie po 2 godzinki na dobę to nie jest dobry pomysł.Wiem to z autopsji ja teraz muszę spać minimum 7 godzin
Lila wiem 7h/dobe to jest idealny czas na sen dla czlowieka nie mniej i nie wiecej
ale ja jak spalem po 2h/dobe to glownie funkcjonowalem dzieki energy drink
a pozniej dzieki roznym innym wynalazka (nie mylic a amfetamina czy czyms w tym stylu
torsan dla mnie 8h/dobe jest za duzo bo jak wstane to mnie boli glowa
tak, scolls, to nie są moje ulubione tematy, ale jak można to się porozmawia
scolls kumpel niedanwo przyjechał z Bedford i wysiadł w Poznaniu, to mówi, że różnicy nie odczuł, mówi, że tak się czuł jak by z bedford do lester poleciał hehe
kazdego roku mniej duzych ryb za to wiecej puszek po piwie made in poland w wodzie i nad nia
w pl puszek po piwie nie znajdziesz tak latwo bo zlomiarze zbieraja a tu pelno lezy i to glownie polskich
scolls, niech sobie złomiarzy anglicy wezmą, to im jeszcze studzienki buchną hehe
chyba kase zmienia bo na kazdym funcie jest portret elki...ta to ma dobrze miec swoja kase
Już kiedyś podawałem, ale warto posłuchać:
http://www.polskieradio.pl/17/1036/Audio/356213,Kumulacja
http://www.polskieradio.pl/17/1036/Audio/356213,Kumulacja
Lila jak bys cale zycie nie pracowala fizycznie i wszyscy by nad Toba biegali to tez bys pociagnela kto wie moze do 150
amour...wiem że,niesforny Karolek jest pierwszy do zydelkaKuźwa jaki on paskudny ,niech go chudy byk na rogi weźmie
scolls...w sumie to Elka ma nudne zycieWszystko za nią robią.Ja bym nerwowo chyba nie wytrzymałapogoniłabym wszystkich do 100 diabłów.Ciekawe czy ona sama kiedyś sobie i staremu coś ugotowała
Portugalia-Czechy (0:1) 1:1 dogrywka 0:0 karne5:6 tak to widzę i do gry u buków rzuty rożne 10,5+,spalone5,5+,żółte kartki 3,5+,faule 34,5+,czerwona kartka i rzut karny nie
scolls....daj spokój mi z takim wychowaniemzanudziłabym się na śmierć.Kuźwa ona jak młoda była to też do pięknych nie należała.Chyba ten jej Karolek urodę po mamuni odziedziczył bo ojciec był zajebiści przystojny i chyba kurna ślepy że,się z nią ożenił
scolls..ożeniłbyś się z jakąś czarownicą tylko po to np. żeby połączyć wasze firmy? Bo ja za luja nigdy w życiu
scolls...dużooooo by wynikało ale z taką czarownicą musiałbyś się jeszcze pokazać gdzieś na bankietachMasakra
lila, powiedział bym, że mnie głowa boli od hałasu i bym nie chodził nigdzie
scolls...nigdy w życiu bym się nie zgodziła.Olać jego miliard i żyć w spokoju a nie z poczuciem że mam męża rudzielca ,grubasa który ledwo się toczy
lila, to bym co no miał zaparcie i nie wychodził z łazienki do rana hehe