Wpisy 987 242 – 987 341
18 czerwca 2012 05:30 → 18 czerwca 2012 11:11, 100 wpisów
dzien dobry
choc to juz poniedzialek i nowy tydzien i nowe nadzieje z tym zwiazane to nadal wq...nie piatkowe trzyma za gardlo.
powiem tak...oj tam , oj tam....pamietacie jak furman smuda wolal na boisku "...Blaszczykowski , sam meczu nie wygraszzz!!!!..." MIAL chlopina RACJE !!! a poza tym jak mozna wygrywac jak brakuje w skladzie ... Adamiaka , Adamiakowej...i tych na Bee...pytam jak tu grac...i jak i z kim wygrywac?????
milego dnia Wszystkim
choc to juz poniedzialek i nowy tydzien i nowe nadzieje z tym zwiazane to nadal wq...nie piatkowe trzyma za gardlo.
powiem tak...oj tam , oj tam....pamietacie jak furman smuda wolal na boisku "...Blaszczykowski , sam meczu nie wygraszzz!!!!..." MIAL chlopina RACJE !!! a poza tym jak mozna wygrywac jak brakuje w skladzie ... Adamiaka , Adamiakowej...i tych na Bee...pytam jak tu grac...i jak i z kim wygrywac?????
milego dnia Wszystkim
dzień dobry...
ja oczywiście biorę swoją
Zapowiada sie piękny dzień.....
troche smutno bez ....kibicowania naszym, no ale...
PRZED nawet na to nie liczyliśmy....
Za to teraz dopiero się będzie działo.....każdy Kowalski wybiera nowego trenera
ja oczywiście biorę swoją
Zapowiada sie piękny dzień.....
troche smutno bez ....kibicowania naszym, no ale...
PRZED nawet na to nie liczyliśmy....
Za to teraz dopiero się będzie działo.....każdy Kowalski wybiera nowego trenera
Pewnie, ze każdy.....
W końcu KTO ma decydować gdzie trafi kasa za tak odpowiedzialne zadanie jak ... branie kasy ?
W końcu KTO ma decydować gdzie trafi kasa za tak odpowiedzialne zadanie jak ... branie kasy ?
Kathy....już mnie wyganiasz tak zupełnie
ciacho.....oszalała
trisetum.....
ciacho.....oszalała
trisetum.....
trisetum
pięknaja....wczoraj szpiony mi doniosły, że wcinałaś ciasto...więc mi tu nie ściemniaj
pięknaja....wczoraj szpiony mi doniosły, że wcinałaś ciasto...więc mi tu nie ściemniaj
wujas
Tak, brakuje takich jak Benaldo, takiego - Bessiego, Berresa, Beeneya, Bedolskiego, Belbeka... Albo - Beyny, Bermacha ...
Takiego Bele, Beradony, czy w końcu - Berobala...
nie no - wiecie, że czasem trochę żartuję, i , że z tym ostatnim, to m o ż e t r o s z k ę przesadziłem ?
Oj tak - trudna sprawa - zmiany
dobrego dnia
Tak, brakuje takich jak Benaldo, takiego - Bessiego, Berresa, Beeneya, Bedolskiego, Belbeka... Albo - Beyny, Bermacha ...
Takiego Bele, Beradony, czy w końcu - Berobala...
nie no - wiecie, że czasem trochę żartuję, i , że z tym ostatnim, to m o ż e t r o s z k ę przesadziłem ?
Oj tak - trudna sprawa - zmiany
dobrego dnia
janek35 a Jano
- z, w /typowanie na żywo - to ta sama osoba ? to
>> 121845. WITAM
JA SIĘ WCALE TU NIE ŻĄDZĘ BO Z NUMERKÓW SĄ PIENIĄDZE...<<
jest fajne
- z, w /typowanie na żywo - to ta sama osoba ? to
>> 121845. WITAM
JA SIĘ WCALE TU NIE ŻĄDZĘ BO Z NUMERKÓW SĄ PIENIĄDZE...<<
jest fajne
bułgaria - 399 zł
http://www.citeam.pl/oferty/wakacje/bulgaria-14-dniowa-wycieczka?utm_source=allegro&utm_medium=showcase&utm_campaign=wycieczka_do_bulgarii
http://www.citeam.pl/oferty/wakacje/bulgaria-14-dniowa-wycieczka?utm_source=allegro&utm_medium=showcase&utm_campaign=wycieczka_do_bulgarii
czekają na bank
13maxuu ...ja tak moje zdanie prawie pół moze spadnie albo nie spadnie
robalusiaaak ...ja 9 ..1/1 ...jeszcze podłączam twoje pewniaki 1/1
no to razem 2/2 ..
no to razem 2/2 ..
