Wpisy 989 526 – 989 625
20 czerwca 2012 12:18 → 20 czerwca 2012 13:21, 100 wpisów
niop co racja to racja całe szczęście taki pech mi się nie trafił
NAJPEWNIEJ JAKBY TO NADAŁ CZYLI6-TKĘ MIAŁBY GDZIEŚ1/6-TE CIULĘTA SIEDZĄ I SPRAWDZAJĄ,A POTEM DUPY DAJĄ
ZRÓB SE 10-KĘ I NIE WYSYŁAJ JEJ PRZEZ MIESIĄC-MOŻLIWE ŻE WYJDZIE,A JAKBYŚ JA NADAWAŁ Z ROK TO RACZEJ NIE WYJDZIE-ZNAM TO Z AUTOPSJIBURASY Z TS
podam 15 z moich..ciekawe ile wejdzie
3,4,12,14,18,32,48,50,63,65,72,76,80 ....15/24
3,4,12,14,18,32,48,50,63,65,72,76,80 ....15/24
jocia
Wszystkich możliwych kombinacji 24 z 80 : 162 238 272 822 099 836 928
Kombinacji spełniających zadane kryteria : 3 204 758 850 942 448 128
Wszystkich możliwych kombinacji 24 z 80 : 162 238 272 822 099 836 928
Kombinacji spełniających zadane kryteria : 3 204 758 850 942 448 128
A TEGO MECHANIKA INŻYNIERA- OPERATORA OD WAJCHLOWAŃ-STARSZEGO OSZUSTA TS PROSZE ZWOLNIĆ
ja mam dwa pukony z 14 liczb
a mój system pokazuje, że z takiej ilości liczb powinno być 91 pukonów
a mój system pokazuje, że z takiej ilości liczb powinno być 91 pukonów
kathy, jocia, lila, amour i wszyscy którzy pojawili się od mojej bytności przed godziną
jocia
Mi też się podobała ta cyferka, ale zawsze jak ją obstawiam to wpada 67 i na odwrót
Mi też się podobała ta cyferka, ale zawsze jak ją obstawiam to wpada 67 i na odwrót
Mi wyszło, że powinny wpaść 60,65,57, ale moje typowania maja się ostatnio do wyników losowań jak pięść do nosa
chociaż z drugiej strony jak się tak przyglądam tym wykształconym ludziom to gorsza chamówa jak Ci co sa po zawodówce
Lepiej..może objąc stanowisko prezesa PZPN , ale amour oczywiście.. warto sie uczyć
Wykształciuchy są kulturalni na imprezie dopóki się lekko nie nawieją.Potem się zaczyna taniec pingwina na szkle i wychodzi kurestwo z łajdactwemNormalny robol fizyczny na bank by się tak nie zachował
jocia, ja mam jedne studia, ale chcę prawo kończyć, bo to się te wiąże z tym kierunkiem, lepsza perspektywa na pracę, albo własny biznes
Lila masz rację... dobrze Dorn kiedys powiedział..wyksztaciuchy ( oczywiscie nie wszystkich to dotyczy )
Podobno smuda zaliczył padakę (zbańczył) yak jak Deyna zresztą ,to musiał gdzieś dupsko wcisnąć nie
amour....medea pracuje teraz i pewnie jest z doskoku.Napisz do niej maila i wszystko
jocia, zacząć, skończyć i nie mieć pracy to dziękuję, chodzi o to, czy można liczyć na w miarę dobrą drogę do zdobycia pracy, np adwokar, radca prawny, czy wszyscy, jak to się mówi, wpuszczają tylko swoich
PAPIERY TRENERSKIE TO CHYBA KUPIŁ NA TEJ DAWNEJ TANDECIE W WARSZAWIE-CH.J BYŁ ZUPEŁNIE ZAGUBIONY
ale jak by wygrał co innego byś mówił, co ty do niego masz, znasz go, rozmawiałeś z nim?
amour..Smuda wonNie wygrali ,c***owo grają więc czas na zmianę selekcjonera.Koniec tematu
stworzył nowy zespół, grali serio dobrze, ale muszą się dograć, ja bym mu dał czas jeszcze na MŚ
lila, a co mówili po meczu z grecją i rosją?, że smuda ok, piłkarze ok, a teraz?
amour...wiesz co mówili? Biało czerwoni? Do roboty ***a Biało czerwoni.To mówili kibice
A CO ZA KASZANE ODSTAWILI NA EURO,NARÓD ZNOWU ZAWIEDLI PATAŁACHY-TO BYŁA GRA?BURACTWO JEBANE,JESZCZE IM DZIEKOWALI ŻENADA
NA RUSKICH SUCHEJ NITKI NIE ZOSTAWILI-TYLKO POLACZKI ZAWSZE UDAJĄ ŻE NIC SIĘ NIE STALO
PZPN rozwiązać, przy okazji, wyczyścić i dopóki nie odsuną byłych TW, SBków, innych komuchów, agentów itd to tak będzie
Witam wszystkich Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem i tak sobie Was czytam w przerwie I mam pytanko do amour: a masz kogos w rodzinie kto jest prawnikiem bo jesli nie to bybij sobie zawod prawnika jesli na start nie masz minimum 100 tys.pln na start na lapowke dla elit ktore wogole pozwola Ci zaczac studia....znam temat poniewaz moj bardzo dobry znajomy wlasnie taka kwote musial wylozyc za synaSkonczylo sie na 80.tys 4 lata temu ale chlopak studiuje i pewnie w przyszlosci sobie to odbije
scolls to chyba z parenaście lat temu, teraz trochę inaczej to wygląda
Amour zapytaj naszej prawniczki to Ci powie jak jest " troche inaczej"
pozdrawiam cieplutko
tak i duma - co jest więcej warte ?odrobina pracy w mapkach i kupa szczęścia podczas losowania, czy odwrotnie ?
tak i duma - co jest więcej warte ?odrobina pracy w mapkach i kupa szczęścia podczas losowania, czy odwrotnie ?