Wpisy 990 573 – 990 672
20 czerwca 2012 22:42 → 20 czerwca 2012 23:10, 100 wpisów
jackwar jak interesuje Cie przyszlosc kraju to proponuje poogladac i posłuchac
http://www.youtube.com/watch?v=7nzAni0LLvQ&feature=em-subs_digest
http://www.youtube.com/watch?v=7nzAni0LLvQ&feature=em-subs_digest
JESZCZE RAZ GRATKI
może ty założysz coś podobnego jemu na pamiątkę ? a jeśli nie to tam jest kilka porad na jakie ta mama natrafiła
może ty założysz coś podobnego jemu na pamiątkę ? a jeśli nie to tam jest kilka porad na jakie ta mama natrafiła
widzisz lilcia jednak ts daje trafić co prawda to nie 10/10 ale frajda jest
u mnie niestety lipa wieczorem:0/6 i 4/7-nie dadzą mendy wygrać 7/7
rusyu..no jest a poza tym ja nie gram na 10/10 a w profilu strzeliłam 6/10,rewelki nie ma
scolls , od pewnego czasu jest nacisk ministra skarbu i nie tylko na to by jak najwięcej się działo w kwestii gazu łupkowego .
scolls...własnie mnie nie znaszskąd wiesz że,w życiu realnym jestem taka jak na czacie? Może nie jestem
Lilcia-
jackwar akurat Ci ludzie z tej Tv poruszaja bardzo duzo waznych spraw warto ich poogldac i samemu wyciagnac wnioski
Lilcia-przyjadę niedługo
scolls , niestety polacy w większości mają klapki na oczach i oglądają TVN i TVN24 , dzięki temu nie znają całej prawdy bo koncernowi na tym nie zależy .
ja w profilu wczoraj lotto 4z12 dziś mm 4z5 również w realu coś mnie ta 4 lubi chyba zacznę grać na czwórki hehehe,a we Wrocku zaczęło lać
jackwar prawde w dzisiejszych czasch mozna znalezc tylko w necie i to nie wszedzie reszta sluzy manipulacji i zalatwianiu interesow poszczegolnych grup
rustu....graj na czwórki ze stawkąa o laniu nic lepiej mi nie pisz bo u mnie dopiero przestało
Lila w dzisiejszych czasch tylko NIENORMALNI moga zobaczyc wiecej reszta ma tak jak pisal jackwar klapki na oczach
zaraz trza będzie
a tak na serioto niedawno pracowalem w psychiatryku w polnocnej anglimasakra mowie Wam lepiej niech Wam klepki nie wyschna bo szczerze wspolczuje
scolls a media o tym milczą a zginął w poniedziałek wieczorem
http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/395034,nie-zyje-jerzy-pronobis-wspolpracownik-pzpn-odpowiedzialny-za-dystrybucje-biletow.html
http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/395034,nie-zyje-jerzy-pronobis-wspolpracownik-pzpn-odpowiedzialny-za-dystrybucje-biletow.html
Lilcia-jak się trafi dłuższy urlop to przyjadę w odwiedziny z czekoladą
jackwar..nie milczą nie milczą.Dzisiaj widziałam to w TV o Pronobisie.Wpadł pod pociąg
Lila...rano muszę wstać i roboty szukać
scolls...no na bank jest zaraźliwe bo jak z Tobą popiszę na czacie to potem w pracy zaczynam fiksować
Lila , nie zdążył się powiesić przed skokiem , podobno jaruzelski chciał się powiesić ale nie zastali go w domu
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Lila..może znajde chałupniczą pracę składanie dlugopisów
zgadza się Lila w tvn info , dziwne jest to że w tvn opisują każde wypadki i nawet że pociąg się popsuje i pasażerowie nie mogą dojechać a tu cisza
profesorze...w to bym się raczej nie bawiła.Będziesz musiał wysłać 100 i guzik dostaniesz a nie długopisy do składania.To oszuści.Długopis jaki na poczcie kosztuje 0,50gr ciebie wyniesie 100zeta,najdroższy długopis będziesz miał
jackwar zeby wiedziec kto kogo zabil kto z kim robi intersy i po co to jest to tak ogromne szambo ze naprawde trzeba byc u zrodla zeby to wszystko wiedziec a tak mozemy polegac tylko na przekazach uczciwych ludzi ktorych jest niestety mniejszisc bo kazdy ma jakis biznes zeby klamac niestety
Lila..też tak może być
prpfesor jak nie masz roboty to wracaj do UK podobno byles tu kierowca..jak masz prawko C i praktyke to znajdziesz robote bez problemu
To jest robota służb , oni niestety mają wszędzie swoich ludzi i robią cały czas lewe interesy , im nie zależy na stołkach i afiszach tylko na kasie , dla tego taki lato i inni piastują takie stołki
Lila no co ja mam neta przez kabel nie wiem jakie Lilus masz skojarzenia ale to nie to co myslisz
Lila...dziś połowę miasta za robotą zlazlem i nic jutro pójdę gdzie indziej
Coś się ruszyło - wśród 28 kuponów z 8 / 10 ta jedna jest MOJA !!! fakt brakło tylko 2 liczb.
scolls...ja mam kabelek to kuźwa jakiejś wielkiej średnicy ten kabel od neta nie jest i nie mam skojarzeń żadnych
scolls...tak jestem kierowcąale wózka widłowegomam też uprawnienia suwnice
Lila - ale ważne, że póki co nadzieja nie umarła, chociaż w DL przestałem pogrywać.
profesor jak masz uprawnienia miedzynarodowe to zaden problem suwnicowy dobrze platan praca na wozku to tylko jakies hurtownie
Dobra ja umykam chyba
profesorze....
scolls...zboczuchu
amour...
jackwar...
profesorze....
scolls...zboczuchu
amour...
jackwar...
Lila...dobranoc