Wpisy 97 971 – 98 070
25 lutego 2010 14:48 → 25 lutego 2010 20:43, 100 wpisów
To jest szok, nikt z typowiczow nie trafił na 14sta 6/10
Co się dzieje?
Co się dzieje?
typer6> to nie był żaden podstęp,ja żadko teraz gram w multi w realu a dziś nie grałem na 14 ani na 22,15 więc jak się pytałeś to odpowiedziałem jak odpowiedziałem a że padła to nie moja wina,takie życie.Nie życzę nikomu żle więc powodzenia wszystkim w wieczornym losowaniu.
WITASKI LILU:):) On juz jest wspomnieniem!! masz tu teraz typera6 Cię obserwuje ... patrzy i zerka...:):)No typer6 zadaj pytanie lili, nie krępuj się:):my nie czytamy:):
LILA a jakie może zadać pytanie facet ślicznej kobiecie wręczając oczywiście na dzień dobry skromny bukiecik róż.Serdecznie pozdrawiam
lilu>>:): typer6 chciał zadać Tobie pytanie:): wcześniejsze zapisy przeczytaj... ( to nie wspomnienie wczorajsze) typer 6 nastawony pokojowo.....nonon i tak gdybam ,że coś więcej lilu:):)i bez obrazy, :):) nie będziemy ciągle pisali o cyferkach , bo dostaniemy poplątnia z pomieszaniem:):
tak z ciekawości koguciku19 jakimi Ty kwiatkami witasz z rana swoja "PANIĄ":):
kogucik19...Witaj.Te kwiatuszki tu na czacie to ja wkleiłam:))Pozdrawiam:)
MAG..mam jeszcze chwilkę bo wybieram sie na kabaret RAK w kinie Kijów,ale moja kurka zaatakowała łazienkę wiec 30 minut mam z Głowy.Ale skoro pytasz to odpowiem.Moim zadaniem już od dawna jest robienie śniadanka,i aż sie wstyd przyznać bo to chyba nie jest męskie,ale cóż kurka docenia to mycie naczyń,czyli dyżur na zmywaku.Okrutnie lubię gotować pichcić i to moja rola(nie tylko) w tym duecie.Kurka za to wymyśla potrawy.Już mam zamówienie na ozorki w sosie,ale dopiero ozorki musze zamówić.Za to kurka,a zresztą jest mi wspaniale i uważam sie za cholernie szczęśliwego koguta.Innym kogutom tylko napisze to co przekazał mi swoją mądrość ojciec.Kobiety nie lubią supermenów za to kochają dżentelmenów.I z tym idąc przez swoje wesołe życie sie zawsze kieruje.A kobiety to temat rzeka i nobla temu który je zawsze zrozumie.Ale nie wyobrażam sobie gdyby ich nie było.A kwiaty są jak tylko okazja sie trafia,choć i tak mieszkam w buszu bo ciągle kupuje takie w doniczkach,a kurce dosłownie co w swoje rece weżmie to jej rośnie i kwitnie i ja też sie z tego ciesze.Pozdrawiam
I taka mała uwaga.Nie obnażajcie sie za dużo o sobie bo wszystko co napiszecie może byc wykorzystane przez naszego wesołego aktora,człowieka demolki czatu który już odkrył,że EMERYT nigdzie nie pojechał.Zapomniał biedak może, że niektórzy nie sa przywiązani do respiratora a internet może docierać wszędzie nawet jadąc samochodem.Pozdrawiam
heh co za facet z tego kogucika śniadanko robi,gotuje - u mnie szykowanie śniadania należy do mnie ( chwała wszystkim,za to,że jest to zawsze kawa:)
pozd
pozd
Załamana blondynka stoi przy rozbitym aucie:
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!:-)
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!:-)
Poproszę pierwszych 5 osób o podanie pewniaczka mam ochote zagrać w MM.
59
72
slavo >>> mam nadzieję,ze po losowaniu wleisz tu
jakiegoś "imageshacka" ;)
Czekam:)
jakiegoś "imageshacka" ;)
Czekam:)
wkleisz :)
Jak podałem to już nie.
Ale jak chcesz to masz ;D ;D
http://www.kozaczek.pl/img_users/1202113253.jpg
Ale jak chcesz to masz ;D ;D
http://www.kozaczek.pl/img_users/1202113253.jpg
slavo >>> co Ty tu wkejsz?
