Wpisy 97 912 – 98 011
25 lutego 2010 08:38 → 25 lutego 2010 17:27, 100 wpisów
"jak podniosą cene za zakład
to nie będzie już taka popularna" - tak, bo jak stanowi to alternatywę dla MM, to ludziska sobie pograją, a jak wezmą i dadzą dajmy na to 2,5 to ludzi zniechęci.
Moim skromnym zdaniem podwyżka nastąpi w tym roku.
to nie będzie już taka popularna" - tak, bo jak stanowi to alternatywę dla MM, to ludziska sobie pograją, a jak wezmą i dadzą dajmy na to 2,5 to ludzi zniechęci.
Moim skromnym zdaniem podwyżka nastąpi w tym roku.
31 SUPEROFERTA Valencia-FC Brugge 1
1751 Liga Europejska-2.sp. - AS Roma-Panathinaikos 1
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10
1723 Liga Europejska-2.sp. - Werder B.-Tw.Enschede 10
1732 Liga Europejska-2.sp. - Szachtar D.-Fulham 10
2287 Liga Europejska-2.sp. - Urziceni-Liverpool awans 2
2265 Liga Europejska-2.sp. - Juventus-Ajax awans 1 Całkowity kurs 2,90
Wkład 15,30 Zł
Podatek 10% 1,70 Zł
Do zapłaty 17,00 Zł
EWK 44,35 Zł
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10
1723 Liga Europejska-2.sp. - Werder B.-Tw.Enschede 10
1732 Liga Europejska-2.sp. - Szachtar D.-Fulham 10
2287 Liga Europejska-2.sp. - Urziceni-Liverpool awans 2
2265 Liga Europejska-2.sp. - Juventus-Ajax awans 1 Całkowity kurs 2,90
Wkład 15,30 Zł
Podatek 10% 1,70 Zł
Do zapłaty 17,00 Zł
EWK 44,35 Zł
Oto kolejny przykład prawdomówności "emeryta" vel "ibiza":
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
..........................................................
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
hm
Fenerbahce-Lile x2
H.T.Aviv-Kazan x2
Wolfsburg-Villareal 2
Sporting- Everton 2
Unirea- Liverpool 2
za 3zł
Fenerbahce-Lile x2
H.T.Aviv-Kazan x2
Wolfsburg-Villareal 2
Sporting- Everton 2
Unirea- Liverpool 2
za 3zł
SirMavins>>
moim zdaniem różnica w 5/5 z ML, a Mini bierze się przede wszystkim z różnicy szans i jest na korzyść mini
cena inna niż w DL wynikała ze słusznych założeń
więc nie kracz proszę o podwyżce...
pozdr
Ps
Niestety
..."Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niegodziwości..."
moim zdaniem różnica w 5/5 z ML, a Mini bierze się przede wszystkim z różnicy szans i jest na korzyść mini
cena inna niż w DL wynikała ze słusznych założeń
więc nie kracz proszę o podwyżce...
pozdr
Ps
Niestety
..."Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niegodziwości..."
Jak myślicie, liczba 15 pójdzie jeszcze dzisiaj w mm?
Była 7razy z rzędu.
Była 7razy z rzędu.
Siemano wszystkim! wesoly>wydaje mi się że villareal lub everton ci nie wejdzie ale mogę się mylić (nie pamiętam wyników z pierwszego meczu). typer6>15 nie wpadnie pozdro
Witam cieplutko
hmmm.... namolny wąż znów wlazł w połowie [4/8] czyli sen się sprawdza. Na dziś.... żółty, brudny sweter wyrzucony do śmieci i lwica łażąca mi po pokoju. Chłopaki przełóżcie to na cyferki jeśli możecie . Thanks z góry i z dołu ;)))
hmmm.... namolny wąż znów wlazł w połowie [4/8] czyli sen się sprawdza. Na dziś.... żółty, brudny sweter wyrzucony do śmieci i lwica łażąca mi po pokoju. Chłopaki przełóżcie to na cyferki jeśli możecie . Thanks z góry i z dołu ;)))
zagraj z nami w marcu
zgłoś się zostały 3 dni!!!
