Wpisy 988 862 – 988 963
19 czerwca 2012 18:11 → 19 czerwca 2012 20:29, 100 wpisów
majwoj Ty to potrafisz pocieszyć.....
ale jak dalej będę w takich relacjach z tą zieloną....to ja nie wiem, nie wiem.....
ale jak dalej będę w takich relacjach z tą zieloną....to ja nie wiem, nie wiem.....
gg....nie mam pojęcia jak u Kaśki.... u mnie sympatycznie bardzo.
Ale....jak jest nad morzem?? ba...... jak pojadę to Ci powiem
Ale....jak jest nad morzem?? ba...... jak pojadę to Ci powiem
Co się dzieje?Chcę dzwonić z komórki,a tu brak sieci,tylko tel.
alarmowe.
alarmowe.
Emerytko.....coś mi się wydaje , ze spodobała by Ci się...
Lekka, łatwa, przyjemna i boki można zrywać....
Lekka, łatwa, przyjemna i boki można zrywać....
To kupię i zabiorę ze sobą.
chce nad morze-Tusk nie pomoże-morze dla elit i liberałów preecz z nimi na toki
gg
żona wczoraj znalazła 4-listna koniczynkę a dzisiaj kreśliła swoje typy
żona wczoraj znalazła 4-listna koniczynkę a dzisiaj kreśliła swoje typy
Majwoj.
Dla żony
Dla żony
po ku.we było budowanie tych monstrów stadionów nasi bez sukcesu za chwile i tak wietnamców wpuszcza handlować-zamiast pomóc biednym ludziom to roztrwonić kase najlepiej rozliczyć ich z tego
nie dyskredytuj tak wszystkich spiskowców na starcie
bo sam się tym dyskredytujesz
bo sam się tym dyskredytujesz
majwoj
nigdy nie widziałem czterolistnej koniczyny, chyba że na drapce.. koniczynka
nigdy nie widziałem czterolistnej koniczyny, chyba że na drapce.. koniczynka
gg a jak w 1 paczce jest masa wygranych po 2,4 zł to moze byc tam tez coś większego ?
10 tylko ja biore z 1 paczki i mase jest po 4,2 raz było 12 zeta dziś -030.-032 puste a 031 4 zł
w ex pensji 50zł też nie jest gwarantowane w każdej paczce, tylko ..20zł
w diamentach 50zł powinno być w co drugiej paczce-- nakład 40.000paczek x 100szt, liczba wygranych po 50zł- 20.000x
jak bym kupił cała paczke pensji wydał 200 zeta czy ile tam,,,,i nazat 20 zł chyba bym sie zdenerwował
jakbyś kupił paczkę pensji to odzyskasz ok.100zł, 150zł-jak będziew tej paczce 50zł; a zapłacisz 250zł
jak za pierwszym czy drugim razem drapniesz papierową wygraną , to nie jest kit a git
nie do końca - jedne są jakoś, losowo, czy wg jakiego rozdzielnika rozwiezione, i czasem możesz wybrać, a czasem odrywają pierwszą z brzegu, a te drugie - przynajmniej w momencie kreślenia masz jakiś wpływ
ja dziś sam chciałem zdrapke wylosować to mi powiedziała że mam brudne rączki
ja tam nie liczę na wielkie papierki- wiem co kupuję i gram o gwarantowane wygrane w paczkach, a jak drapnę tę niegwarantowaną to
ale od kwoty 196 tys 10% czy 10% od 100 a potem każde 3 tys do opodatkowania
gg36..no wiesz dawno nie było podatek gier lepiej było ..a teraz yyy śmieszne łobuzu
gg36... osobno moje nicki ...on tam ma 13max ..
ale tuu cicho nic nie gadają .. dobra poowwoo ..teraz obliczę MM
torsan
w s7 miałem z góry na dół same 7ki i myślałem że 77zł wpadło, a tu tylko 14zł- ale nie ma co wybrzydzać- to gwarantowana wygrana w s7
w s7 miałem z góry na dół same 7ki i myślałem że 77zł wpadło, a tu tylko 14zł- ale nie ma co wybrzydzać- to gwarantowana wygrana w s7
znowu seria samobójstw
http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/395034,nie-zyje-jerzy-pronobis-wspolpracownik-pzpn-odpowiedzialny-za-dystrybucje-biletow.html
http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/395034,nie-zyje-jerzy-pronobis-wspolpracownik-pzpn-odpowiedzialny-za-dystrybucje-biletow.html
ciekawe kto zarobił na biletach tych co ludzie zapłacili a nie dostali
torsan
przyjedź do j. jolka ci wybierze kasiastą drapkę, przy okazji obejrzysz jej nogi
przyjedź do j. jolka ci wybierze kasiastą drapkę, przy okazji obejrzysz jej nogi
na dzis 10 zakladow mini lotto system 6
vvvvvv