Wpisy 988 542 – 988 641
19 czerwca 2012 09:55 → 19 czerwca 2012 13:02, 100 wpisów
m.dorotka
Ja domyślna jestem bestia, więc brak uznałam za zbyt wczesne wciśnięcie dodaj wpis
Ja domyślna jestem bestia, więc brak uznałam za zbyt wczesne wciśnięcie dodaj wpis
A monetowi to już nie tylko okularki ale:
bilobil
prostamol
androvit
validol
sklerosan
sie należy
bilobil
prostamol
androvit
validol
sklerosan
sie należy
Monet
Ewentualnie dużo ketchupu i pestek z dyni zamiast prostamolu
Ewentualnie dużo ketchupu i pestek z dyni zamiast prostamolu
Medea>> pestki dyni pomogą?
Jak nie zapomnę to kupię.
Robal> druhu - na Ciebie zawsze mogę liczyć
Jak nie zapomnę to kupię.
Robal> druhu - na Ciebie zawsze mogę liczyć
Zna ktoś jakiś sposób jak pozbyć sie kreta,zasrany szkodnik cały ogródek mi ryje
krecik...
pewna znajoma miała 3 kopce i wezwała zawodowego wyganiacza kretów
po jego interwencji miała 30 kopców
a że facet dał gwarancję to przyjeżdżał kilka razy .....stwierdził, że takiego u***liwca jeszcze nie miał
pewna znajoma miała 3 kopce i wezwała zawodowego wyganiacza kretów
po jego interwencji miała 30 kopców
a że facet dał gwarancję to przyjeżdżał kilka razy .....stwierdził, że takiego u***liwca jeszcze nie miał
mam nawet elektroniczne jakieś tam niby odstraszacze ale jakoś to nie działa
m.dorotka
Ja tam nie anatom, ale jedno pomaga drugiemu
trisetum i kathy
A propos kreta a może to jest zagubiony czeski kibic i trzeba mu dać odpowiednią ulotkę w brailu by znalazł swoich
Ja tam nie anatom, ale jedno pomaga drugiemu
trisetum i kathy
A propos kreta a może to jest zagubiony czeski kibic i trzeba mu dać odpowiednią ulotkę w brailu by znalazł swoich
witajcie ludziska, u nas była w nocy nawałnica od 24 nie mieliśmy światła bo drzewo pod domem się złamało wprost na linie wysokiego napiecia i dopiero naprawili.normalnie koniec swiata...
krecik sie boi tylko w pierwszym momencie..potem sie oswaja i ma straszaki w głębokim poważaniu
taaaa...
takie pytania mam:
- co będzie pierwsze 1000 fejsotwardzieli, czy milionowy wpis ?
- ile teraz dziennie wpisów bywa oddawanych i kto ich robi najwięcej ? A w przeliczeniu, za przeproszeniem, w stosunku - do na bytności na stronie ?
- kto wpisywał z największej ilości ników ? /uwaga, to perfidnie podchwytliwe pytanie - odpowiedź może być niespodzianką /
- kiedy wpadnie największa, potwierdzona typowaniem NIE wysłana ?
takie pytania mam:
- co będzie pierwsze 1000 fejsotwardzieli, czy milionowy wpis ?
- ile teraz dziennie wpisów bywa oddawanych i kto ich robi najwięcej ? A w przeliczeniu, za przeproszeniem, w stosunku - do na bytności na stronie ?
- kto wpisywał z największej ilości ników ? /uwaga, to perfidnie podchwytliwe pytanie - odpowiedź może być niespodzianką /
- kiedy wpadnie największa, potwierdzona typowaniem NIE wysłana ?
witam wszystkichja dziś tylko na chwilke bo musze wracac do pracyDla zainteresowanych kuponik w moim profilu.Zycze wszystkim miłego dnia i wysokich wygranych
islandorka
Współczuję u mnie też już tak było kilkakrotnie. Człowiek się przekonuje w jakim stopniu jest uzależniony od prądu
Współczuję u mnie też już tak było kilkakrotnie. Człowiek się przekonuje w jakim stopniu jest uzależniony od prądu
Witam wszystkich. TriseĹŁum ku gdzie są krety trzeba powtykĂĄc w ziemię druty i nałożyć na nie puszki po piwie , wiatr będzie skukać puszka o drut i ho wystraszy.
