Wpisy 991 173 – 991 272
21 czerwca 2012 09:07 → 21 czerwca 2012 10:42, 100 wpisów
Monet-ku..
Kasiuzałatwione
pieknaja..
.
.
.
pada..
leje..
Kasiuzałatwione
pieknaja..
.
.
.
pada..
leje..
madea
janku
janku
szcześciara
U mnie właśnie skończyło lać za to dziwaczna pogoda bo jednocześnie dość chłodno a zarazem wilgotno i parno. Tak więc deszcz nie jest taką najgorszą opcją w porównaniu z chłodną duchotą
U mnie właśnie skończyło lać za to dziwaczna pogoda bo jednocześnie dość chłodno a zarazem wilgotno i parno. Tak więc deszcz nie jest taką najgorszą opcją w porównaniu z chłodną duchotą
Asiu....medea....janek
Monet.... ale zobacz jaki ten Robal śliczniutki jest
Monet.... ale zobacz jaki ten Robal śliczniutki jest
Kasieńka jak tam u Ciebie bo u mnie nic nie dadzą wygrać a w pracy mobbing i dyskryminacja. Kur....
Medea.. .
janek
Wypluj to słowo "mobbing", bo ja mam akurat problem z mobberem w zakładzie gdzie pracuję na zlecenie. I nie jest to bynajmiej jakiś kierownik tudzież inny przełożony pracowników tylko przydupas poprzedniego szefa co to uciekł na stresowe L4 przed zwolnieniem i przez tego kolesia straszy pracowników, że jak wróci to im jeszcze pokaże
Wypluj to słowo "mobbing", bo ja mam akurat problem z mobberem w zakładzie gdzie pracuję na zlecenie. I nie jest to bynajmiej jakiś kierownik tudzież inny przełożony pracowników tylko przydupas poprzedniego szefa co to uciekł na stresowe L4 przed zwolnieniem i przez tego kolesia straszy pracowników, że jak wróci to im jeszcze pokaże
medea76
wczoraj wróciłem z voyage
a w przyszzłym tygodniu ma mnie boleć kolano
chyba Polanica mnie wezwie do siebie
całe szczęście, że mam tam wiele kwater, pensjonatów
wczoraj wróciłem z voyage
a w przyszzłym tygodniu ma mnie boleć kolano
chyba Polanica mnie wezwie do siebie
całe szczęście, że mam tam wiele kwater, pensjonatów
Madea najlepsze jest to że moim majstrem jest chłopak młodszy ode mnie a brygadzista którego ja uczyłem w pracy wkru... mnie to kolesiostwo chyba zrobię z tego WOJNĘ.I skończy się parada karzełków
emeryt
No to narobiłeś mi apetytu, bo kocham Polanicę. Ma w sobie coś magicznego co nie pozwala się tam nudzić, choć szczerze powiedziawszy trudno powiedzieć co, bo takich typowych atrakcji turystycznych to w samym miasteczku jak na lekarstwo
No to narobiłeś mi apetytu, bo kocham Polanicę. Ma w sobie coś magicznego co nie pozwala się tam nudzić, choć szczerze powiedziawszy trudno powiedzieć co, bo takich typowych atrakcji turystycznych to w samym miasteczku jak na lekarstwo
janek
Dlatego właśnie mobbing to takie ohydne zjawisko, bo najczęściej mobberem jest jakieś zero co to leczy się z swoich kompleksów
Dlatego właśnie mobbing to takie ohydne zjawisko, bo najczęściej mobberem jest jakieś zero co to leczy się z swoich kompleksów
medea76 - masz rację, co do atrakcji turystycznych, ale zawsze jakis wypadzik, np. do Dusznik - tam spacer na Jamrozową czerwonym szlakiem
czy do karłowa i na Strzeliniec
ale atmosfera
odpoczynek "Zdrojowa" - w niej tańce i kolano wróci do normy
czy do karłowa i na Strzeliniec
ale atmosfera
odpoczynek "Zdrojowa" - w niej tańce i kolano wróci do normy
dzięki piękna.
Kathy >>>> ja podałem informacje,która jest faktem.
Jeśli to wyszło jako chwalenie się to nie taki był zamiar.
Jak trafię min 7/7 to spacjalnie dla takiego kuponu dokupię
Kathy >>>> ja podałem informacje,która jest faktem.
Jeśli to wyszło jako chwalenie się to nie taki był zamiar.
Jak trafię min 7/7 to spacjalnie dla takiego kuponu dokupię
janek ..nie skorzystałem ...uparłem się na lizaki ..podpuszczają mnie tylko ...
Dobra ja uciekam miłego dnia i powodzenia samych 10/10 z plusem.Jestem po pracy
emeryt
Tańce jako remedium na chore kolana to jest
Ja niestety muszę jeszcze poczekać na urlop a wtedy oj będzie bal
Tańce jako remedium na chore kolana to jest
Ja niestety muszę jeszcze poczekać na urlop a wtedy oj będzie bal
jano ....zapomniałam dodać, że stara.....rocznik 193.... jak to jeden stąd mnie określił
Kathy ja jestem jano a ten jeden to dup. dlaczego Jestes tak samo krytyczna ja posyłam Ci dużo pozytywnej energii na zmiane Twojej samo krytyki,wiem że to tylko blef...
jano....ja po prostu potrafię pożartować i z siebie
a tym jednym to się przejmuję tak samo jak lodowcem przez którego mamuty wyginęły
a tym jednym to się przejmuję tak samo jak lodowcem przez którego mamuty wyginęły
a mamuty wyginęły przez lodowce?
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
mamuty ?
podobno na skutek powolnej degeneracji genetycznej-cokolwiek to znaczy.
podobno na skutek powolnej degeneracji genetycznej-cokolwiek to znaczy.
To tylko piłka i może różnie się wydarzyć,ale Niemcy na tym turnieju grają najlepiej.
ale podobno zawsze jeden słabszy mecz się zdarza w takich turniejach.
jano ... właśnie tak ...taki finał będzie
nicolla ...Niemcy ...to jutro już pojadą do domu
nicolla ...Niemcy ...to jutro już pojadą do domu