Wpisy 982 807 – 982 906
14 czerwca 2012 20:32 → 14 czerwca 2012 21:50, 100 wpisów
HARTGE dlatego dla nas szarych ludzikow pozostaje tylko wiara w LOTTO
HARTGE ja wiem cos o tym gram juz 18 lat i w decydujacym momencie i tak dalem cialaprzeszlo obok 1,2 mln pln
dobra ludziki ja uciekam ale odwiedze Was jeszcze za jakies dwie godzinki wszystkim i do poklikania
Damian...darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda zapieprzaj na rolkach i koniec dyskusji
Damian.....nie wiem jak Ty ale ja bardziej cenię ludzi jak jakies tam x5 czy S .Samochód jest a za chwilę go może nie być.Ludzie jak dla mnie są bardziej wartościowi
Damian...sam musisz do wszystkiego dojść.Pamietaj że,nikt Tobie w życiu niczego nie da.
i skończmy ten ***ny temat aut ,motocykli i innych rzeczy dla mnie mało wartościowych
w sumie co komu bo wypasionym aucie czy motorze jak nie daj Boże wyląduje na wózku inwalidzkim lub będzie roślinką?????Wtedy takie rzeczy co dla Ciebie mają jakąś wartość i się nimi podniecasz,dla innych sa bezwartościowe bo te rzeczy zdrowia czy życia nie wrócą
Damian..mój wujek zabił się na motorze,miał dom,motor samochód wszystko o czym sobie przeciętny Polak mógł tylko pomarzyć,miesiąc przed ślubem się zabił i co? I c*** komu ten motor był potrzebny? Lepiej zejdźmy na inny temat
samochody.motocykle i inne czaty maty nie są wyznacznikiem czyjegoś szczęścia
Damian....pewnie było mu to pisane więc,gdyby wsiadł w samochód mogłoby go spotkać to samo
Damian..nie igrał.Coś tam przy nim grzebał i jebnął w siatkę ogradzającą jego posesję.Skręcił kark i po wszystkim
witam ponownie
Lila...
HARTGE..
Damian..nie szalał,własnie chodzi o to że,nie szalał.Jego córeczka nawet nie zdążyła go poznać ale już skończmy temat
Hpszpania wygrywa
Ja kuponów MM nie wysłałem tylko do buka poszłem
Hiszpania do boju
Damian..przykre ale prawdziwe.Więc ja np nie przywiązuję większej uwagi czy to x5 czy to S czy hulajnoga
Kto z was gra na www.globlotto.com
Lila...
profesorze....puściłeś się??? Powiedz mi czy te napisy po lewej stronie PEWNIAKI PROGRAMY itd są jakies większe czy mi na oczy już padło?
Damian...tak w sumie to wam młodym nie chodzi o to jak się jeździ tylko o to żeby pokazać się przed znajomymi.Ja z tego wyrosłam.Chcecie się pokazać kto ma lepszy wóz itd.mnie to jakoś nie bawiło i nie bawi
Lila...Multi-Multi nie wysyłalem
Byłem tylko u buka i tam wysyłałem jak hiszpania wygra to parę groszy wpadnie
Byłem tylko u buka i tam wysyłałem jak hiszpania wygra to parę groszy wpadnie
Lila coś w tym powiem Ci ale musisz sobie zdac sobie sprawę że kązdy od dziecka dąży do spełnienia marzeń
Lila..tak te napisy mają inny krztałt
Nie pomyliłaś się twój wzrok jest ok
niet---1,9,22,30,35,45,49,56,70,80---
włochy - chorwacja 1,0 1.22
Hiszpania-Irlandia 1 1,3
stawka 200
EWK -279,13
włochy - chorwacja 0 3,1
Hiszpania-Irlandia 1 1,3
stawka 79
EWK -280,16
Hiszpania-Irlandia 1 1,3