Wpisy 986 776 – 986 875
17 czerwca 2012 16:54 → 17 czerwca 2012 18:15, 100 wpisów
tego nikt nie zgadnie......w każdym razie o "męski typ" mu szło.....
Dorotka..jak będziemy miały sie spotkać to jakiś bilobil mi kup...bo moge Cię nie pamiętać
drogie panie, nie jest tak żle,macie komu kibicować FORZA ITALIA-przystojniakom!!!
mam nadzieję że nie długo będę musiała czekaćnie ma sprawy przypomne się
gregorus...ja teraz....z pewnych względów...muszę.....kibicować Chorwacji
podziekujmy-Szpakowski pilkarzom,paściarzom za ich wystep na Euro,ostatni miejsce w grupie określanej za najslabszą i u siebie grali patałachy
wszytkim
"bo ja muszę do Strefy, takie mam zadanie - być
ta... jasne, kolejna porcja alu puszek do zebrania.
Irytująca persona.
ta... jasne, kolejna porcja alu puszek do zebrania.
Irytująca persona.
jak tam meczu ?
widze ze iknka falgi znikła
widze ze iknka falgi znikła
ja tez flage schowałem w ką t
wstyd teraz sie rzyznac ,że sie jest olakiem
torsan
pamiętasz wpis z przed paru dni czy gram na czechy-- i jak u buka po wczoraj
pamiętasz wpis z przed paru dni czy gram na czechy-- i jak u buka po wczoraj
kriss
możesz zmienić obywatelstwo na ... czeskieożeń się z knedliczką
możesz zmienić obywatelstwo na ... czeskieożeń się z knedliczką
....było minęło znowu trzeba będzie czekać sto lat na mistrzostwa
gg....wole zostac kawalerem
torsan
gdybay zagrał u buka, to na knedle by dał, zaś na grecką sałatkę na pewno nie
gdybay zagrał u buka, to na knedle by dał, zaś na grecką sałatkę na pewno nie
ostatnim razem jak włosi grali,miałem w klubie fabio capello z engelem na pizzy!!!
torsan
znakiem tego buki się obłowiły i ...emeryt się obłowiłbo na pewno na grecję postawił
znakiem tego buki się obłowiły i ...emeryt się obłowiłbo na pewno na grecję postawił
kasiu ,dorotko jutro po 12-stej na starym rynku pod koziołkami zapraszam do rydwanu
torsan
ja wczoraj po mm i tak na -, bo wieczór 0zł, a na 22 dziś mam 9/9 tą z profilu porócz 45
ja wczoraj po mm i tak na -, bo wieczór 0zł, a na 22 dziś mam 9/9 tą z profilu porócz 45
gregorus....jutro raczej nie dam rady...ale dziękuję za zaproszenie
gg36
liczby które się mogą powtórzyć 1,9,18,21,28,30,32,44,52,78
liczby które się mogą powtórzyć 1,9,18,21,28,30,32,44,52,78
majwojmnie sie pytasz jak ja pojęcia nie mam, jak dam ze 2 liczby do powtórzenia to nigdy nie trafię
panie torsanie ...a jaki potwórka najwiecej 3/3 na miesiąć ..czy ty dobrze uwazasz
torsan
gram i tak i tak, zaraz idę do żb, ale keno nie tylko krzyż. kupie bo nic dziś jeszcze nie drapałem
gram i tak i tak, zaraz idę do żb, ale keno nie tylko krzyż. kupie bo nic dziś jeszcze nie drapałem
torsanie...
torsan
w keno na razie sukcesów nie ma bo już i nie codziennie gram, w pt rano 6/9=10zł na kreślone
w keno na razie sukcesów nie ma bo już i nie codziennie gram, w pt rano 6/9=10zł na kreślone
torsanie ..na miesiąc 5,57,78 ..7razy spadła sprawdz sam
nasi smutni chłopcy -to biało-czerwoni wygrać im sie nie udało-Smude i wszystkich nas pokopało
gg...co dzis onstawiasz?
KOKO KOKO EURO SPOKO KURA NO I KOGUT GDOKO -WSZYSCY RAZEM POGDAKAJMY BĘDA JAJA W STAJNI
majwoj trzeba się przyczaic na te 8 baniek we wtorek i taką sobie sprawic w końcu