Wpisy 986 476 – 986 575
17 czerwca 2012 13:18 → 17 czerwca 2012 13:44, 100 wpisów
majwoj...aha rozumiem,czyli wiecznie dla Ciebie jest coś nie tak,tak?
2,7,21,60,77,79
torsan..tez o wieczornym piszę chybajuż mi się chyba wszystko pintoli powoli
Dziś wygrają niemcy
HARTGE...
zastanawiam się czego nasi nie grają tak jak Grecy cały mecz się bronią robią jedną akcje i strzelają bramke
torsan..jakaś masakragodziny mi się pintolą,dni gubię ,ciekawe co jeszcze się przydarzy
mala...i z Kuźniarem wywiad przeszedł koło nosa Ja się tak wkierwiłam że,poszliśmy do Warki na piwo bo wyrobić w domu nie mogli znajomi
Grecja wczoraj 3 strzały na bramke w tym 2 niecelne czyli jeden strzał w bramke i gol
Damian..pewnie że,możesz.Dobrze że,rozwód już za mną a nie przede mną
lilka już mogę zapomnieć o wywiadzie z Kuźniarem i K. Błaszczykowskim
a pisałam ostatnio, że prędzej w totka trafię niż Nasi wygrają mecz
Damian..ja raz podjętych decyzji nigdy nie żałuję.Wręcz przeciwnie,podjęłabym je jeszcze raz
Damian...ale nie nasIntercyza spisana była.Nic nie ma tu TwojegoZ czym przyjechałeś z tym wypad robiszczyli z 1 walizeczką ,no i ten swój samochodzik możesz zabrać bo z mojego nic nie uczkniesz
DAMIAN..Twój to ten samochód jakim przyjechałeś a BMW,mercedes hondzia wszystko moje bo za twoje raczej nie kupione
mala..ja nigdy niczego nie żałuję poczekaj wpadnę do Ciebie to sama zobaczysz
mala....On Tylko by chciał kasę a co ja kasa pożyczkowo zapomogowa to ***y nędzy?Niech się weźmie do roboty
Damian..nie przypominam sobie żebyś Ty coś kupił za swojeKto pracował ten pracował
Często spotykamy się ze stwierdzeniem 'a c*** wie', czy ktoś może mi powiedzieć skąd 'on' to wie?
Losowanie zaraz