Wpisy 987 476 – 987 575
18 czerwca 2012 13:08 → 18 czerwca 2012 13:28, 100 wpisów
mój komp ocipiał z upału...
MASAKRA taki upał a oni mnie wołają w ziemniaki...pomocy!!!
krzysiooo...nic się nie przejmujdostanie kilka razy w dupsko to się otrząśnie a jak mu na dachu wyląduję to już w ogóle się opamięta
musze wypic zajebiaszcza kawe i do ataku tuptusiu...chciał czy nie to trza...
lila-tylko jest jeden problem nie wiadomo czy zastaniesz scollsa w domu
torsan sam kresliłeś???
lila....i to wszystko jasne
Lila yes w zielicho...zmasakrowac je!!!
islandorka.....a no to współczuję a dużo tych ziemniaków masz posadzonych?
torsan cieszysz sie jakbyś sam kreślił...
Lilcia powiedzmy ze ja jako wspól...kawał pola nie działeczka...
jak chce jeść to trzeba robić i zbierać...
islandorka
torsan
Pojawiam się i znikam, bo pomimo upału kupa ludzi chce rozwiązać swoje problemy prawne. Dawno już takiego dnia przyjęć nie miałam by wszyscy zapisani na spotkanie przyszli
torsan
Pojawiam się i znikam, bo pomimo upału kupa ludzi chce rozwiązać swoje problemy prawne. Dawno już takiego dnia przyjęć nie miałam by wszyscy zapisani na spotkanie przyszli
torsanku to tak jak ja
islandorka...zbierz wszystkich z czata jak wpadniemy w te zielska to chwila moment i po robocie Każdy będzie dzierżył Haczkę w dłoni a scollsa zapędzimy pierwszego
medea to ty wyższa klasa widzę !!!
torsan
Mam tak samo w kwestii wygranych od czasu czyt. prawie miesiąca gdy w MM mam wyłącznie w porywach zwrot zakładu.
Mam tak samo w kwestii wygranych od czasu czyt. prawie miesiąca gdy w MM mam wyłącznie w porywach zwrot zakładu.
Lila ja bede na koncu poganial jakims biczyskiem co by robota szybciej szła
scolls słyszałeś do roboty!!! i cała reszta...pomożecie? pomożemy!!!
trisetum
Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się do wykonywania tej powszechnie nielubianej profesji
Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się do wykonywania tej powszechnie nielubianej profesji
scolls...ja Ci dam poganiać haaa to byś źle trafił jeśli chodzi o mnie
torsan nie dobijak mnie ok spadam na i musze iść...zajrze wieczorem coście ugrali...
torsan
CH/T niestety też mnie zawodzi kiedyś to nawet 4/5 dwa trzy razy pod rząd się zdarzało a teraz same pustaki. Ostatnio za to od czasu do czasu coś tam wydrapię w porywach nawet 10 zł, więc jest na dalszą zabawę a poza tym dno, szuwary, wodorosty
CH/T niestety też mnie zawodzi kiedyś to nawet 4/5 dwa trzy razy pod rząd się zdarzało a teraz same pustaki. Ostatnio za to od czasu do czasu coś tam wydrapię w porywach nawet 10 zł, więc jest na dalszą zabawę a poza tym dno, szuwary, wodorosty
dla kogo miły to miły...
madea-ja sporadycznie na ch/t grałem wczoraj tak jakoś zagrałem i teraz na ch/t bede grał
Lila sa dwie opcje:albo poganiasz albo jestes poganiana it is live
2 dni chlania i zabawy a dzis do harówy...nie maja litości...
torsan nie ojaj...ide se
islandorka...tylko nie padnij w tym polu.Popiłaś a teraz na kacu na taki upał
Lila u nas jeszcze znajdziesz całą uprząż dla scollsa...
Lilcia kaca nie mam ale głowa mnie boli już 3 dni...
Najgorsze w tej robocie czyli darmowym poradnictwie prawnym w ramach pomocy społecznej jest to, że urzędnicy odsyłają do mnie wszystkie przypadki osób zaburzonych, niepełnosprawnych intelekturalnie oraz starsze osoby z demencją tudzież innych ludzi normalnych inaczej. A jak jest taki upał to niektórzy z tej ostatniej kategorii potrafią być naprawdę nieprzyjemnie trudnymi klietami
scolls ale to taka oryginalna dla konia..chomąto i cała reszta... biedny będziesz jak cię Lila w to ubierze...,
Islandorka i Lila
Ja tylko żartowałam z tym chybikiem przy pomocy frędzla i hamaka
Ja tylko żartowałam z tym chybikiem przy pomocy frędzla i hamaka
scolls ja w ogóle jestem wredna baba...
nikt nie bedzie robil doswiadczen z fredzlem i hamakiem zglaszam zdecydowane VETO
jak ktoś mi zalezie to nie ma przepros do konca świata...
scolls nie ten wiek...
brunetka od urodzenia...
scollswcale sie nie obraże...
Lubie ludzi taktownych i nie nachalnych...a najgorzej nie cierpie jak ktoś mi coś wciska..scolls ale nie to co myślisz...