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
zgłoś się zostały 3 dni!!!
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
Gram dużo w keno, wczoraj po raz kolejny udało mi się ustrzelic 5/5
Uważam ze w stosunku do multi wygrana jest trochę za niska, fakt trafia się taka 5ke częściej niż w mm ale prawdopodobieństwo trafienia w stosunku do mm nie jest w ty przypadku o wiele wyższe.
Uważam ze w stosunku do multi wygrana jest trochę za niska, fakt trafia się taka 5ke częściej niż w mm ale prawdopodobieństwo trafienia w stosunku do mm nie jest w ty przypadku o wiele wyższe.
Co do snów, to snilo mi się dzisiaj ze stałem za gościem w kolekturze który wysłał kupon za 14 tys! w Lotto, chciał sprawdzić taki sam z poprzedniego losowania ale numery miał nieczytelne???
Potem pojechałem już z fajnymi dziewczynami na jakaś imprezę ale to już inna historia:)
Potem pojechałem już z fajnymi dziewczynami na jakaś imprezę ale to już inna historia:)
Gala>>>mimo wszystko nadal nie wiem co z
tym fantem (15ka) zrobić, wczoraj ja postawilem na wieczór bo podejrzewalem ze się powtórzy ale 8 razy z rzędu chyba rzadko się zdarza. Zobaczymy w sumie:)
tym fantem (15ka) zrobić, wczoraj ja postawilem na wieczór bo podejrzewalem ze się powtórzy ale 8 razy z rzędu chyba rzadko się zdarza. Zobaczymy w sumie:)
.░░░(¯`:´¯)░░░░░░░⋰⋰
░░(¯ `·.\|/.·´¯)░░░⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░(¯ `·.(۞).·´¯)░(¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)(¯ `·.\|/.·´¯)
░░░ (_.:._).░(¯ `·.(۞).·´¯)
░░░(¯`:´¯)░░(_.·´/|\`·._)
░(¯ `·.\|/.·´¯)░░(_.:._).
░(¯ `·.(۞).·´¯)░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░░(_.:._)░░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
_ (¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰ WITAM:)
(¯ `·.\|/.·´¯) Pozdrawiam
(¯ `·.(۞).·´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰
(_.·´/|\`·._) Serdecznie:)
__ (_.:._) ⋰⋰⋰⋰⋰⋰
⋰⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░░(¯ `·.\|/.·´¯)░░░⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░(¯ `·.(۞).·´¯)░(¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)(¯ `·.\|/.·´¯)
░░░ (_.:._).░(¯ `·.(۞).·´¯)
░░░(¯`:´¯)░░(_.·´/|\`·._)
░(¯ `·.\|/.·´¯)░░(_.:._).
░(¯ `·.(۞).·´¯)░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░░(_.:._)░░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
_ (¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰ WITAM:)
(¯ `·.\|/.·´¯) Pozdrawiam
(¯ `·.(۞).·´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰
(_.·´/|\`·._) Serdecznie:)
__ (_.:._) ⋰⋰⋰⋰⋰⋰
⋰⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰
Witaj Lila:)
Miło Cie poznać. Widzę ze już dluzszy czas odwiedzasz ta stronę.
Fajnie tu, z wyjątkiem " starć" jakie maju tu czasem miejsce, choć nie którzy się przy tym dobrze bawią, ja nie lubię tego typu atmosfery, a Ty?
Pozatym ciekawie typujesz i znów zmienilas fotkę w profilu:)
Miło Cie poznać. Widzę ze już dluzszy czas odwiedzasz ta stronę.
Fajnie tu, z wyjątkiem " starć" jakie maju tu czasem miejsce, choć nie którzy się przy tym dobrze bawią, ja nie lubię tego typu atmosfery, a Ty?
Pozatym ciekawie typujesz i znów zmienilas fotkę w profilu:)
Mag>>> witam:)
No cóż wydało się ze Lila jest obserwowana,
ciekawe co Lila na to?