Takie photoshopy :)
Naturalnie TO TO całkiem inaczej wygląda:)
Takie photoshopy :)
Naturalnie TO TO całkiem inaczej wygląda:)
slavo >>> ten blog sobie obejrzyj
Jest tego 30 stron
To dopiero się można pośmiać z niektórych fotek
http://kwasnalandryneczka.pinger.pl/
Jest tego 30 stron
To dopiero się można pośmiać z niektórych fotek
http://kwasnalandryneczka.pinger.pl/
Dziękuję to jeszcze 1 liczbę i niech będzie 8 liczb na 2 losowania puszcze
już nie sam 30 dobralem i mam:11,21,30,59,69,72,73,80 może coś wejdzie dzięki
dalabym jeszcze 26
Tak Lila to ja ale pare dni temu;)
Gała tak ale wez pod uwage ze jestem pechowcem;)
To biorę twoją liczbe 26 bo rocznik 80 mnie przekonał, a jak głupoty gadasz że masz pecha to go przyciągasz i masz,więc nastaw się na kulki pozytywnie a będzie lepszy wynik zobaczysz czego zycze i pozdrawiam. 11,21,26,30,59,69,72,73,80 na 2 losowanka.
Witam wszystkich.49s.z BB.
7,11,26,48,
3,11,26,
7,12,26,
7,11,26,
7,11,
7,26,
7,11,
11,
7,,
------------------------------------------------------------
Test zobaczymy ile liczb wskoczy.
11,12,48,38,8,26,6,24,35,14,
Pozdrawiam Powodzenia...
7,11,26,48,
3,11,26,
7,12,26,
7,11,26,
7,11,
7,26,
7,11,
11,
7,,
------------------------------------------------------------
Test zobaczymy ile liczb wskoczy.
11,12,48,38,8,26,6,24,35,14,
Pozdrawiam Powodzenia...
Gała ok od dzis jestem szczesciara gram 3 26 59 z plusem jak zawsze
I to mi się podoba,już kuleczki w bębnie się ładnie układają dla ciebie.
Gała widzę że mamy ten sam rocznik ;)
Żółto niebieska ;)
szara i zadymiona
a to cyferki na mini lotto 2 9 23 29 32 oraz 1 4 12 36 39 a do trojeczki mm dodaje jeszcze 10 i 80
A mi się wydaje że niebieska(RUCH CHORZÓW)czas spadać z roboty i pamiętaj Dorotko żeby być dobrej myśli,a jak się nie uda to z usmiechem na ustach powiedziedz sobie jutro jest nowy dzien "ten dzień"wysokich wygranych życzę wszystkim sobie też.Do kolekturki trzeba zajrzeć :-))
a z tym to się zgodze jest bardzo bardzo NIEBIESKA ;))))))))))))))))
Mag>>>Nie zły początek znajomosci:)
Jeszcze chwile pociagnela byś temat z Lila a wyszło by pewnie ze jej się oswiadczam:D
Nie wszyscy przeczytaj w tył wiec odkrecajac, z "przykrością" muszę stwierdzić ze Lila wkleila ten ładny bukiet, z "przykrością" ponieważ proste ze sam chciał bym Tobie "Lila" i Tobie "Mag" oraz wszystkim miłym paniom na tym forum podarowac na dzień dobry taki bukiet:)
Lila>>>pytanie zainicjowala Mag,( a to manipulantka jedna;)
Wiec tak, zamiast pisać Lila czy lubisz kiedy typowicze odwiedzaja Twoj profil, napisz co fajnego przydarzylo Ci się dzisiaj i czy Mag zawsze tak wkreca ludzi:)
Gala>>>spoko!
Dajemy na wieczorne ta 15ke?
Jeszcze chwile pociagnela byś temat z Lila a wyszło by pewnie ze jej się oswiadczam:D
Nie wszyscy przeczytaj w tył wiec odkrecajac, z "przykrością" muszę stwierdzić ze Lila wkleila ten ładny bukiet, z "przykrością" ponieważ proste ze sam chciał bym Tobie "Lila" i Tobie "Mag" oraz wszystkim miłym paniom na tym forum podarowac na dzień dobry taki bukiet:)
Lila>>>pytanie zainicjowala Mag,( a to manipulantka jedna;)
Wiec tak, zamiast pisać Lila czy lubisz kiedy typowicze odwiedzaja Twoj profil, napisz co fajnego przydarzylo Ci się dzisiaj i czy Mag zawsze tak wkreca ludzi:)
Gala>>>spoko!
Dajemy na wieczorne ta 15ke?
paulino1195
jak tam ten twój sposób na mm
miałaś podać do publicznej
jak tam ten twój sposób na mm
miałaś podać do publicznej
Jak ja jestem to z koleji Was nie ma, z reszta mam teraz tylko chwilke,
Mag>>>wszystko wziolem, jestem już po obiadku, pozdrawiam!
Mag>>>wszystko wziolem, jestem już po obiadku, pozdrawiam!
xelom ciagle testuje raz udalo mi sie 4/5 tym sposobem raz 3/3 i dwie wtopy wiec badz cierpliwy ;)
max nigdy nie bylam grzeczna
;*
Witaj 13Max33
Co słychać, jak leci?
Jak gram w Keno to 13 z 33 szaleje:)
Co słychać, jak leci?
