Wpisy 983 633 – 983 732
15 czerwca 2012 14:26 → 15 czerwca 2012 18:09, 100 wpisów
nicolla15 mam juz 4 chetnych na zostanie milionerami tylko musze kuponik nadacczekalem jeszcze na majwoja23 no i sie pojawil
983198. giorgio 2012-06-15 (11:49)
Wyrazy współczucia!!!Jak zdążysz poślij dzisiaj na dwa losowania takie zestawy:3,5,22,33,38,75.15,29,35,49,62,67....
Wyrazy współczucia!!!
Wyrazy współczucia!!!Jak zdążysz poślij dzisiaj na dwa losowania takie zestawy:3,5,22,33,38,75.15,29,35,49,62,67....
Wyrazy współczucia!!!
Lila
Dopisano wygrane multi multi
Lila jak masz ladne nogi to mozesz sie pochwalic a moze beda padac same 10/10 tak ze wybieraj albo casting albo private in London
nie w życiu
tylko - tak tam jeszcze było o długim siedzeniu .... i w czternastu / bo i 22 i 38/ nie mieć n i c - to też albo umiejętność, albo pech ...
A ponieważ słyszałem o miszczach, którzy mieli metody i rozpintalali keno, czy szarpali sposobem mm - to paczyłem z większą uwagą
tylko - tak tam jeszcze było o długim siedzeniu .... i w czternastu / bo i 22 i 38/ nie mieć n i c - to też albo umiejętność, albo pech ...
A ponieważ słyszałem o miszczach, którzy mieli metody i rozpintalali keno, czy szarpali sposobem mm - to paczyłem z większą uwagą
dla gracza/ki co o***olił ts na 4/4; 924x 4/4, pewnie 900 x dla jednego klienta
A ja sobie dzisiaj w keno 48zł i 2 zł.I jest na jutrzejsze granie.
Wlaśnie gg 36.To dzięki Tobie.Bo piszesz o tym keno i zdecydowałam się wysłać.
Dobra ja się utleniam
nicolla...
kathy...
emerytko...
scolls...
Robalku...
Monet...
gg..
nicolla...
kathy...
emerytko...
scolls...
Robalku...
Monet...
gg..
Lila
e46
pierwszy raz wysłane i trafione ? jaka qrna technologia - jaki czujnik tam maja, żeby na zachętę złowić, nooo ja pinkole
pierwszy raz wysłane i trafione ? jaka qrna technologia - jaki czujnik tam maja, żeby na zachętę złowić, nooo ja pinkole
Lila.. .
Robal.
Drugi raz wysłałam.Za pierwszym razem było tylko 9zł,a dzisiaj 50zł.
Drugi raz wysłałam.Za pierwszym razem było tylko 9zł,a dzisiaj 50zł.
Na takie liczby -11,12,35,36,46,47.
rodowite ale tu jest taka mieszanka narodowosci ze zawsze sie cos fajnego zobaczy
siema kiedy wyniki kaskady ? losowanie przeciez powinno byc pierwsze, o 14 ?
Uuu, myslalem ze o 14 dlatego wyslalem, pierwszy raz w zyciu lotto w wieku 25 lat... i chyba ostatni
Jakos nie wierze, w takie sprawy jak wygrane Ciezko pracuje za psie pieniadze a tu mial bym wygrac cos... hehe nie mozliwe. Dobrze poczekam do tej 22 dzieki za odp. Czesc
Milego dnia
Bonus Multi Multi: 440 000 złotych
czarek2012 a ile lat juz grasz?
Lila
nicolla15
emerytka 46
emerytka 46
nicolla15 gralas cos na 14 ?
no to ładnie i byle jak naujczesciej tak wpadalo
szkoda ze tak marnie placa za ta 4/4 84 zl to skromnie
Podobno w komisji nadzorującej przebieg losowania siedzą jacyś emerytowani pracownicy teesa i nauczyciele....
I tak się zastanawiam, i nie to żebym nie znał, w tych czasach dziwnych, porządnego nauczyciela, ale - dlaczego nie - no, nie wiem - prawnicy, lekarze, czy choćby tylko pielęgniarki ???
I tak się zastanawiam, i nie to żebym nie znał, w tych czasach dziwnych, porządnego nauczyciela, ale - dlaczego nie - no, nie wiem - prawnicy, lekarze, czy choćby tylko pielęgniarki ???
Albinlotto.
tolo trojke bedziesz wysylal na wieczor?
za duzoo 3/3 ...nie mam siły
tolo lepeij juz na 4/4 zobacz ile dzisiaj wpadlo na 14
2/4 tyle samo placa co 2/3 a latwij sie trafi 2 /4 niz ta 2/3
albinlotto....nie pytaj tuu iluu osób wygrają 4/4 ...widzisz kto ma vipe dobrze wiedzą
dobra kuurde znikam. ...teraz oblicze MM
ulala...
ulala...nie gram teraz ...jak trafiam 2 razy 2/2 ..i zaczynam gram w realu ...
ulala...ok ...
Ulala
Krzysio
Krzysio
Ulala,
Jeszcze czas.Na razie o tym nie myślę.
Jeszcze czas.Na razie o tym nie myślę.
Św.Mauront z Marsylii.Patron piłkarzy i kibiców.
Jutro trzeba się do niego modlić.
Jutro trzeba się do niego modlić.
Ulala.
Jest super.Tylko wiesz czego brak.
Jest super.Tylko wiesz czego brak.
Kosmaty
Emerytko wiem....many.many many kochane....kto ich wymyślił ten miał łep jak sklep
Emerytko wiem....many.many many kochane....kto ich wymyślił ten miał łep jak sklep