Wpisy 983 505 – 983 604
15 czerwca 2012 13:31 → 15 czerwca 2012 14:16, 100 wpisów
mialem na niego tzw.haka od poczatku i ja stawialem warunki a on tylko grzecznie i zgodnie z prawem musial przelykac sline
Lila
To jest proste jak masz oszczędności i kwalifikacje umożliwiające znalezienie pracy gdzieś indziej. Jak jesteś niewykształconą osobą o niskich kwalifikacjach zarabiającą najniższą krajową z ledwością wystarczającą na przetrwanie od pierwszego do pierwszego, mającą na utrzymaniu bezrobotnego męża lub żonę oraz nie daj Boże dzieci to sprawa nie jest taka prosta. A takie właśnie osoby wybiera sobie ten pan na ofiary.
No i stosuje starą jak świat zasadę dziel i rządź dzięki której ma kilku bardzo żarliwych obrońców co to zawsze potwierdzą gdzie trzeba, że on jest cud miód i ultramaryna, bo jak poleci to roboty za taką kasę z zerowym wysiłkiem nigdzie nie znajdą. I tak się to w tej firmie toczy.
To jest proste jak masz oszczędności i kwalifikacje umożliwiające znalezienie pracy gdzieś indziej. Jak jesteś niewykształconą osobą o niskich kwalifikacjach zarabiającą najniższą krajową z ledwością wystarczającą na przetrwanie od pierwszego do pierwszego, mającą na utrzymaniu bezrobotnego męża lub żonę oraz nie daj Boże dzieci to sprawa nie jest taka prosta. A takie właśnie osoby wybiera sobie ten pan na ofiary.
No i stosuje starą jak świat zasadę dziel i rządź dzięki której ma kilku bardzo żarliwych obrońców co to zawsze potwierdzą gdzie trzeba, że on jest cud miód i ultramaryna, bo jak poleci to roboty za taką kasę z zerowym wysiłkiem nigdzie nie znajdą. I tak się to w tej firmie toczy.
scolls..ty jeden muszić być twarda i mokra rura na dole całkiem nie zle
scolls...ale tak niestety jest,ludzie potrzebują pracy i są w stanie znieść prawie wszystko.Znajomy przyjął Panią sprzątającą do biura i do siebie do domu,wczoraj poszłam do niego załatwić sprawę i kobiecina zapitalała jak oszalała.Powiedzieliśmy żeby zwolniłą bo przecież nam padnie w tym biurze,zrobiliśmy kawę a ona na to że,jako zatrudniona przez niego nie może się napić kawy w jego towarzystwie.Popatrzyliśmy po sobie jak głupki jakieś.Kazałam jej usiąść i w spokoju zjeść śniadanie i wypić kawę i zwolnić tempo.Powiedziała że to jej pierwsza taka sytuacja żeby z szefem wypiła kawę.Pomyślałam sobie Boże kobieto gdzie Ty wcześniej pracowałaś.Pewnie gonili ją jak robola jakiegoś a to przecież nie Oświęcim do cholery a ona tez człowiek,nie ważne ze sprzątaczka.Zawód jak każdy inny.
dobra pintol uciekam..
medea76 nie zgadzam sie z Toba poniewaz gdybym bul w tej sytuacji ktora opisalas to nie mialbym nic do stracenia bo co to jest za zycie za najnizsza??przeciez to wegetacja!!ja osobiscie wykorzystalbym okazje zeby go wycisnac
znam to z autopsji jak masz miekkie serce to musisz miec twarda d...e
takie jest niestety zycie ze aby miec dobrze nieraz trzeba byc sq r
scolls...dlatego już oduczam się powoli być dobra bo dobroć to zbrodnia.Ostatnio dałam mendzie jednej kasę bo nie miała co do gara włożyć to mi portfel zajebała.Dobrze że tam tylko 200 zeta było.Wiedziałam kto i jak wpadłam na chatę to myślałam że,budę mendzie rozniosęPortfel oddała ale kasy już nie
a może takie
7,8,77
7,8,75
7,8,76
7,8,78
7,8,79
7,8,80
7,8,77
7,8,75
7,8,76
7,8,78
7,8,79
7,8,80
scolls...to był ktoś kogo bym nawet o taką rzecz nie podejrzewała.Biedna rodzina,przyszła baba do mnie pożyczyć kasę a portfel leżał w kuchni na blacie.Dałam jej pieniądze,zamknęłam drzwi i chciałam jechać do sklepu,portfela już nie byłoMa mi do niedzieli zwrócić 300 zeta,zostało jej 2 dni jeszcze
scolls..będzie musiała bo źle się stanieja się nie ***olę jeśli chodzi o zwrot mojej kasy
scolls....jak nie odda to wjeżdżam do niej na chatę i biorę kompa czy tam plazmę bo jakąś tam ma i po wszystkim
scolls..nie diabelska.Lubię pomóc ludziom ale nie lubię jak mnie ktoś robi w c***a
scolls...no tak ..tylko straci .. nie chce oodać kasa....
scolls.....no ma bo kupił mąż jak jeszcze pracowałTanio mnie ta plazma wyniesie.300
lila...nie martw sie
nicolla...no i wylosował menda jedno jajecznaniech go jasna krew zaleje
wszystkie panie maja piekne nogi to jest prawda oczywista oprocz tych co maja krzywe i owlosione
witam wszystkich przed losowaniem
Lila
Czuję dzisiaj zapach
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,24,31,32,36,41,43,49,50,52,53,57,59,63,65,68,73,74,77,79
Plusem jest liczba: 65
04,24,31,32,36,41,43,49,50,52,53,57,59,63,65,68,73,74,77,79
Plusem jest liczba: 65
jakie nogi takie cyferki a ze dzis nog nie bylo to cyferki do dooooopy
scolls...karwa właśnie widzę jaka fajna Tfuuuu dla mnie już nie fajna
u mnie nie było losowania....
ale zamiast to
ale zamiast to
Lila specjalnie dla Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=RCaHx16gqw4
http://www.youtube.com/watch?v=RCaHx16gqw4
Lila tak jestem za dac narratora i Lilki nogi na cała strone albo moze cos innego
kathy ja mysle jakby zapytac szczegolnie meska czesc widowni to zdecydowana wieszosc bylaby za
415 osób oglądało losowanie na Multipasko.. .
Scolls.. .
scolls..ha ha ha bardzo śmieszne .A co to lilki nogi to nalepka na kondom czy ki luj?http://www.youtube.com/watch?v=B5_DhQfHTnY
Lila.. .