Robal_36 >>>> 987269.
bardzo mozliwym jest . ze masz racje ????
ja jednak mysle , ze tworcom tegoz spotu chodzilo wylacznie o tego najwazniejszego.....BIEDRONKIEWICZA...I POCHODNYCH...
bardzo mozliwym jest . ze masz racje ????
ja jednak mysle , ze tworcom tegoz spotu chodzilo wylacznie o tego najwazniejszego.....BIEDRONKIEWICZA...I POCHODNYCH...
kurde robal.. juz uciekł ..szuka jabłka pod drzewą ..i dobra znikam...
Witam wszystkich serdecznie
Jestem w niezłym nastroju, bo po wydrapaniu 2 zł w skarbie piratów, które po dołożeniu złotówki zamieniłam na bitwę morską dodrapałam się 20 zł jest więc za co poszaleć w TS
Jestem w niezłym nastroju, bo po wydrapaniu 2 zł w skarbie piratów, które po dołożeniu złotówki zamieniłam na bitwę morską dodrapałam się 20 zł jest więc za co poszaleć w TS
janek
kathy
13max31
A ja sobie przed chwilą zaszalałam i urządziłam polowanie na plus czyli skoro 8,76,80 bardzo długo plusami nie były odżałowałam 5 złotych i zobaczymy czy mam szczęście.
A propos pewniaków mi wyszło, że wpadnie 10 i 11 jednocześnie do spółki z 1 oraz 16. Tylko, że ostatnio mam zezowate szczęście
kathy
13max31
A ja sobie przed chwilą zaszalałam i urządziłam polowanie na plus czyli skoro 8,76,80 bardzo długo plusami nie były odżałowałam 5 złotych i zobaczymy czy mam szczęście.
A propos pewniaków mi wyszło, że wpadnie 10 i 11 jednocześnie do spółki z 1 oraz 16. Tylko, że ostatnio mam zezowate szczęście
13maxuuu ..ty wez sam 10 i 11 ..wypluj 9...
jackwar
Ja mam szczęście tylko do Bitwy Morskiej średnio co drugi trzeci raz wydrapuję 3,5 lub w porywach 10 zł. Dzisiejsze 20 to mój rekord A farta z pierwszego dnia sprzedaży Super 7 czyli sławetnych 77 zł nie udało się mi powtórzyć
Ja mam szczęście tylko do Bitwy Morskiej średnio co drugi trzeci raz wydrapuję 3,5 lub w porywach 10 zł. Dzisiejsze 20 to mój rekord A farta z pierwszego dnia sprzedaży Super 7 czyli sławetnych 77 zł nie udało się mi powtórzyć
medea ..o takiej końcówce nie pomyślałem 31
krzysio ...9 jest dobra nie trzeba pluć
krzysio ...9 jest dobra nie trzeba pluć
13max
Rzeczywiście 31 ostatnio się leniło, więc może to dobry pomysł
Rzeczywiście 31 ostatnio się leniło, więc może to dobry pomysł
zdrapki mają swoich zwolenników do których nie należę ale ostatnio do skrzynek wrzucali reklamę bet-at-home.com z bonem na 5 zł . trochę za te 5 zeta obstawiam wyniki euro i jak do tej pory jestem na plusie
mam jeden bon na 5 zł jak ktoś chce mogę mu dać kod do realizacji . Wypłata jest dokonywana po trzykrotnym obrocie minimalny kurs 1,50 . kto chętny ?
janek ...wiem że o godzinie napisałeś ..a mi chodziło że na 14 nie wylosują 22 liczb i 42 z 61 nie załapie się
Zobacz max liczby 61 to 13 a teraz jest 10 więc jest to możliwe a jak wpadało 42 to 61 też
a ja dalej wierce zobaczcie sobie ze po 66,69 dużo razy występuje 61.Ale to są oczywiście statystyki
nie duzo razy 6,69 ..na miesiąc
tylko to 4,34 albo 4,57
tylko to 4,34 albo 4,57
dobra znikam... ja muszę uciekaaa tam i koniec i powwoo
Razem ze sobą lubią wpadać liczby z takiej piątki 16,31,46,76 a skoro 76 wpadło i to nie raz to kto wie czy to nie dobry pomysł
janek , to proste , wchodzisz na stronkę , rejestrujesz się , nadają ci numer gracza na który się logujesz , realizujesz bon w zakładce wpłaty i obstawiasz . masz tabelki z zakładami , klikasz na którąś stawke i pokazuje ci się w górnym lewym rogu możliwość obstawienia kwoty , naj mniej stawiasz 1zł. w ten sposób masz możliwość obstawienia 5 zakładów . zapamiętać musisz tylko numer gracza jaki ci nadadzą .
Będzie to co musi być
Wsłuchaj się w pierwotny rytm
Zsynchronizuj z ziemią puls
Zdarzeń nie przyśpieszy nic...
http://www.youtube.com/watch?v=2tqfoosaGrw