Wpisy 982 078 – 982 177
14 czerwca 2012 12:42 → 14 czerwca 2012 13:12, 100 wpisów
Na nie--1,5,10,16,24,29,35,44,60,70
Lila
a ja mam 24 i 60...
islandorka
Niestety zostałam cofnięta z lądowiska przed biurowcem a mój środek transportu zarekwirowany i schowany w schowku naszej sprzątaczki. Przynajmniej do czasu jak panowie z kontroli sobie pójdą
Niestety zostałam cofnięta z lądowiska przed biurowcem a mój środek transportu zarekwirowany i schowany w schowku naszej sprzątaczki. Przynajmniej do czasu jak panowie z kontroli sobie pójdą
profesorze..ja mam takie na NIE...3,10,11,19,21,23,24,26,31,33,36,39,40
medea tak mi przykro...tzn że emerytka też nie doleci...
Lila..no i ok
medea ty trzpiotko...
o jakich frędzlach to się mysli co
medea fredzelki ci się marzą???
profesor ma swojego frędzla i nie wie o czym mówa???
Lila...jeszcze nie ale przed 22:00 chyba się puszczę
no profesor idzie się puścić a nie wie co ma???
profesorze..Tylko proszę mi dziecka do domu nie przynieść bo zatłukę chyba Bo kto wie co z tego puszczania wyjdzie
profesorku
islandorka....mam tylko kupon do puszczenia i nic po za tym
no no tak tylko sie mówi...
Lila...spoko zadnego bobasa nie będzie
jednym słowem profesor wie od czego ma frędzla!!!
Lila....przyniosę tylko kupon
ze śmiechu...
islandorka...już jest w takim wieku że,dziwne by było jakby nie wiedział
islandorka...pewnie ze tak
profesorze...no kupon,żeby ten kupon mnie czasami dużo nie kosztował
islandorka
Nie wiem czy pamiętasz jak za komuny lud pracujący pił szampana ustami swoich przedstawicieli ? Ja Cię wybieram na swojego przedstawiciele do zjedzenia pierogów
Nie wiem czy pamiętasz jak za komuny lud pracujący pił szampana ustami swoich przedstawicieli ? Ja Cię wybieram na swojego przedstawiciele do zjedzenia pierogów
Lilcia wiesz że w życiu zdarzaja się rzeczy o których FGIZJOLOGOM się nie śniło...jak mawia Ferdek...
Lila..tylko 3 zakłady po 2,5zł
medea koniecznie chcesz żebym przytyła???
medea żeby tylko takie rzeczy nam sie przytrafiały w życiu to było by fajnie...skoro nalegasz to zjem...
Skoro jesteśmy przy kuponach to tak mi się przypomniał gościu, który w jakiejś zagranicznej wersji Mam talent używał swojego frędzelka do tworzenia sztuki ... a jak by go użyć zamiast wahadełka przy wypełnianiu kuponu
medea jesteś bezbłędna...
To w koncu malował frendzlem nie pędzlem
to że wystawiano takie rzeżby to wiem ale o takim pojebusie to nie słyszałam, wiadomo artysta oni wszyscy są tacy...inni...
islandorka
Trzeba by zamiast cukru użyć stewii a zamiast śmietanki jogurtu do rozwiązania problemu pogodzenia przyjemnego z pożytecznym
Trzeba by zamiast cukru użyć stewii a zamiast śmietanki jogurtu do rozwiązania problemu pogodzenia przyjemnego z pożytecznym
medea
Lila
Moim zdaniem to by zależało od tego na czym byśmy mu kuponik rozrysowali
Moim zdaniem to by zależało od tego na czym byśmy mu kuponik rozrysowali
medeaia
Islandorka
Na serio polecam zaopatrzenie się w stewię, bo kapitalnie zastępuje cukier i nie ma tego ohydnego posmaku ropy jak inne słodziki a można ją dodać do wszystkiego nawet ciasta ( oczywiście po ususzeniu liści i zmieleniu na proszek)
Na serio polecam zaopatrzenie się w stewię, bo kapitalnie zastępuje cukier i nie ma tego ohydnego posmaku ropy jak inne słodziki a można ją dodać do wszystkiego nawet ciasta ( oczywiście po ususzeniu liści i zmieleniu na proszek)
pisałam Lilcia a wyszło medea cos z tym kompem...
m.dorotka
dorotka frędzelki się marzą???
czy frędzelek albo porządny frędzel!!!
ciekawe kto nas jeszcze podgląda???
dorotko
dorotko nie bij, nie mam szcześcia...
no fakt nie spojrzałam...ciekawe ile z nich ma frędzelki a ile frędzle...
dziouchy dawno się tak nie uśmiałam chyba wygram dziś w totka po takiej ilości frędzli...
Losowanie za nie całą godzinę
profesor dzięki za przypomnienie...
profesorze...Ty mi tu nie udawaj że,tak sobie grzeczniusio kawusię zapodajesz
ciekawe jaki frędzel dziś losuje...narka...
Lila..
profesor ale nas rozpieszczasz
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
Lila
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ja dziś kurczaka piekę
ouuuu
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
shadow
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać