Wpisy 988 062 – 988 161
18 czerwca 2012 18:52 → 18 czerwca 2012 20:07, 100 wpisów
taaaa jasne - 'ile razy do roku' - czwórkę miałem bodaj trzy, może cztery razy
robal
to nieźle , a grasz na system pełny, czy po 1,25 więcej zakładów
to nieźle , a grasz na system pełny, czy po 1,25 więcej zakładów
Wysłałem jednego kupona,droga do kolektury była ciężka:upał:30 stopni,o mało się nie ugotowałem,przyjmujący zakład kobieta,obsługa średnio na jeża...
Największym moim wrogiem jest ten:z rogami on nie pozwala mi wygrywać,więc mogę nie awansować w typowaniach na wieczór:
A w studio lotto strasznie śmierdzi,czuć zaduch podczas losowań i zapach smoly jak w piekle...
PLUS DLA POLSKICH PIŁKARZY-BO PO FAZIE GRUPOWEJ NIE MUSZĄ WRACAĆ DO DOMU
trisetum
ja na dżokera mam taki system - wybieram te nietypowe, np 10,20,30,31,32,26,29,2,--- na dziś nie gram, ale obstawiałbym 19
ja na dżokera mam taki system - wybieram te nietypowe, np 10,20,30,31,32,26,29,2,--- na dziś nie gram, ale obstawiałbym 19
Ten mój jeden zakład multi to wszystko co mam dzisiaj dla sknery ts...
gg/mam 1 zakład na chybił a ostatni raz w jokera grałem chyba z pół roku temu tak jakoś mnie wzieło na to
Najlepiej by było aby maszyna losująca działała nie na podmuch lecz zagarniała widłami kulki...
Skusili mnie takze na zdrapkę:szybkie 50 i szybko pozbawiono na starcie mnie już o 2zeta:
UFF JAK GORĄCO-WESZŁO BY SIĘ DO MORZA ,A NIE PRAŻYC SIE W TEJ KOTLINIE
Masoni i iluminaci według teorii spiskowych przejmują kontrolę nad swiatem,kilka osob ma więcej niż 90 procent wszystkich dóbr i kasy:
TUSKOLUDKOWIE PRZYZNAĆ NAJUBOZSZYM UPAŁOWE ŻEBY MIELI CHOCIAZ NA WODĘ NIE TA PROCENTOWĄ
NIEMCZURY NAD BALTYK JEŻDŻĄ A POLACZKOW NIE STAĆ DO K..WY NĘDZY-CO ONI SA LEPSI?
TUSK DOPIĄŁ SWEGO -WIECIE DLACZEGO,JESTESMY DRUGA IRLANDIĄ,ODPADAMY Z EURO
Hipcio.
Czasem jest dobrze zaprzyjaźnić się z wrogiem.Spróbuj.
Czasem jest dobrze zaprzyjaźnić się z wrogiem.Spróbuj.
Majwoj
Emerytka ale ts mnie nie lubi nie daje nic wygrywać,a porywa pieniążki:
Hipcio.
Ale Ty się masz zaprzyjaźnić z
Ale Ty się masz zaprzyjaźnić z
Hipcio.
Ale nie za żywota.
Ale nie za żywota.
Ojca Pio kusil ten:przybierając postać nagiej tanczącej kobiety..
Już po euro,polska odpadła a pilkarze zagarneli jak piszą po kilkaset tysięcy zloty...
Teraz euro już bez naszej reprezentacji,podoba mi się gra portugalii:
Przed losowaniem nalezy zasłonić firanki aby Obcy nie namierzyli i nie wylosowali innych liczb...
hipopotan
no mNiej zmiłowanie - no co Ty tam piszesz ?
prze to dokładniej
no mNiej zmiłowanie - no co Ty tam piszesz ?
prze to dokładniej
a z tego wpisu - 988135 - to 10/10 z maszyny, czy sam kreśliłeś ?
Najlepiej mozg chronić przed zlymi informacjami:może nasi wygrają na euro 2012,może ten mecz jeszce się nie skonczył...
Hipo - niech zgadnę - wykopsałeś 3,22,36 ?
Hartge - jedną niedoszacowałeś, o dychę
Hartge - jedną niedoszacowałeś, o dychę
byłam w biedronce....ludziska płacą powyżej 100 i nic......może temu, że moja biedrona obok kościoła
:jedyna nadzieja,że maszyna się zbuntuje w tym upale i odmowi posluszenstwa,a wtedy liczby padną przypadkowe..