Wpisy 980 211 – 980 310
12 czerwca 2012 16:43 → 12 czerwca 2012 19:54, 100 wpisów
szczęście nadal dopisuje graczom z Gdańska, czy jakoś tak ... I jakieś drapki podobno trafne czekają
coś o diamentach słyszałem
coś o diamentach słyszałem
kathy > pod meczyk , bo po nie będzie mi machać i przeciągu robić 
...a ma być duszno i gorąco

...a ma być duszno i gorąco
Jeżeli podatnik osiągnął dochody z tytułu wygranej w kasynach, konkursach, grach i zakładach wzajemnych prowadzonych przez podmiot położony w państwie, z którym Polska zawarła umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania (bez znaczenia w tej sytuacji jest fakt, że dochody te podatnik osiągnął np. za pośrednictwem internetu), będą one podlegać opodatkowaniu na podstawie przepisu umowy dotyczącego âinnych dochodówâ, a zatem najczęściej będą podlegać opodatkowaniu tylko w Polsce, na zasadach określonych w ustawie o PIT.
â Jeżeli dochody te uzyskane są w państwie członkowskim Unii Europejskiej lub innym państwie należącym do Europejskiego Obszaru Gospodarczego, co do zasady, pobiera się zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10 proc. wygranej â wyjaśnia ministerstwo.
â Jeżeli dochody te uzyskane są w państwie członkowskim Unii Europejskiej lub innym państwie należącym do Europejskiego Obszaru Gospodarczego, co do zasady, pobiera się zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10 proc. wygranej â wyjaśnia ministerstwo.
podobno w tym roku mają to wszystko zmienić i zmienią chore prawo, więc zobaczymy jak będzie ono wyglądało za 6 miesięcy, swoją drogą ciekawe, czemu mają z tym taki problem?
pod meczyk ...
trener licencjonowany coś słyszałem narzekał na daszek, a dziś ponoć ma być otwarty
trener licencjonowany coś słyszałem narzekał na daszek, a dziś ponoć ma być otwarty
punisher
zmiana będzie się sprowadzała do tego, że przez neta będziesz mógł wysłać w totolomonopolo - MM , Dużego, czy co tam jeszcze... A na zewnątrz, jak w takiej Portugalii <figa> i tyle...
Bo o co chodzi, jak nie wiadomo, o co chodzi ... ?

zmiana będzie się sprowadzała do tego, że przez neta będziesz mógł wysłać w totolomonopolo - MM , Dużego, czy co tam jeszcze... A na zewnątrz, jak w takiej Portugalii <figa> i tyle...
Bo o co chodzi, jak nie wiadomo, o co chodzi ... ?

jujajska? oooo to nawet może nie dać rady Grecja-Czechy o 18 obejrzeć
Robal na wszystko są sposoby zawsze można się stąd w 24 godziny wyprowadzić i nawet w tym czasie zmienić obywatelstwo, wystarczy milion dolarów, jak jest w przypadku Nowej Zelandii, chodziło mi tylko o to, czy jak okaże się, że wygrałem, to te pieniądze przeleją mi na moje konto, a nie powiedzą, że blablabla z przyczyn technicznych nie wysłaliśmy pana kuponu, rozumiesz? Nasz MF i ich chore zapisy mnie nie interesują! Dobra, zaryzykuje i zagram w Powerballa, może mi wypłacą a teraz szykuje się do oglądania meczyku Pozdrawiam
dantev...niech czyta ze zrozumieniem....obolała jest....u potwora była.....minerałkę grzecznie pije
punisher
tak, tylko ONI widzą skąd wpłacałeś i o to właśnie chodzi ...
... na forum, kiedyś, było już takie pytanie stawiane - czy się uda wypłacić dużą wygraną
powodzenia

tak, tylko ONI widzą skąd wpłacałeś i o to właśnie chodzi ...
... na forum, kiedyś, było już takie pytanie stawiane - czy się uda wypłacić dużą wygraną
powodzenia

