Wpisy 979 601 – 979 700
11 czerwca 2012 22:53 → 11 czerwca 2012 23:59, 100 wpisów
profesor1980 dobranoc 

Jak tam euro podoba się mój najlepszy jak dotąd meczyk to Dania - Holandia
13max33
(choć ktoś został)
(choć ktoś został)multi ... jak mm coś wpadło ...dzisiaj na 14 69 lizak nie wpadł ....oj by się działo ..ale już się kręcą na nich dobrze się zarabia
13max33 impreza mi się podoba ale nie wiem piłkarze chyba jestem przewrażliwiony ale mi się wydaję że nie grają na najwyższych obrotach choć zależy jakie państwo
13max33 choć Holandia dawniej grała lepiej tak mi się wydaje
13max33 ja tak tobie powiem że najlepiej mi się oglądało mecz Niemcy-Portugalia
żelka

multi ..impreza dla mnie też spoko ...i tak jak napisałeś coś ta gra im się nie klei ...tak jak wczoraj szykowałem sie na Hiszpanów ...i pełne zaskoczenie ..gra się nie klei ..przyzwyczajony jestem chyba za bardzo do stylu gry Barcelony ...i inny styl gry mi sie nie podoba
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
13max33 wstyd się przyznać ale pomyślałem przez chwilę że to chyba dlatego że EURO 2012 jest w Polsce i na Ukrainie
ale to tylko taka moja chwilowa głupia myśl która pewnie sensu nie ma bo tak jak pisałem wcześniej EURO 2012 na Ukrainie oraz Polsce naprawdę się udało 

ale to tylko taka moja chwilowa głupia myśl która pewnie sensu nie ma bo tak jak pisałem wcześniej EURO 2012 na Ukrainie oraz Polsce naprawdę się udało 

13max33 ale moja Francja coś gorzej gra
13max33 nie ma jak Francja z Zinedine Zidane to były czasy a teraz coś też słabo grają
Żela ..nic ..krzysio coś napisał że powie wszytko Tobie
multi ...nie oglądałem tego meczu dzisiaj ..czekam na nocną powtórkę zobacze jak ta Twoja Francja
multi ...nie oglądałem tego meczu dzisiaj ..czekam na nocną powtórkę zobacze jak ta Twoja Francja
żela ...ale ten zboczek łobuzuuuuu nr pewnie już ogląda xXx i nie chce mi niec przesłać
13max33 nie lubię Niemców ale chyba oni wygrają bo mów co chcesz ale co jak co niemiecka precyzja i zaangażowanie nigdy się nie zmienia a Niemcy zawsze grali dobrze i do dziś grają dobrze
13max33 choć tej niemieckiej reprezentacji twarze to ciarki mi przechodzą po ciele jak ich widzę
13max33 a szczególnie tego ich trenera
multi ..a ja nie wiem sam ...trudno mi cos określić wszyscy graja na jednym poziomie ...ale takim cichym faworytem są Polacy 

jutro jadą z Ruskimi ...obstawiam ich na maxa u buka

jutro jadą z Ruskimi ...obstawiam ich na maxa u buka
13max33 wiem wiem jeżeli ktoś mnie pyta czy wyjdziemy z grupy to powiem że wierze że tak ale w głębi myśli coś mi mówi że z Rosją przegramyale tak poważnie zobaczymy co będzie
13max33 a oglądałeś mecz Szwecja-Ukraina bo ja nie i nie wiem jaki wynik jest chciałem oglądać go w internecie ale jakoś nie wyszło to oglądanie
multi ...ale co Ruskie soba zaprezentowali ..nic to czesi nic nie grali ...zobaczysz jutro ...jak zagrają 3:0 obstawię ...tak coś czuję że będzie ...
żelka a ty za kim jesteś na EURO 2012
mam na myśli że kogo typujesz na zwycięzce tej imprezy
mam na myśli że kogo typujesz na zwycięzce tej imprezy13max33 wiem że są powtórki meczów ale jutro rano chyba też są powtórki bo w nocy jakoś mi się nie oglądać Francja-Anglia oglądałem w telewizji ale Szwecja-Ukraina jakoś nie wyszło u mnie oglądanie tego meczu
13max33 Ukraina wygrała no popatrz a myślałem że oni jeszcze gorzej grają od nas no to wróciłeś mi nadzieję na jutro w naszych 

emeryt
(dzięki także za link)
(dzięki także za link)Max przeskrobałeś bo piszesz Żelka a nie Żela
Krzysia ładnie poproszę to mi napisze
Krzysia ładnie poproszę to mi napisze
13max33 a kurs na Polskę jaki jest a jaki na Rosję

Polska ...

multi może zakładzik na wynik i kto bramkę pierwszy strzeli żelka Hiszpania mówisz masz rację oni też mogą zaskoczyć
3.20 Polska ...2.38 Rosja ale pewnie będzie jeszcze do zmiany ...ale ja gram na Polaków ...
13max33 tak to wiem bo kurs się często zmienia od ilości kogo ludzie typują najczęściej
13max33 ja jak już to zagram przez STS bo innej możliwości nie mam
A ja mówię że pierwszy bramke strzeli Piszczek i bedzie 3:0 dla Polski
13max33 Obraniak jak chce to też potrafi
Max bo Lewandowski strzeli gola na boisku a Ty mi strzeliłeś kilka goli
zboczuch
zboczuch
13max33 no dobra 2:1 dla POLSKI 

żelka no dobra 3:1 dla POLSKI 

Ja mam jak na razie jazdy dosyć ostatnie się skończyła moja jazda i dzida
a teraz chłopacy do boju bo naród polski czeka abyście jutro dali tym ruską
DO BOJU POLSKO !!! 

Max dostaniesz zaraz