Wpisy 978 817 – 978 916
11 czerwca 2012 11:37 → 11 czerwca 2012 13:37, 100 wpisów
Robal
A wiesz, że możesz mieć rację.... 36 skończona ... jak nie padnie o 14 to ją sobie na wieczór puszczę
A wiesz, że możesz mieć rację.... 36 skończona ... jak nie padnie o 14 to ją sobie na wieczór puszczę
torsan
Urodzinki a za miesiąc imieniny czyli kolejna okazja do imprezy
Urodzinki a za miesiąc imieniny czyli kolejna okazja do imprezy
madea- to Wszystkiego Najlepszego i dużych wygranych w grach lotto
Medea.
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego.
Lila
Spokojnie. Ja przepuściłam w sobotę czwórkę w Lotto, bo mi się wydawało, że taki głupi układ cyferek jest niemożliwy i rozbiłam 39,42 oraz 20,30 ma dwa zakłady
Spokojnie. Ja przepuściłam w sobotę czwórkę w Lotto, bo mi się wydawało, że taki głupi układ cyferek jest niemożliwy i rozbiłam 39,42 oraz 20,30 ma dwa zakłady
Lila
Torsan
Trisetum
Trisetum
i by mógł być
wypasiony wóz strażacki
sorry, ale jak t o widzę, to mnie rozkłada
wiem, wiem - strażacy cieszą się estymą i poważaniem...
dopóki ktoś nie przypomni sobie o honorowym, czy naczelnym sikawie kraju
wypasiony wóz strażacki
sorry, ale jak t o widzę, to mnie rozkłada
wiem, wiem - strażacy cieszą się estymą i poważaniem...
dopóki ktoś nie przypomni sobie o honorowym, czy naczelnym sikawie kraju
ten, co "Dudka sprowadzi żeby trenował naszych' - też jest niezły, ale - nie wiem, nie wiem, bo - mało to trenerów ?
Nicolla
Kosmaty
Kosmaty
Kosmaty.
Jakby było 9/10 to można mówić o emocjach.
Jakby było 9/10 to można mówić o emocjach.
Robal
e46
stała dyszka z tego, co widać, trzy razy bodaj w tym roku 7/10 - ? to chyba niezła...
A czym się kierowałaś wybierając ? statystyki w pewnym okresie, jakieś daty ? czy jeszcze coś innego ?
stała dyszka z tego, co widać, trzy razy bodaj w tym roku 7/10 - ? to chyba niezła...
A czym się kierowałaś wybierając ? statystyki w pewnym okresie, jakieś daty ? czy jeszcze coś innego ?
Robalku.
Odpowiedź C.
Odpowiedź C.
Ano,fakt.
witam
czy ktos orientujue sie gdzie na nowej stronie Lotto mozna zobaczyc wysokosc aktualnego Bonusa MultiMulti???
czy ktos orientujue sie gdzie na nowej stronie Lotto mozna zobaczyc wysokosc aktualnego Bonusa MultiMulti???
jakiś test robią pokraki jedne - "tymczasowe wstrzymanie wypłat z tamtego roku" i taka informacja na przedniej stronie - normalnie rozpacz
takie coś dokładniej -
>>... Multi Multi â tymczasowe wstrzymanie wypłaty wygranych (aktualizacja z godz. 16:00)
10-01-12
W związku z problemami informatycznymi ...<<
>>... Multi Multi â tymczasowe wstrzymanie wypłaty wygranych (aktualizacja z godz. 16:00)
10-01-12
W związku z problemami informatycznymi ...<<
Te "zaloguj i zarejestruj", to delikatny kroczek w stronę zakładów przez net zapewne...
A sponsorem któregoś szczebla pewnie milka
A sponsorem któregoś szczebla pewnie milka
lila witałaś mnie tam wyżej a ja miałam wychodne przepraszam
Witam tych których nie witałam
Witam tych których nie witałam
13maxuu ..ja nie jestem pełnoletny ..a co to lizaki to czego słuzyć
siema lila wyslalem 10 trojeczek
ja...1,51,60...3/3 i poowwo znikam...