Wpisy 980 978 – 981 077
13 czerwca 2012 10:48 → 13 czerwca 2012 13:34, 100 wpisów
a co do wygranych to lipa nie licząc 2 zeta chyba z 8 razy w zdrapce 7 tylko wymieniałem i zawsze 2 zeta już mnie nudziło
nicolla
trisetum
Ja sobie super7 odpuściłam, bo sławetnych 77 zł trafiałam zawsze puste. Ostatnio coś mnie naszło na Bitwę morską na 4 kupione trafiłam 5, 3 a wczoraj 10 zł czyli bilans mniej więcej na zero. Dzisiaj kupiłam 4 Skarb piratów i dopiero teraz trafiłam 4 zł więc kupię dzisiaj jeszcze jedną i jak będzie pudło to poczekam na jakieś nowe zdrapki czyt. nową edycję tej dużej krzyżówki
trisetum
Ja sobie super7 odpuściłam, bo sławetnych 77 zł trafiałam zawsze puste. Ostatnio coś mnie naszło na Bitwę morską na 4 kupione trafiłam 5, 3 a wczoraj 10 zł czyli bilans mniej więcej na zero. Dzisiaj kupiłam 4 Skarb piratów i dopiero teraz trafiłam 4 zł więc kupię dzisiaj jeszcze jedną i jak będzie pudło to poczekam na jakieś nowe zdrapki czyt. nową edycję tej dużej krzyżówki
medea ci powiem w tej super7 jest mase wygranych po 2/4 zeta albo ja mam takie mini szczęście to tej kwoty już mnie wstyd było wymieniać na kolejna zdrapke bo co podrapałem w aucie i zaś ukazała mi sie liczba pani nie miała nawet czasu okna umyć w sklepie bo non stop do mnie latała 2 przy czarnej 7 albo czerwonej i tak w koło macieja
Witam wszystkich. Ja na dzisiaj skomponowałem coś takiego 1.3.11.12.19.20.69.79 ale nie zagrane bo nie będę w pobliżu żb.
trisetum
Ja poza super 7 nawet nie tykam tych prostych zdrapek w stylu znajdź 3 coś tam, bo tam nie mam w ogóle nic nie trafiam. Super 7 to był fuks, bo to była nowiuteńka zdrapka i pewnie zadziało szczęście początkującego A przy tych fikuśnych to się chociaż człowiek trochę rozerwie drapiąc te literki tudzież bawiąc w statki
Ja poza super 7 nawet nie tykam tych prostych zdrapek w stylu znajdź 3 coś tam, bo tam nie mam w ogóle nic nie trafiam. Super 7 to był fuks, bo to była nowiuteńka zdrapka i pewnie zadziało szczęście początkującego A przy tych fikuśnych to się chociaż człowiek trochę rozerwie drapiąc te literki tudzież bawiąc w statki
medea,te fajne zdrapki to w cenie 3 zeta jakoś zawsze wole na mini wysłać dwa zakłady ale krzyżówkę też lubie,coś tam trzeba się wysilić aby przynajmniej sprawdzić czy te 3 słowa siadły
jano312
a już p r a w i e wszyscy , że - te ostatnio ch-t w BB ...
a już p r a w i e wszyscy , że - te ostatnio ch-t w BB ...
I w ten sposób, choć z netu, znać milionera ...
znikam
dobrego dnia
znikam
dobrego dnia
Kuponiki nadane
Kathy.
To teraz
To teraz
Jano.Witaj milionerze.
czy ktos moze mnie oswiecic na temat wachadelkowania ?
Lila
rysiek 444141
A jakich informacji o wahadełkowaniu potrzebujesz ?
A jakich informacji o wahadełkowaniu potrzebujesz ?
Jano.
Padła 6 w Bielsku.To nie Ty??
Padła 6 w Bielsku.To nie Ty??
Jano.
Tak trzymać.
Tak trzymać.
------
Medea.. .
Lila
Gorzej ja mam od dzisiaj inspekcję PIP w mojej instytucji a papierów tyle, że momentami nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj na szczęście już wyrobiłam dzienną normę i czekałam na tzw. inne polecenia szefowej zgodnie z jej prośbą, ale z uwagi na smutnych panów w jej gabinecie będę miała albo trójbój biurowy ( bieg do archiwum na czas, sztafetę segregatorów plus rzut segregatorem na właściwy stół) lub siedzenie i czekanie na rozwój wypadków
Gorzej ja mam od dzisiaj inspekcję PIP w mojej instytucji a papierów tyle, że momentami nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj na szczęście już wyrobiłam dzienną normę i czekałam na tzw. inne polecenia szefowej zgodnie z jej prośbą, ale z uwagi na smutnych panów w jej gabinecie będę miała albo trójbój biurowy ( bieg do archiwum na czas, sztafetę segregatorów plus rzut segregatorem na właściwy stół) lub siedzenie i czekanie na rozwój wypadków
Lila.. .
Jano.. .
Kathy.. .
Kathy.
I
I
Emerytka.. .
+ 18. 'Czasem słońce, czasem deszcz'.
Wędrowco.
Kathy.. .
Zamieniam każda kroplę deszczu, która spadła u mnie na.... dla Ciebie.. .
Zamieniam każda kroplę deszczu, która spadła u mnie na.... dla Ciebie.. .
Emerytka.. .
Moja wróżba sprawdziła śię w....66%, lub jak kto woli w 2/3.
----------------------------------------
Pisałem przed Euro, że Polska nie wygra żadnego meczu.. .
----------------------------------------
Pisałem przed Euro, że Polska nie wygra żadnego meczu.. .
Kathy.. .
co myslicie o 9 69 poczeka jeszcze czy wejdzie?
Lila.. .
Torsan.. .
Lila
Dokładnie
dorocina
Patrząc na tabelkę poniżej i czekającą od 753 losowań trójkę 9,29,69 oraz od 172 losowań dwójkę 9,69 stwierdzić mogę tyle, że możesz być dzisiejszym fuksiarzem albo kolejnym członkiem klubu z dewizą "a po cholerę wybrałem taki zestaw"
Dokładnie
dorocina
Patrząc na tabelkę poniżej i czekającą od 753 losowań trójkę 9,29,69 oraz od 172 losowań dwójkę 9,69 stwierdzić mogę tyle, że możesz być dzisiejszym fuksiarzem albo kolejnym członkiem klubu z dewizą "a po cholerę wybrałem taki zestaw"
hmmmm mam nadzieje ze to wejdzie kurde juz tydzien gram na tą parkę 9 69 ale cos sie bloknęła
myślę też że 22 36 powinno się powtórzyć
Oni w lotto na mistrzostwach tez oszukują czemu bo to lotto. Żadny sportowiec nie ma tego logo lotto.
czuje presje mój dziadek urodził się w tym samym roku co papież.
czuje presje mój dziadek urodził się w tym samym roku co papież.
Lepiej w sobote nie grać nie tracic ducha w błoto.