Jak gram w Keno to 13 z 33 szaleje:)
Może paulina1195 odwiedzisz Wawke :)? czy ja mam odwiedzić Krynicę ???
Cześ typer pisałem już ale nie wiem komu bo nie pamiętam że 13i 33 ładnie wchodzi mam jeszcze pre takich parek i gram ze stawką 10 zawsze:) pozdro
I pewniaczek wskoczył..//7//
49s Czas zakładu: 25/02/2010 16:28:51
Zawiera Bonus Ball
Cz 25 Lut 2010, 17:04 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
1 singiel
Pozdrawiam ..
49s Czas zakładu: 25/02/2010 16:28:51
Zawiera Bonus Ball
Cz 25 Lut 2010, 17:04 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
1 singiel
Pozdrawiam ..
Ladnie volvo12 a mi zamiast 13 wskoczyło drugi raz 31 a dawałem z 33:(
OOOO!!! sorry typer6... teraz czytam hihih wiesz ja dopiero po służbie wpadam na chatke.....a tam... hihih sorry ,że tak to wyszło..... były dobre intencje:):
max jak chcesz wszystko mi jedno
Mag>>> zadalem pytanie, w zasadzie no co to za pytanie:)
Domyślam się ze Lila miała jakiegoś uciazliwego wielbiciela ale żeby mnie tak odrazu z kimś takim porównać, w sensie ze teraz ma mnie, hmm? :)
Max>>> Tak to mi podawales wraz z pozostałymi parkami,
przez jakiś czas zerkalem, wychodzą ale ciężko wyczuć moment, trzeba mieć farta i własnie w tędy x10:)
Domyślam się ze Lila miała jakiegoś uciazliwego wielbiciela ale żeby mnie tak odrazu z kimś takim porównać, w sensie ze teraz ma mnie, hmm? :)
Max>>> Tak to mi podawales wraz z pozostałymi parkami,
przez jakiś czas zerkalem, wychodzą ale ciężko wyczuć moment, trzeba mieć farta i własnie w tędy x10:)
Dzięki 13max33 wczoraj pisałem do Tomcio i pewniak wskoczył 31..
Pozdrawiam..
Pozdrawiam..
Max Ty to szastasz kasiurą
typer6>>> do rozmowy:):) ( resztę Ty dorobiłeś, te uszy:):chodziło o rozmowę( w tym czasie na czacie byłeś Ty, lila, ja, i wpadał kogucik19, i nie przesadzaj.....:):
13max33 u Tomcia w temacie podałem parki i trójki od stycznia do 24.02.10..
Mag>>> wyczulem dobre intencje, oczywiście cała ta historia zapamietam jako zabawne sytuacje tu na multipasko,
mówię Ci ciekawy początek znajomosci:)
mówię Ci ciekawy początek znajomosci:)
Typer no trzeba :) jak wchodzi 12 to gram 12/26 lub 12/25 tak samo jak 50 to wtedy z 16 a do 41 zawsze dodaje 52 i coś takiego 51/42/62/61/41
paulina1195 tak troszkę :)
paulina1195 tak troszkę :)
I tak trzymać typer6>> trzymaj ramę.:):) ty głoda nakarmiłeś, teraz ja zmykam bo......:): pozdr....
volvo12 ok zobaczę zaraz :) Jeszcze dzisiaj powalczę z Hiszpanami :)
mg to jak bez tacy to proszę bardzo ....nie jestem pazerny dla wszystkich wystarczy .....69 jest tylko moje
Ja tez zmykam:)
Po 22 się okaze kto miał wiecej szczesciaj dzisiaj.
Ja swoje numerki z ch/t pisałem dziś rano bo to poszło na 2los.
Miłego wieczorku,powodzenia w grze.
Po 22 się okaze kto miał wiecej szczesciaj dzisiaj.
Ja swoje numerki z ch/t pisałem dziś rano bo to poszło na 2los.
Miłego wieczorku,powodzenia w grze.
Dzisiaj zagrałem w multi na 10 skreśleń,proszę o wylosowanie moich liczb.
bo takie mam wrażenie po wczorajszych wiadomościach
gdzie dowiedziałem się,że dzieciaki gdzieś w stanach dostały w prezencie od swojej szkoły laptopy i były
podglądane przez kamerki z tych laptopów.
trochę się przestraszyłem i zasłaniam moją kamerkę
pozdrawiam
gdzie dowiedziałem się,że dzieciaki gdzieś w stanach dostały w prezencie od swojej szkoły laptopy i były
podglądane przez kamerki z tych laptopów.
trochę się przestraszyłem i zasłaniam moją kamerkę
pozdrawiam
witam wszystkich
i proszę się uśmiechnąć
jesteście w ukrytej kamerze ;)
i proszę się uśmiechnąć
jesteście w ukrytej kamerze ;)