No cóż wydało się ze Lila jest obserwowana,
ciekawe co Lila na to?
typer6>>>:):) zapytaj lile? teraz jak masz czas to wstaw tam tylko foteczke:):)
Obiecuje ze umieszcze fotkę z bajecznym krajobrazem w tle jak tylko wygram pare zł tak abym mógł zrealizować urlop w wymarzonej scenerii, narazie to ktoś mógł by mi teraz szczelic fotkę jak siedzę za biurkiem w pracy, tak przy okazji dlatego nie odpowiadam natychmiast, obowiązki:)
ja stawiam
Lile x2
Everton 2
Kazan x2
villareal x2
za10zł
Lila- ŁADNIE
Lile x2
Everton 2
Kazan x2
villareal x2
za10zł
Lila- ŁADNIE
Lila>>> oczywiście obserwowana z ;) oka, poprostu zagladam od czasu do czasu na konta typowiczow wiec o to mi chodziło:)
MM na 14 ( wirtualnie)
02,14,72
08,28,80
05,09,18
10,35,67
49's (wirtualnie)
9,19,45,47,49 - 3/5 (szaleją jako 3/5 - 3x wpadły jako 3z5 w ostatnich pięciu losowaniach)
17,32 / 13,34 / 8,18 / 2,22 / 10,33 /
02,14,72
08,28,80
05,09,18
10,35,67
49's (wirtualnie)
9,19,45,47,49 - 3/5 (szaleją jako 3/5 - 3x wpadły jako 3z5 w ostatnich pięciu losowaniach)
17,32 / 13,34 / 8,18 / 2,22 / 10,33 /
Witam wszystkich :)
Jak u nas dzisiaj słonecznie i ciepło :)
tomcio1972>>> widziałam tam u kogucika19 podałeś swoje typy,czym się sugerujesz przy wybieraniu ich?
pozd
Jak u nas dzisiaj słonecznie i ciepło :)
tomcio1972>>> widziałam tam u kogucika19 podałeś swoje typy,czym się sugerujesz przy wybieraniu ich?
pozd
49's
18,23,31,33,42,44 (37)
Znowu bliźniaki jako 2/4 11,22,33,44
18,23,31,33,42,44 (37)
Znowu bliźniaki jako 2/4 11,22,33,44
Mag>>> Z Twojego profilu nie mogę się tego dowiedzieć o co chce spytać:)
Kobieta czy facet? Wybacz nie wiem, mam dopiero miesiąc za sobą tu na multipasko.
Tak przy okazji, dlaczego od dłuższego czasu masz jakaś jednolitą niebiska tapete wklejona zamiast np.swojego zdjęcia, nie ma tłumaczenia co:)
Kobieta czy facet? Wybacz nie wiem, mam dopiero miesiąc za sobą tu na multipasko.
Tak przy okazji, dlaczego od dłuższego czasu masz jakaś jednolitą niebiska tapete wklejona zamiast np.swojego zdjęcia, nie ma tłumaczenia co:)
Znowu podstawione losowanie nawet nie potrafią poważnie oszukiwać tylko jadą w żywe oczy he
I weź tu graj w tego "posranego" MM
Normalnie można się wykończyć nerwowo grając na "trójki" i trafiając non stop 2/3
Normalnie można się wykończyć nerwowo grając na "trójki" i trafiając non stop 2/3
niesortowane
06,57,39,79,20,58,68,41,78,02,14,77,60,74,51,08,40,28,15,55,
06,57,39,79,20,58,68,41,78,02,14,77,60,74,51,08,40,28,15,55,
typer6 twoja 15 po raz 8 wpadła hehe ciekawe kto lubi hardcore i zagra tym oczywistym pewniakiem na 22-gą;)
madzia77 >>> trochę szczęścia,statystyki i na wyczucie.
Co tu więcej można napisać.
Pzdr.
Co tu więcej można napisać.
