Wpisy 987 433 – 987 532
18 czerwca 2012 12:58 → 18 czerwca 2012 13:19, 100 wpisów
scolls...oocoo chodzę ...twoje jedno słowo ....zapraszasza...czyli to znaczy przeprosić ...to nie jest tooo
Witam witam widzę same znajome twarze
hej Lilcia,e46, ja dwa dni balowałam...
krzysio dobra moge przeprosic ujmy mi to nie robia ale tak na marginesie to Ty niedoslyszysz czy niedowidzisz ze tak piszesz
a wygrane...
ale swoja droga to krzysio czy mamusia z tatusiem nie nauczyli cie ze nie ładnie jest kogoś PODPIEPRZAC
dobra uciekam...
scols ..ty nie uwazasz ze wczoraj sam mówiłeś nieeee booooj sie lila widzisz dała klapaaa
scols ..ty nie uwazasz ze wczoraj sam mówiłeś nieeee booooj sie lila widzisz dała klapaaa
scolls frędzelku taki upał spokojnie
scolls..ja ***a chyba jednak luknę zaraz na odlot samolocików do Londynku
islandorka na temat fredzla to temat zakonczony niech wypowiadaja sie ci co maja sznureczki
widze ze dzis taka atmosfera ze nie ma z kim pożartować...
ok nie i tak będzie...
islandorka..jak to nie ma z kim pożartować.?wszyscy przeca żartujemy
lila...
torsanku kochanie...a udusić cie
torsan mi dałeś jakieś zgniłe cyferki a sam sie cieszysz??? bo wygrałes...
scols ...przeczytaj twoje wpisy nr ...986363 i ide tam
torsan żeby mi to było po raz ostatni !!!
no może za chwile...
mój komp ocipiał z upału...
MASAKRA taki upał a oni mnie wołają w ziemniaki...pomocy!!!
krzysiooo...nic się nie przejmujdostanie kilka razy w dupsko to się otrząśnie a jak mu na dachu wyląduję to już w ogóle się opamięta
musze wypic zajebiaszcza kawe i do ataku tuptusiu...chciał czy nie to trza...
lila-tylko jest jeden problem nie wiadomo czy zastaniesz scollsa w domu
torsan sam kresliłeś???
lila....i to wszystko jasne
Lila yes w zielicho...zmasakrowac je!!!
islandorka.....a no to współczuję a dużo tych ziemniaków masz posadzonych?
torsan cieszysz sie jakbyś sam kreślił...
Lilcia powiedzmy ze ja jako wspól...kawał pola nie działeczka...
jak chce jeść to trzeba robić i zbierać...
islandorka
torsan
Pojawiam się i znikam, bo pomimo upału kupa ludzi chce rozwiązać swoje problemy prawne. Dawno już takiego dnia przyjęć nie miałam by wszyscy zapisani na spotkanie przyszli
torsan
Pojawiam się i znikam, bo pomimo upału kupa ludzi chce rozwiązać swoje problemy prawne. Dawno już takiego dnia przyjęć nie miałam by wszyscy zapisani na spotkanie przyszli
torsanku to tak jak ja
islandorka...zbierz wszystkich z czata jak wpadniemy w te zielska to chwila moment i po robocie Każdy będzie dzierżył Haczkę w dłoni a scollsa zapędzimy pierwszego
medea to ty wyższa klasa widzę !!!
torsan
Mam tak samo w kwestii wygranych od czasu czyt. prawie miesiąca gdy w MM mam wyłącznie w porywach zwrot zakładu.
Mam tak samo w kwestii wygranych od czasu czyt. prawie miesiąca gdy w MM mam wyłącznie w porywach zwrot zakładu.
Lila ja bede na koncu poganial jakims biczyskiem co by robota szybciej szła
scolls słyszałeś do roboty!!! i cała reszta...pomożecie? pomożemy!!!
trisetum
Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się do wykonywania tej powszechnie nielubianej profesji
Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się do wykonywania tej powszechnie nielubianej profesji
scolls...ja Ci dam poganiać haaa to byś źle trafił jeśli chodzi o mnie
torsan nie dobijak mnie ok spadam na i musze iść...zajrze wieczorem coście ugrali...
torsan
CH/T niestety też mnie zawodzi kiedyś to nawet 4/5 dwa trzy razy pod rząd się zdarzało a teraz same pustaki. Ostatnio za to od czasu do czasu coś tam wydrapię w porywach nawet 10 zł, więc jest na dalszą zabawę a poza tym dno, szuwary, wodorosty
CH/T niestety też mnie zawodzi kiedyś to nawet 4/5 dwa trzy razy pod rząd się zdarzało a teraz same pustaki. Ostatnio za to od czasu do czasu coś tam wydrapię w porywach nawet 10 zł, więc jest na dalszą zabawę a poza tym dno, szuwary, wodorosty
dla kogo miły to miły...
madea-ja sporadycznie na ch/t grałem wczoraj tak jakoś zagrałem i teraz na ch/t bede grał