mam nadzieję że dziś Nasi dobrze zaczną i tak będą trzymać do końca.
Choćby na remisie.....
Jednak najbardziej chciałbym zobaczyć takie rozgrywanie piłką jak u np. Hiszpani czy Francji - na jeden kontakt, i najważniejsze żeby nasi zawodnicy jak dostaną piłę w polu karnym widzieli swoich kolegów z drużyny a nie tylko bramkę - ich egoizm kosztuje nas kibiców dużo nerwów i brak satysfakcji z oglądania meczu.....
Choćby na remisie.....
Jednak najbardziej chciałbym zobaczyć takie rozgrywanie piłką jak u np. Hiszpani czy Francji - na jeden kontakt, i najważniejsze żeby nasi zawodnicy jak dostaną piłę w polu karnym widzieli swoich kolegów z drużyny a nie tylko bramkę - ich egoizm kosztuje nas kibiców dużo nerwów i brak satysfakcji z oglądania meczu.....
robaluu ...jeden punisher.. troche miał racje..tak jest tu mają taki chore sprawy ..to się nazywa cholokausty w ziemie ludzie
dobra znikam... teraz 77 osób nic nie opowiada o kasach
kathyyyuy...
kathyy ...ja dam wiatrówka i strzelaj tyłeczka HARTGE...
Kathy ten mecz traktuję z dystansem jeśli chcą wygrac muszą szanowac piłkę i jak już strzelą to bronic wyniku
elim ME do 21 lat
Rosja U21 Albania U21 0 - 0
wielki faworyt tylko remis
może to być czarny dzień dla Rosji !! oby
dobry prognostyk przed meczem Polski z Rosją
Rosja U21 Albania U21 0 - 0
wielki faworyt tylko remis
może to być czarny dzień dla Rosji !! oby
dobry prognostyk przed meczem Polski z Rosją
emeryt...jak koniec mecz i tak straszne wygloodooć
-------
http://www.youtube.com/watch?v=AjCT09HCBJk
-------
-------
http://www.youtube.com/watch?v=AjCT09HCBJk
-------
http://www.fakt.pl/Kora-zatrzymana-za-narkotyki-Zatrzymali-Kore-za-dragi-Kora-zatrzymana-przez-policje,artykuly,162788,1.html
110 Spotkania - Grecja-Czechy 02 1.39 12.6. 18:00
111 Spotkania - Polska-Rosja 02 1.32 12.6. 20:45
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 344.04 Zł
111 Spotkania - Polska-Rosja 02 1.32 12.6. 20:45
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 344.04 Zł
5708 Suma bramek - dnia 12.6.2012 mniej/wiecej 4.5 + 1.80 12.6. 18:00
19151 Grupa A - klas.konc. - Rosja V 1.27 12.6. 18:00
18812 Grupa A - kto lepszy - Czechy-Grecja kto lepszy
1 2.06 12.6. 18:00
29 Norwegia21-Islandia21 Kwalifikacje ME U-21 2013
10 1.13 12.6. 18:00
1762 Kwalifikacje ME U-21 2013 - Armenia-Andora1 1.05 12.6. 18:00
3837Kwalifikacje MS-CONCACAF - Panama-Kuba10 1.02 13.6. 03:05
Do zapłaty: 50.00 Zł
EWK: 267.90 Zł
19151 Grupa A - klas.konc. - Rosja V 1.27 12.6. 18:00
18812 Grupa A - kto lepszy - Czechy-Grecja kto lepszy
1 2.06 12.6. 18:00
29 Norwegia21-Islandia21 Kwalifikacje ME U-21 2013
10 1.13 12.6. 18:00
1762 Kwalifikacje ME U-21 2013 - Armenia-Andora1 1.05 12.6. 18:00
3837Kwalifikacje MS-CONCACAF - Panama-Kuba10 1.02 13.6. 03:05
Do zapłaty: 50.00 Zł
EWK: 267.90 Zł
nie mieli nieś flag z sierpem i młotem
http://euro.wp.pl/liveblog.html?lbid=121
http://euro.wp.pl/liveblog.html?lbid=121
HARTGE
wogóle mają zmienić ten emblemat sierpa i młota od 1 sierpnia
wogóle mają zmienić ten emblemat sierpa i młota od 1 sierpnia
17:43
A jednak mamy nieliczne flagi z sierpem i młotem...
17:56
Dochodzą nas słuchy, że doszło już do pierwszego, bardzo krótkiego spięcia polskich fanów z rosyjskimi. Nasz reporter dostrzegł też ludzi w polskich barwach, ubranych w kominiarki. Od strony stadionu dojeżdżają kolejne siły policyjne
A jednak mamy nieliczne flagi z sierpem i młotem...
17:56
Dochodzą nas słuchy, że doszło już do pierwszego, bardzo krótkiego spięcia polskich fanów z rosyjskimi. Nasz reporter dostrzegł też ludzi w polskich barwach, ubranych w kominiarki. Od strony stadionu dojeżdżają kolejne siły policyjne
niech się Polacy uczą gry zespołowej od czechów pięknie im to idzie
18:09
Mamy już kilku zatrzymanych Rosjan. Są też pierwszy ranni, pojawiły się karetki pogotowia
Mamy już kilku zatrzymanych Rosjan. Są też pierwszy ranni, pojawiły się karetki pogotowia
Przy rondzie Waszyngtona grupa osób zaatakowała kilku Rosjan, którzy nieśli flagę. Napastnicy rzucali kamieniami, wyrwali barierki i znaki drogowe. Policja użyła armatek wodnych. Pochód zatrzymał się po przejściu Wisły. Rosjanie nie mogą wejść na stadion, gdyż policja zatrzymuje polskich kibiców.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rosyjscy-kibice-maszeruja-na-Stadion-Narodowy,wid,14567003,wiadomosc.html
na szczęscie jest i tak
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Strefa-Kibica-sie-zapelnia-Polacy-i-Rosjanie-tancza,wid,14567155,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Strefa-Kibica-sie-zapelnia-Polacy-i-Rosjanie-tancza,wid,14567155,wiadomosc.html
Grecja-Czechy 1:2
Witam wszystkich
Czesi
Polska

Polska-Rosja 1-1
będzie 2:1 tylko nie wiem dla kogo-- wskazały wypłaty w drapkach; krzyż 2x10zł, pączek 1x10zł
gaja..
Lotto..2,7,21,33,38,40

Lotto...1,2,3,4,5,6
Lotto mini..2,4,6,8,10
Lotto mini..2,4,6,8,10
Witam
tylko pokibicować naszym wpadłam
Polska goooooola a najlepiej trzy

tylko pokibicować naszym wpadłam
Polska goooooola a najlepiej trzy

gg36...
majwoj