Pzdr.
lila >>> Siemka;)
Pozdrawiam:)
Miłego dnia i trafionych pewniaczków:)
Pozdrawiam:)
Miłego dnia i trafionych pewniaczków:)
tomcio1972>>> nie, no OK - tak też właśnie myślałam,że prócz statystyki trzeba mieć po prostu jeszcze intuicję, "szczęście" dzięki
pozd
pozd
idzie sie wkur...
TOMCIO i znów śmieszny pech.Dlaczego zamiast 72 nie wstawiłeś 40 ona sie dziś prosiła na świat.DLACZEGO.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zawsze ten jeden raz może zaważyć na życiu człowieka.MAG.. milutkiego dnia i powodzenia (tego Ci jak widzę nie brakuje)w grach liczbowych.Dla wszystkich milutkiego dnia.
kogucik19>>> Witaj:):) dzieki :): Tobie też trafień( jeden a konkretnie obstawiony i zabezpieczony na rózne sposoby -pomyśl)>>:):) Miłego Dnia..:):
Dzien dobry...czy ma ktoś niesortowane wyniki?czy mógłby ktoś je podać tak jak one leciały dziś o 14:00...
aaa są wyżej już podanie:)
kogucik19 >>> identyczna sytuacja jest z meczami
Dajesz over 2,5 bramki na mecz i jesteś przekonany że typ nie wejdzie na 50% a mimo wszystko obstawiasz.
Mecz kończy się wynikiem 1:1 i wtopa.
To samo z liczbami.
Myślałem dziś o 8,28,68,78 a podałem 8,28,80 i co?
Wtopa:)
Śmieszne to wszystko jest ale takie właśnie są realia i toki myślenia ludzi.
Dajesz over 2,5 bramki na mecz i jesteś przekonany że typ nie wejdzie na 50% a mimo wszystko obstawiasz.
Mecz kończy się wynikiem 1:1 i wtopa.
To samo z liczbami.
Myślałem dziś o 8,28,68,78 a podałem 8,28,80 i co?
Wtopa:)
Śmieszne to wszystko jest ale takie właśnie są realia i toki myślenia ludzi.
Mag>>> dziękuje, dla Ciebie tez :)
lucky>>> w efekcie nie wysłałem 15ki,
Gala>>>to pewnie był podstep żeby nie wysłać bo Ty stawiales na pewniaka a nie chciales żeby ktoś wysłał bo system nie wylosowali by tej liczby, jaja
Wiem ze wielu z Was wysło 15ke, mi akurat reszta by nie weszła wiec nie ubolewam bardzo natomiast watpliwym jest ze pójdzie na 22.15
lucky>>> w efekcie nie wysłałem 15ki,
Gala>>>to pewnie był podstep żeby nie wysłać bo Ty stawiales na pewniaka a nie chciales żeby ktoś wysłał bo system nie wylosowali by tej liczby, jaja
Wiem ze wielu z Was wysło 15ke, mi akurat reszta by nie weszła wiec nie ubolewam bardzo natomiast watpliwym jest ze pójdzie na 22.15
typer6>> dzieki:):pakuj manatki pora do domciu smacznego obiadku:):)weż klucze.. pamietaj:):
To jest szok, nikt z typowiczow nie trafił na 14sta 6/10
Co się dzieje?
Co się dzieje?
typer6> to nie był żaden podstęp,ja żadko teraz gram w multi w realu a dziś nie grałem na 14 ani na 22,15 więc jak się pytałeś to odpowiedziałem jak odpowiedziałem a że padła to nie moja wina,takie życie.Nie życzę nikomu żle więc powodzenia wszystkim w wieczornym losowaniu.
