Wpisy 979 017 – 979 116
11 czerwca 2012 17:05 → 11 czerwca 2012 19:22, 100 wpisów
nicolla15 najlepije skopiowac nik i wkleic tak szybko i latwo
ładnie skopiowane i wklejone
tez ladnie
nie typuje i nie gram na 22 15
nicolla15
HARTGE
Użytkownik zenek44 dodał nowy komentarz w temacie Totalizator Sportowy bez prezesa
nicolla15 raz dziennie mi wystarczy z reszta nigdy nie lubilem tego wieczornego losowania
tak nowa strone maja
nowe studio to cyrk
albinlotto.....studio to cyrk ...a byłeś w srodku
krzysio744 ja do cyrków nie chodze
HARTGE na tej nowej stronie maja to studio co sie poczyles jak bys tam byl?
Totalizator Sportowy w 2011 roku zbudował dobre portfolio produktów, które można by podzielić na trzy części. Pierwsza część dotyczy gier liczbowych. Można tu łatwo zauważyć dominującą pozycję gry Lotto. To jest ta gra 6 z 49. Druga pozycja, to gra wspierająca Lotto, gra Multi Multi. Ciekawymi produktami są loterie pieniężne. Podam przykład. Kaskada, nowa nasza loteria, która została wprowadzona w ubiegłym roku, z bardzo dobrym rezultatem, z ogromnym zainteresowaniem naszych klientów. W tej chwili będziemy uruchamiać z powrotem kampanię promocyjną tego produktu.
Ogromne zainteresowanie i największy zwrot sprzedaży produktu zanotowaliśmy w zdrapkach. Drobny produkt, ale jego wzrost jest szacowany w kilkunastu procentach rok do roku.
Ogromne zainteresowanie i największy zwrot sprzedaży produktu zanotowaliśmy w zdrapkach. Drobny produkt, ale jego wzrost jest szacowany w kilkunastu procentach rok do roku.
HARTGE tego nie widzialem
Albin obracasz myszką i masz cały profil studia od maszyn prowadzącą aż po komisję i kamery itp
HARTGE a sa prowadzonce w krotkich spodniczkach >?
HARTGE
HARTGE dziala
HARTGE do nich do stuidia nie ma potrzeby jechac tylko odzialy mnie interesuja
HARTGE w necie nadaja w tv nadaja musza miec wszystko dobrze zrobione
HARTGE ciezko trafic cos wiekszego ale sie zdarza
HARTGE moze
HARTGE najbardziej mnie intereresuje z tego wszystkiego reakcja po wygrnej reakcja banku na przelew taki duzy reakcja otoczenia itd
Albin na kilka kont rozłożysz na jedno to raczej ryzykowane taką sumę
HARTGE nawet i na kilka taka kaa szybko sie rzuca w oczy
HARTGE inaczej pracownik banku patrzy na klienta jak ma na koncie 500 zl a inczej jak ma 500 k
HARTGE a przy kwotach 5 mln to juz sie cali poca i czerwonieja itd
http://demotywatory.pl/3822693/Bo-prawdziwy-patriotyzm
http://m.onet.pl/bialystok/5156383,detal.html
.....witam wszystkich bardzo serdecznie,,,,,a teraz ENGLAND>>

...d-pa..d-pa..d-pa...nie lubie zabojadow...
Jacunn.
Orły z podciętymi skrzydłami.
Orły z podciętymi skrzydłami.
gg36.
To Jolka Ci szczęście przynosi.
To Jolka Ci szczęście przynosi.
emerytka ,chcialbym aby wyszli i w cwiercfinale spotkali sie z niemcami i wygrali by z nimi.Ale by bylo.
emerytko
jolka dała w keno 10zł i 6zł w krzyżówce- reszta w st.woli, dziś zagrałem w lotto z cht w żb gdzie padła szóstka ( st.wola)
jolka dała w keno 10zł i 6zł w krzyżówce- reszta w st.woli, dziś zagrałem w lotto z cht w żb gdzie padła szóstka ( st.wola)
Jacunn.
Ja bym też chciała.Może się spełni.
Ja bym też chciała.Może się spełni.
Gg36.
To trzymam
To trzymam
emerytko wypisane w tej budzie , że zakład z cht za 3zł, oraz inne wysokie wygrane które tam padły może choć z 4/6 wleci na zachętę
pasko chyba dobra ta strona , bo dziś jestem na +
jeszcze jej nie widziałem zaraz popatrzę
jeszcze jej nie widziałem zaraz popatrzę
Człowiek się przyzwyczaja... dlatego też mnie chwilami kusi, żeby wizualnie mocno przebudować stronę, ale się powstrzymuję
Pasko. Moim zdaniem strona lotto jest mniej czytelna i mniej funkcjonalna od poprzedniej wersji.
Wystarczą różowe szpileczki.
Prawda??Torsan.
Prawda??Torsan.
zdecydowanie lepsza poprzednia
ta ma lepszą kolorystykę/ wizualizację-- kiepsko czytelna
ta ma lepszą kolorystykę/ wizualizację-- kiepsko czytelna