Wpisy 984 205 – 984 304
15 czerwca 2012 21:54 → 15 czerwca 2012 22:11, 100 wpisów
scolls.....to zależy kto sobie co może poparzyć trzeba tak lawirować kopytami zeby oszczędzić sobie bólu.Dla chcącego nic trudnego
scolls...no dobrze mówisz i masz ..bezpieczne na ściana ..a przywiecisz na ściana jak pipka
profesor1980 tak to jeszcze lepsze kursy są i bez podatku ja musiałem w STS-ie zagrać bo nie mam konta internetowego
lila...moje nóżki na profilku i jakoś się nie czepia chwała bogu
krzysio moj tata zawsze mowil taka przestroge:nie wierz w nic co widzisz ze jest napisane lub namalowane bo kiedys na plocie jego kolega zobaczyl napis PI...A chcial polizac i mu drzazga w jezor weszla
profesor1980 ale 110 złotych wygrać to myślę że to nie jest mało byle żeby nasi wygrali a przy okazji ja także 

torsan

torsan a ty na naszych coś jutro obstawiasz
scolls...i dobrze że ucięte,Ty byś zaraz tak na pierwszej randce chciał wszystko
panie torsanie ..ty jeden zawsze mówisz ..ale nogi i krótka spodniczka prawie widać majtek ...a twoja mamusia
torsan ja tak samo obstawiłem 

nicolla
scolls..poczekaj,wsiądę na mopa dolecę do LONDON i się obaczynie ma tak od razu nic
lila.... facet nie ma dziewczyny ..chce przywiercić na ściana ..tak jest zycie dawno temu
na chwilkę na inną stronę zmykam a póżniej zobaczę losowanie i tuż po losowaniu wrócę na czat 

Możecie choć przez chwilę pomysleć o cyferkach
profesorze...a myślisz że,się da przy tych zboczuchach o liczbach pomyśleć ?
Lila..no fakt tu się nie da mysleć o cyferkach
Ja jestem zodiakalny byk
Damian...no zodiakalna jak Ty mój mąż to już panną raczej nie jestema szkoda
Ja w kwietniu skończyłem 32 lata
Damian....pewnie że mogę się z tobą roziweść co chyba jednak uczynie