WITASKI LILU:):) On juz jest wspomnieniem!! masz tu teraz typera6 Cię obserwuje ... patrzy i zerka...:):)No typer6 zadaj pytanie lili, nie krępuj się:):my nie czytamy:):
LILA a jakie może zadać pytanie facet ślicznej kobiecie wręczając oczywiście na dzień dobry skromny bukiecik róż.Serdecznie pozdrawiam
lilu>>:): typer6 chciał zadać Tobie pytanie:): wcześniejsze zapisy przeczytaj... ( to nie wspomnienie wczorajsze) typer 6 nastawony pokojowo.....nonon i tak gdybam ,że coś więcej lilu:):)i bez obrazy, :):) nie będziemy ciągle pisali o cyferkach , bo dostaniemy poplątnia z pomieszaniem:):
tak z ciekawości koguciku19 jakimi Ty kwiatkami witasz z rana swoja "PANIĄ":):
kogucik19...Witaj.Te kwiatuszki tu na czacie to ja wkleiłam:))Pozdrawiam:)
MAG..mam jeszcze chwilkę bo wybieram sie na kabaret RAK w kinie Kijów,ale moja kurka zaatakowała łazienkę wiec 30 minut mam z Głowy.Ale skoro pytasz to odpowiem.Moim zadaniem już od dawna jest robienie śniadanka,i aż sie wstyd przyznać bo to chyba nie jest męskie,ale cóż kurka docenia to mycie naczyń,czyli dyżur na zmywaku.Okrutnie lubię gotować pichcić i to moja rola(nie tylko) w tym duecie.Kurka za to wymyśla potrawy.Już mam zamówienie na ozorki w sosie,ale dopiero ozorki musze zamówić.Za to kurka,a zresztą jest mi wspaniale i uważam sie za cholernie szczęśliwego koguta.Innym kogutom tylko napisze to co przekazał mi swoją mądrość ojciec.Kobiety nie lubią supermenów za to kochają dżentelmenów.I z tym idąc przez swoje wesołe życie sie zawsze kieruje.A kobiety to temat rzeka i nobla temu który je zawsze zrozumie.Ale nie wyobrażam sobie gdyby ich nie było.A kwiaty są jak tylko okazja sie trafia,choć i tak mieszkam w buszu bo ciągle kupuje takie w doniczkach,a kurce dosłownie co w swoje rece weżmie to jej rośnie i kwitnie i ja też sie z tego ciesze.Pozdrawiam
I taka mała uwaga.Nie obnażajcie sie za dużo o sobie bo wszystko co napiszecie może byc wykorzystane przez naszego wesołego aktora,człowieka demolki czatu który już odkrył,że EMERYT nigdzie nie pojechał.Zapomniał biedak może, że niektórzy nie sa przywiązani do respiratora a internet może docierać wszędzie nawet jadąc samochodem.Pozdrawiam
heh co za facet z tego kogucika śniadanko robi,gotuje - u mnie szykowanie śniadania należy do mnie ( chwała wszystkim,za to,że jest to zawsze kawa:)
pozd
pozd
Załamana blondynka stoi przy rozbitym aucie:
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!:-)
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!:-)
Poproszę pierwszych 5 osób o podanie pewniaczka mam ochote zagrać w MM.
59
72
slavo >>> mam nadzieję,ze po losowaniu wleisz tu
jakiegoś "imageshacka" ;)
Czekam:)
jakiegoś "imageshacka" ;)
Czekam:)
wkleisz :)
Jak podałem to już nie.
Ale jak chcesz to masz ;D ;D
http://www.kozaczek.pl/img_users/1202113253.jpg
Ale jak chcesz to masz ;D ;D
http://www.kozaczek.pl/img_users/1202113253.jpg
slavo >>> co Ty tu wkejsz?
Takie photoshopy :)
Naturalnie TO TO całkiem inaczej wygląda:)
Takie photoshopy :)
Naturalnie TO TO całkiem inaczej wygląda:)
slavo >>> ten blog sobie obejrzyj
Jest tego 30 stron
To dopiero się można pośmiać z niektórych fotek
http://kwasnalandryneczka.pinger.pl/
Jest tego 30 stron
To dopiero się można pośmiać z niektórych fotek
http://kwasnalandryneczka.pinger.pl/
Dziękuję to jeszcze 1 liczbę i niech będzie 8 liczb na 2 losowania puszcze
już nie sam 30 dobralem i mam:11,21,30,59,69,72,73,80 może coś wejdzie dzięki
dalabym jeszcze 26
Tak Lila to ja ale pare dni temu;)
Gała tak ale wez pod uwage ze jestem pechowcem;)