trisetum
kup w biedronce puszkowe
odstąpisz je w żabce z jakimś rabatem - oczywiście
uzależnionym od zwrotu puszki i masz 2/1
kup w biedronce puszkowe
odstąpisz je w żabce z jakimś rabatem - oczywiście
uzależnionym od zwrotu puszki i masz 2/1
To tak samo jak z numerkami zawsze co innego wylosują niz jest skreślone
mirnam...opcja ze straszeniem podobnym wynalazkiem sprawdzona...działa tylko przez moment
R 36
to tego triku z puszkami sie kreciki szybko przyzwyczajają,tak słyszałem,,jutro od ruskich kupie troche dynamitu
to tego triku z puszkami sie kreciki szybko przyzwyczajają,tak słyszałem,,jutro od ruskich kupie troche dynamitu
To zakop butelkę pod latem 45 stopni i wiatr będzie grał na butelce i też wystraszy . Tak zakop połowę butelki.
a tak serio....to wystarczy go polubić
toć to My włazimy na jego teren
toć to My włazimy na jego teren
Ewentualnie jeżeli masz dostęp do karbitu , to wrzucić do nory karbitu i on pod wpływem wilgoci wytwarza gazy które też przegonią kreta
Brian Hibbard [*] miał 65 lat
http://www.youtube.com/watch?v=qgDKtLPp46s&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=qgDKtLPp46s&feature=player_embedded
dobra - już nie rozpaczać - w końcu kto z młodzieży Go zna i kojarzy ?
nara tymcza poowooooo
Ps
lila
nara tymcza poowooooo
Ps
lila
Lila
Mirnam
Mirnam
jak ktoś chce trafić 7z 10 to niech obstawia WSZYSTKIE LICZBY Z PIERWSZEJ LUB Z DRUGIEJ DZIESIĄTKI
Lila i za spóźniony refleks spowodowany opuszczeniem chatu w celach służbowych
jackwar
jackwar
ja powtórka 78 ...1/1 ... ja juz nie piszę tuuu i poowwoo..
witam państwa
jackwar
Według mnie o 14-stej może też być wielki come back 40-stek. Ostatnio w ogóle trudno typować, bo są całe ciągi kolejnych liczb nie wynikające z niczego a tym bardziej statystyk
wojtas
Według mnie o 14-stej może też być wielki come back 40-stek. Ostatnio w ogóle trudno typować, bo są całe ciągi kolejnych liczb nie wynikające z niczego a tym bardziej statystyk
wojtas
jackwar..już poprawione.Musi wstawić inną liczbę albo będzie bez typu
Lilcia
medea
medea
jackwar
medea właśnie dla tego twierdzę że można stawiać na ciąg z pierwszej dziesiątki , ewent. z drugiej .
z 40tek wykręciłem dzisiaj 41 i 49
torsan
chciałem wysłać ciąg 11-20,bo coś czuję,że dużo ich będzie
torsan
Lila
Masz 100 % rację. Niestety w istytucji tak małej jak moja ktoś musi być by obywatela obsłużyć, więc niestety musimy się trzymać uzgodnionych między sobą podziałów czasu na urlop w lecie. Mi wypadł w tym roku sierpień
Lila
Masz 100 % rację. Niestety w istytucji tak małej jak moja ktoś musi być by obywatela obsłużyć, więc niestety musimy się trzymać uzgodnionych między sobą podziałów czasu na urlop w lecie. Mi wypadł w tym roku sierpień
jackwar...jak nie zatypuje do 13,50 to wstaw jej liczbę z poprzedniego typowania
torsan-w piątek ostatni raz wygrałem,w sobotę wtopa,dzisiaj chyba cos wysle
torsan..pokombinuj.Zobaczymy co wleci na suchobo już wysłałam kupony rano a teraz z pracy wyjść raczej nie mogę
medea..ja żartuję z tym urlopem.Niedawno wróciłam i znowu mi się marzy
lila...juz nic taka malutka bobo cały czas szukam mnie
jackwar
A to ja bym stawiała na ciąg z drugiej dziesiątki. Bo 21,23,24,27,28,29 kiedyś latające stadami teraz bawią się w partyzantkę z graczami
A to ja bym stawiała na ciąg z drugiej dziesiątki. Bo 21,23,24,27,28,29 kiedyś latające stadami teraz bawią się w partyzantkę z graczami